reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

U mnie zwolnilo się miejsce u gin. Miałam iść po 20 a pójdę tuż po wizycie na usg. 11.08...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ,a macie już jakieś objawy poza bólem piersi i zmęczeniem?Ja dziś zaczęłam 5.4 tc i trochę się martwię ,ze nie mam dużo objawów.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam mnie się zdaje poza wzdęciami , piersi mnie bolą ale tak jak by od zewnętrznej strony i ciągnie brzuch czasami tak od jajników

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Aaa i zdaje mi się że mam wręcz więcej energii [emoji33] i kiepsko sypiam

Dziewczyny ,a macie już jakieś objawy poza bólem piersi i zmęczeniem?Ja dziś zaczęłam 5.4 tc i trochę się martwię ,ze nie mam dużo objawów.

Mam dokładnie te same objawy co Ty tylko do tego mam jeszcze bóle podbrzusza.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam mnie się zdaje poza wzdęciami , piersi mnie bolą ale tak jak by od zewnętrznej strony i ciągnie brzuch czasami tak od jajników

Ja tak miałam na początku ,ale już te bóle są sporadyczne.Jak dużo chodzę to mnie zaboli czasem i do tego dół pleców.

Joabab mam tak jak ty takie uczucie ciągnięcia. Dziwne napady energii i codziennie bez zegarka budzę się tuż po 5. Ale zdarzają się momenty w ciągu dnia jakby mi ktoś baterie wyjął i strasznie chce mi się spać. Lekkie nudności mam i zawroty głowy. Ale sama nie wiem czy to wszystko przypisywać ciąży czy także beznadziejnej pogodzie.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja póki co mam luzik,do pracy chodzę na później , syn na wakacjach w Pl u dziadków , ale jak się zacznie szkoła to oloboga [emoji33] mam nadzieję że nie będę wymiotować ani nic z tych rzeczy bo mnie to do lękow doprowadza. W pierwszej ciąży z tego co pamiętam miałam mdłości trochę i zywilam się.miesiac mandarynkami na śniadanie , bo jak zjadłam parówkę to zwymiotowalam i już później więcej nie próbowałam czegoś innego [emoji23]

reklama
Dziękuję wszystkim za mile słowa... Po prostu 6 tygodni to bardzo dlugo, a my z mężem ( szczególnie ja chciałabym wiedzieć) czy dzidziuś sie dobrze rozwija. Czy ktoś wie czy mozliwe jest w UK zrobienie prywatnie BETA?

Do góry