reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Ja mam wg kalendarza 5tydz 4 dni, od tygodnia boli mnie podbrzusze, jak na okres. Cały czas sprawdzam, czy na pewno wszystko ok. Dodatkowo do lazienki chodzę dosłownie co pół godziny :) poza tym wyjątkowo super.

Dziewczyny, kobiety czy suplementujecie np progesteron albo czy bierzecie inne leki oprócz kwasu foliowego na podtrzymanie ciąży?

Miało być dziewczyny, ale telefon mi wciąż sam coś uzupełnia i zmienia ;)
Ja biorę luteine dopochwowa ze względu na wcześniejsze poronienie pod koniec stycznia.Do tego biorę witaminy Prenatal Uno, selen,magnez z b6.Lekarz mówił, żebym tylko folik brała i magnez z b6, ale ja wolę żeby dziecku nic nie zabrakło.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj tak.... ;) chociaz najmłodszy jest wyjątkowo miły i niewymagający, dużo śpi i szybko zadypia :-D

Coś czuje że tym razem też nie zostanę zdetronizowana ;)

U mnie córcia ma 3l i dopiero od niedawna mamy tak dobrze[emoji6] mąż już teraz przeżywa że w kwietniu to będzie pewnie masakra- pocieszam go że tylko 3lata i powinniśmy już mieć luz[emoji12] ni chyba że zamarzł mi się kolejny bobas[emoji48]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze ja pamietam ze pare pierwszych tygodni to po omacku wstawalam co 2 godz i za kazdym razem cyc i pielucha do wymiany...! triche sie teraz boje -zwlaszcza ze syn nie lubi halasu/placzu ...co to bedzie??? przeciez on w szkole akurat egzaminy SATS bedzie mial...!!! a sam jak byl baby to naprawde mial niezly wokal!

Cześć dziewczyny. Witam wszystkie nowe razem i z osobna. Mam spore zaległości ale nie dam rady wszystkiego przeczytać. Padam na twarz po kilkunastu godzinach pracy. A jutro rano pierwsze usg. Tak więc dobranoc. Zdam relację jutro. Dobrej nocy!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
wow . zazdraszczam usg u nas w Uk pierwsze jest miedzy 11-13 tyg a drugie 20 -22 i tyle!!!

reklama
Cześć dziewczyny. Witam wszystkie nowe razem i z osobna. Mam spore zaległości ale nie dam rady wszystkiego przeczytać. Padam na twarz po kilkunastu godzinach pracy. A jutro rano pierwsze usg. Tak więc dobranoc. Zdam relację jutro. Dobrej nocy!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też jutro ... Trzymam kciuki.... Będzie szczęśliwie....

Do góry