I chyba nawet w podobnym wiekuwitaj!
u mnie też trójeczka w domu
reklama
alunia87
Fanka BB :)
Ja biorę luteine dopochwowa ze względu na wcześniejsze poronienie pod koniec stycznia.Do tego biorę witaminy Prenatal Uno, selen,magnez z b6.Lekarz mówił, żebym tylko folik brała i magnez z b6, ale ja wolę żeby dziecku nic nie zabrakło.Ja mam wg kalendarza 5tydz 4 dni, od tygodnia boli mnie podbrzusze, jak na okres. Cały czas sprawdzam, czy na pewno wszystko ok. Dodatkowo do lazienki chodzę dosłownie co pół godziny poza tym wyjątkowo super.
Dziewczyny, kobiety czy suplementujecie np progesteron albo czy bierzecie inne leki oprócz kwasu foliowego na podtrzymanie ciąży?
Miało być dziewczyny, ale telefon mi wciąż sam coś uzupełnia i zmienia
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Dominika81
I chyba nawet w podobnym wieku
to mamy podobnie wesoło
w jakim wieku twoje dzieci?
ja mam samych synów ciekawe czy czwarty tez syn
to mamy podobnie wesoło
w jakim wieku twoje dzieci?
ja mam samych synów ciekawe czy czwarty tez syn
To jesteś księżniczka w tym męskim gronie
Starszy synek w lipcu obchodził 8 urodziny. Młodszy synek w listopadzie będzie mieć 6 lat i córeczka w listopadzie 3 urodziny
Dominika81
Moj 8 w marcu, 6 w styczniu i teraz koniec sierpnia - 1 rok
Teraz dopiero będziesz mieć wesoło z maluszkamiMoj 8 w marcu, 6 w styczniu i teraz koniec sierpnia - 1 rok
Dominika81
Oj tak.... chociaz najmłodszy jest wyjątkowo miły i niewymagający, dużo śpi i szybko zadypia
Coś czuje że tym razem też nie zostanę zdetronizowana
Coś czuje że tym razem też nie zostanę zdetronizowana
IsabellaSimon
Kurcze ja pamietam ze pare pierwszych tygodni to po omacku wstawalam co 2 godz i za kazdym razem cyc i pielucha do wymiany...! triche sie teraz boje -zwlaszcza ze syn nie lubi halasu/placzu ...co to bedzie??? przeciez on w szkole akurat egzaminy SATS bedzie mial...!!! a sam jak byl baby to naprawde mial niezly wokal!U mnie córcia ma 3l i dopiero od niedawna mamy tak dobrze[emoji6] mąż już teraz przeżywa że w kwietniu to będzie pewnie masakra- pocieszam go że tylko 3lata i powinniśmy już mieć luz[emoji12] ni chyba że zamarzł mi się kolejny bobas[emoji48]
Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom
IsabellaSimon
wow . zazdraszczam usg u nas w Uk pierwsze jest miedzy 11-13 tyg a drugie 20 -22 i tyle!!!Cześć dziewczyny. Witam wszystkie nowe razem i z osobna. Mam spore zaległości ale nie dam rady wszystkiego przeczytać. Padam na twarz po kilkunastu godzinach pracy. A jutro rano pierwsze usg. Tak więc dobranoc. Zdam relację jutro. Dobrej nocy!
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Cześć dziewczyny. Witam wszystkie nowe razem i z osobna. Mam spore zaległości ale nie dam rady wszystkiego przeczytać. Padam na twarz po kilkunastu godzinach pracy. A jutro rano pierwsze usg. Tak więc dobranoc. Zdam relację jutro. Dobrej nocy!
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jutro ... Trzymam kciuki.... Będzie szczęśliwie....