reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Ja zobaczyłam 7t 5 d. Ale wtedy też byłam u gina pierwszy raz[emoji6] a i tak z usg byl tydz starszy[emoji6] i tydz wcześniej się też urodzil[emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja po wizycie... wiem mniej niż przed pierwszą... usg 30.08( przecież ja oszaleje),zero jakiegokolwiek badania,zero czegokolwiek tylko prosze sie zapisac na usg do 10 tyg I kolejne do 14 tc... Kartę ,zaświadczenie Itp założymy po stwierdzeniu żywego płodu.... cholerny Medicover..... ręce mi opadły...

Ja po wizycie... wiem mniej niż przed pierwszą... usg 30.08( przecież ja oszaleje),zero jakiegokolwiek badania,zero czegokolwiek tylko prosze sie zapisac na usg do 10 tyg I kolejne do 14 tc... Kartę ,zaświadczenie Itp założymy po stwierdzeniu żywego płodu.... cholerny Medicover..... ręce mi opadły...
Ja też mam usg dopiero 30.08... cóż Ciąża uczy cierpliwosci...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam jutro wizytę u gin z wynikami badań. Ale pewnie do momentu usg z widocznym serduszkiem nie założy mi karty ciąży. ... buuu...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja chyba po pierwszej ciąży już przywyklam że nie ma co tu liczyć na wcześniejsze wizyty i póki co czekam w cierpliwości [emoji16]
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty !

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

To ja jestem odmieniec[emoji23] karta ciąży jest, wszystkie badania na syfilis i te inne standardowe w ciąży porobione[emoji6] a dziś dopiero 4t2d. We wtorek wyniki, toteż wizyta[emoji3]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja chyba po pierwszej ciąży już przywyklam że nie ma co tu liczyć na wcześniejsze wizyty i póki co czekam w cierpliwości [emoji16]
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty !

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Masz rację ale bez tego kwitka od lekarza w mojej pracy to ryzyko niedonoszenia tej ciąży jest duże(głównie przez duże ciężary).... Jakoś dziś ewidentnie nie mój dzień...

reklama
Chirurgia naczyniowa, jestem na wychowawczym [emoji6]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

My mamy brytyjkę i maine coonkę [emoji38]

13 osób tylko na wątku poznaniowym, wpisywać się Babeczki i uzupełniać miasto! [emoji4] a kto nas czyta i nie wie czy już się ujawniać to zapraszamy, w kupie raźniej [emoji12][emoji12][emoji12]

Tylko ja taki nocny marek? Moje dziecko śpi wciąż jak noworodek, a ostatnimi czasy chodzi spać grubo po północy z kilkoma pobudkami... Ja nie wiem kiedy się wyśpię... Chyba po 40.. Słyszałam, że wtedy zaczyna się życie [emoji16]

Też mam maine coona :) To jest chodząca przytulanka [emoji23] i szczerze mówiąc takiej ciamajdy nigdy nie widziałam ;)

Do góry