reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny. Witam wszystkie nowe razem i z osobna. Mam spore zaległości ale nie dam rady wszystkiego przeczytać. Padam na twarz po kilkunastu godzinach pracy. A jutro rano pierwsze usg. Tak więc dobranoc. Zdam relację jutro. Dobrej nocy!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie Kwietnióweczki :) u nas droga do rodzicielstwa nie była łatwa. Mamy Troje cudownych dzieci, ale też 3 poronienia za sobą (w tym raz straciliśmy bliźnięta). Jestem szczęśliwa, że spodziewam się kolejnego malenstwa, ale też pełna obaw...

Cześć dziewczyny. Witam wszystkie nowe razem i z osobna. Mam spore zaległości ale nie dam rady wszystkiego przeczytać. Padam na twarz po kilkunastu godzinach pracy. A jutro rano pierwsze usg. Tak więc dobranoc. Zdam relację jutro. Dobrej nocy!

Kciuki zaciśnięte[emoji4]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Czekamy jutro na relacje :) Miłych snów

Witajcie Kwietnióweczki :) u nas droga do rodzicielstwa nie była łatwa. Mamy Troje cudownych dzieci, ale też 3 poronienia za sobą (w tym raz straciliśmy bliźnięta). Jestem szczęśliwa, że spodziewam się kolejnego malenstwa, ale też pełna obaw...
Witaj[emoji4] oj jak trojeczka w domku to wesoło[emoji6]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Ja od 5 tygodnia jestem na luteinie dodatkowo tez biore acard ,wyniki miałam dobre ,ale zewzgledu na poprzednie poronienia lekarz wdrozyl to prewencyjnie.

Co do dolegliwości ciążowych ,czy miewacie bol kregoslupa?Ja dzisiaj caly dzień go czuje..
Mnie kręgosłup boli od 10 dni...

reklama

witaj!
u mnie też trójeczka w domu

Do góry