reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe blizniaki

reklama
Hej,znalazłam na wcześniakach,że córeczki Liliann są w stanie krytycznym.
Dziewczynki to: Paulinka (800g) i Roksanka (820g).
Bardzo malutkie:zawstydzona/y:
Trzymajmy mocno kciuki !!!

Hej,znalazłam na wcześniakach,że córeczki Liliann są w stanie krytycznym.
Dziewczynki to: Paulinka (800g) i Roksanka (820g).
Bardzo malutkie:zawstydzona/y:
Trzymajmy mocno kciuki !!!

trzymam kciuki za dziewczynki...
kochane maluszki wszystkie cioteczki wierza w Was..niemozecie sie poddac...jestescie naszymi malymi perelkami kwietniowymi ..mocno trzymam kciuki i przesylam mase silnych fluidow~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witajcie Dziewczynki!
Jestem Majówką, piszę do Was na prośbę Gabi.Jestem w kontakcie z Liliann.Napisałam do niej, o tym jak bardzo ją wspieramy i jak Ważna jest dla nas...oto jej odpowiedź:

Odpowiedź Liliann:

"Dziękuję bardzo za modlitwę, wsparcie, za tyle ciepłych słów. To bardzo wzruszające, że tyle osób, które nawet mnie nie znają....dziękuję WAM wszystkim kochane, z całego serca...
Widziałam wczoraj moje Księżniczki - Roksankę i Patrycję - ich stan dalej krytyczny,maszyny za nie pracują, a one są takie bezbronne i takie maleńkie...Dziś też je zobaczę. Bardzo mi ciężko, nie mam sił na nic, tak bardzo marzę o tym, żeby dały radę, żeby coś się zmieniło na lepsze...(...)"

Pozdrawiam Was Dziewczyny i życzę udanego dnia...
Nie wiem co dalej napisać...po prostu Wam dziękuję, że jesteście...że pamiętacie, bo same widzicie jak bardzo jej to pomaga i jak wiele to dla Lilinn znaczy...
....
....

reklama
Dzięki Okruszek:tak:
Trzymamy za Liliann i jej maleństwa kciuki.
Wiele takich malutkich wcześniaczków dobrze sobie radzi,choć długa i trudna droga przed nimi.Ale my tu wszystkie wierzymy,że będzie dobrze !!!
Pozdrów Liliann.

Do góry