reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

Shy ja się boję że mi wyjdą te rozstępy, bo nie mam dużych, a spuchły że ho ho ho :szok: ale 2 razy dziennie masaże, oliwka, krem i maltretuje je, niech mają coś z życia:-D
Dobrze że zaczniesz sama gotować, ja po mojej mamy jedzeniu pewnie też bym miała :baffled:

reklama
Cześć dziewczynki, ja na chwilę bo czeka mnie zaraz wycieczka na miasto, a później biblioteka.

Ankzoc
współczuje cały dzień się nalatałaś, uważaj na siebie.
Phel sen okropny, ale na szczęście to tylko sen :)
Shy ja niestety mam straszne rozstępy na biuście i jak zaczęły się pojawiać to tylko ich co raz więcej było. No a smarował i zanim się pojawiły i jak zaczęły ale to nic nie pomogło :-( muszę się pogodzić z tym. Mąż i tak się cieszy bo skoczyłam z B na D-E więc stąd te rozstępy. Mam tylko nadzieję, że na brzuchu mi się tak nie zrobi, bo żegnaj bikini a na biuście to schowam i tylko ja będę oglądać.

olcia niestety ja. Nie mam pojęcia skąd się to coś wzięło, bo po problemach z moim pęcherzem i w ogóle z bakteriami, aż przesadnie dbam o higienę... :/
Shy rennie też mi nie pomaga:/ a co do rozstępów, na szczęście ich nie mam póki co, ale codziennie smaruję się oliwką :)

u nas mroźno ale śniegu nie ma buuu

Phelania - wow zazdroszczę śniegu... podziel się trochę ;-)ja miałam durne sny do 4 m-ca teraz spokój

white_orchid zazdroszczę... wypadu, my dopiero w lutym jedziemy i też się zastanawiam czy wejdę w cokolwiek :confused: i nie pokazuj mi tych fotek bo oszaleję, nie wiem jak wytrzymam tydzień w górach... patrząc jak wszyscy szaleją na stoku :dry:

eevciaa88 - życzę udanej zabawy na śniegu

Iśku a miała z nami jechać i cieszę się, że nie pojechała

Shy - ja niestety zgagi nigdy nie miałam więc mogę jedynie współczuć, wiem że w ciąży można rennie, ja dostałam z 2 rozstępy pod biustem ale dopiero jak zaczęłam mieć pokarm, teraz możesz spokojnie smarować piersi kremem na rozstępy

AgataWro ja nigdy nie miałam zgagi.. w ciąży z Mają też nie więc to nie reguła

beti84 polecam antivir, ale jak nie masz nic pod ręką to możesz zastosować pastę do zębów

alex2 - ja też się cieszyłam... a wieczorem miałam dosyć już tego dnia :dry: za długło spałaś pewnie stąd te kiepskie samopoczucie... idź na spacerek poczujesz się lepiej ;-)

madan - ja tez nie wiem z czego sie to u mnie wzielo bo mialam dobre wyniki moczu a tu nagle bach upławy -.- i musze sie faszerować lekami a co najgorsze dzieciątko na szczęscie zostaly ostatnie 3 dawki i odstawiam to mam nadzieje ze raz na zawsze ! :p

Wczoraj w rossmanie widziałam jakis krem na rozstępy specjalny aczkolwiek nie wiem czy te kremy coś pomagają bo moja ciotka nakupywała za ładne pieniądze specjalną rękawice do masowania kremy nie kremy a i tak ma takie rozstępy ze koszmar! to wszystko zależy od rozciągliwości skóry. Ja na szczescie póki co nie mam i mam nadzieje ze mieć nie będę.

hej :-)

o sniegu pisac nie bede, bo wiadomo ze jest juz wszedzie :-D
o porzadkach tez nie, bo to nudne ;-)

pscolka, ja tez mam tluszczyk na brzuchu :tak: ale to dobrze, dodatkowo chroni dzidziusia :cool2:

yoohoosek, tak kochana, tez jestem zadowolona z praktycznego wyboru :-) sukienke zlozylabym dwa razy, moze trzy...a spodnie i bluzke bede wykorzystywac jeszcze po ciazy, bo odrazu nie schudne :blink:

shy, kochana oj chetnie bym sie pochwalila, ale ja od miesiecy nawet zdjec dzieci zgrac na kompa nie potrafie, bo ciagle cos innego mam do zrobienia ;-)

lenka, kochana gratuluje synusia, tez bedzie fajnie :-) ktoras synowa na pewno bedzie fajna ;-) :blink: ja tez sie nastawiam na trzeciego syneczka i juz go kocham z calego serca!!!!

Ostatnia edycja:
olcia lepiej brać leki, niż mieć jakąś infekcję, mi pani doktor zawsze mówi, że groźniejsze dla dziecka są nieleczone infekcje, bakterie niż leki. Oby tylko pozbyć się tego, raz a porządnie! :) Czytałam właśnie, że u kobiet w ciąży częściej to występuje, ale czemu to nie wiem.

Dziewczyny, a mi piersi jakoś strasznie nie urosły, może jeden rozmiar... a cieszyłam się, że będę miała duży biust, a gdzie ja ten pokarm będę mieć :(

Madan.. Nie martw sie mi co prawda mi cyce podskoczyły 2 rozmiary juz na poczatku a mojej siostrze dopiero przed porodem także nie ma reguły tak czy siak będziemy mleczarniami już w kwietniu;)

reklama
madan - tak wiem ze lepiej i leki ale wkurzam się ze niektóre kobiety przechodza bezproblemowo ciąża a ja zawsze coś muszę mieć, aczkolwiek mam nadzieje ze teraz sie tego pozbędę bo gdzies czytalam ze w ciazy trudno się tego pozbyć. A co do biutu to mi tez urósł ze za chwile już stanik będę kupywać bo sie nie zmieszcze.

Do góry