reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

aaaa19 - dobrze, że maja padła więc mam chwile dla siebie... ale chyba zajmę się nowym laptopem, muszę zainstalować programy i pozgrywać z tamtego... no ale to na spokojnie

yoohoosek super... życzę miłego weekendu, ja to od dziś przestaję chyba cokolwiek planować bo później i tak nic z tego nie wychodzi :dry:

Notka -dziękuję, przyda się bo ja kocha zimę... zresztą Maja też...

mamakruszynki -ooo matko kochana... dobrze, że tylko tak to się skończyło... zdrówka życzę

Shy - ja go wybrałam własnie ze względu na zapach ale jak się okazało dużo dziewczyn go stosowało i chwaliło :-)

krolewnazmarcepana - a ja np nie wyobrażam sobie smarować siebie oliwką, mai też nigdy nie smarowałam nie nawidzę jak skóra mi się tak klei, ale polecam ten dax perfect mama jest nie drogi i na prawdę super

Pianka - ja też lubię jeżdzić do gdańska jednak jazda w korkach mnie przeraża... tracenie czasu! Czekam aż oddadzą u na most most przez wisłę wtedy będzie dużo bliżej i szybciej. Mieli w grudniu ale coś im nie poszlo :dry:

reklama
Cześć kochane,

no próbowałam nadrobić, ale nie dam rady, przepraszam...dziś w domu z Ami, bo R do późna w pracy...wczorajszy dzień cudo...ja Amelcię musiałam budzić, ale mało się ze śmiechu nie posikałam jak nagle weszłam i mówię, "Amelcia, wstawaj, chyba Mikołaj był, bo jakieś prezenty stoją koło łóżka"...hehehehe...nigdy tak szybko mi dziecko nie wstało, oczy nie otwarte, zaspana, ale do prezentów się zabrała, no bomba...później cały dzień w przedszkolu...rewelacja, myślałam, że gorzej zniosę taką ilość dzieci, a okazuje się, że czułam się z nimi suuuuper...tak więc wczorajszy dzień zaliczam do mega udanych (oprócz tego, że na wieczór miałam tak twardy brzuch, że aż bolał)...a dodatkowo od Mikołaja i mi się prezent trafił i to super, od R dostałam patelnię z przykrywką na indukcję Tupperwaree'a (ceny nie będę wspominać) :sorry2:...tak czy inaczej, aż chce mi się coś dziś usmażyć :-)

miłego dnia

a ja właśnie miałam zasiąść z Mają do pisania listu i dziecko mi padło... haha a jutro od 11 jest spotkanie dla przedszkolaków z całego miasta na hali sportowej z mikołajem pt "wszystko umie" dzieci będą mogły dać swoje listy mikołajowi oprócz tego będą jakieś sportowe zabawy i dzieci mają za to dostawać upominki.. także mam nadzieję, że dam radę ;-)

Dotkass - super, że spędziłyście cudowny dzień... co do firmy Tupperwaree'a to znam i ceny powalają też mam kilka rzeczy.. Fotki porobiłaś??

akzoc ja właśnie nienawidzę oliwek, wszystko się lepi, wszystko wyślizguje i brudzi ubrania, ale ten olejek jest naprawdę rewelacyjny!! Jest w sprayu więc nie ma problemu z aplikacją i zapaćkanym opakowaniem, ślicznie pachnie i rewelacyjnie się wchłania (używam go codziennie i nie ma śladu na ubraniach).

ankzoc, ja mam wszystkie noże Tupperwaree'a, sitko i kilka innych gadżetów powiem Ci, że cena patelni to siedmiokrotność małego nożyka z tej firmy :dry:, fakt, że R mając dostęp do AGD aż tyle nie zapłacił...fakt, że cena warta firmy :tak:...a zdjęcia porobiłam, ale wrzucę na zw, bo nie chciałabym na forum wrzucać zdjęć innych dzieci :tak:...a co do jutrzejszego dnia, szykuje się Wam fajny czas, aż zazdroszczę :-)

nie za bardzo wiem o co wam chodzi z tym brudzeniem ubrań od oliwki ;O
Maje smarowałam pierwsze 2 tygodnie po urodzeniu, oliwke smaruje sie na mokre ciało, potem mała była opatulona ręcznikiem prze jakiś czas jak czyściłam jej buźke czy czesałam a potem dodatkowo dotykałam jescze ją przez ręcznik i nigdy nie miałam tłutych ani brudnych ubrań :szok:
proste ze nie ubrałabym nic na dopiero co posmarowane ciało ale to mija sie z celem :p bo czy krem czy oliwka musi troche powsiąkac w skóre

a tupperware ma rzeczywiście fajne rzeczy, ale jakoś szkoda mi kaski :p no chyba ze miałabym dostac na prezent to chętnie :D

krolewna, zgadzam się z Tobą a pro po oliwki, też robiłam jak Ty, a co do Tupperweree'a ja sama sobie nie kupuję, wszystko co mam podostawałam, większość od mojej Mamy...no i teraz patelnię od męża, a tak narzekałam, że nasza stara już do wymiany...jednak mnie słucha :-D

reklama
Dotkass - to będzie już 3 spotkanie z mikołajem a 16 mamy też mikołajki z pracy organizowane w kulkolandi, będzie tam przystanek św mikołaja zabawa z elfami itd No widzisz... teraz już wiesz co trzeba zrobić, żeby M spełniał twoje zachcianki...

krolewnazmarcepana mnie właśnie w oliwce przeraża to że jest taka tłusta... a krem jednak szybciej się wchłaniają

Do góry