reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

No własnie :) denerwuje mnie takie wrzucanie wszystkich do jednego worka i nie jest to worek mikolajowy :-D
Jak od poczatku do 15 tc bardzo wymiotowalam ( ooo na pewno bedzie corka):baffled: Ja na to,ze na pewno bedzie syn, bo to wiem i juz. No i co synus :cool2:

mnie tez to denerwuje :D
ja jadłam ciągle mizerie na słono (własnie mi sie zachciało aporpo haha :p)
to od razu ze będzie chłopak bo słone jem a ja wiedziałam juz ze to dziewczynka ! :p
tak samo jak rodzinka męża wymyślała ciągle imiona dla chłopca bo przecież dziewczynka juz jest to teraz bedzie chłopak na pewno:nerd:

reklama
White jedz jedz a co:) jelsi szyjka w porzadku, nic sie nie skraca to czemu nie;) TYlko lub sobie male przerwy na calusy z mezem:)I koniecznie powrzucaj nam zdjecia:)

oo tak przerwy na calusy, robienie 'orzelkow w sniegu', lepienie balwana... i siusiu :-)
dobrze, ze misie w zimie spia to mnie zaden w krzaczkach nie zaskoczy :-D

ja moje własnie sprzedałamw tamtym roku bo miałam wiązane i nie miałam siły ich dobrze zawiązać mąż musiał haha :D a teraz chce te z tym mechanizmem co się kręci i same się dociągają (nie wiem jak sie to nazywa:p)
potem nie zdażyłam kupić bo śniegu nie było to po co :p a tak to na wiosne są własnie wyprzedaże i mozna znaleźć coś ciekawego :D

a to o BOA piszesz ;) ja slyszalam, ze sie czasem ten mechanizm lubi luzowac i czesto trzeba dociagac.
ja mam takie, w ktorych srodkowy but jest dociagany koleczkiem, a zewnetrzny wiazany. w sumie latwo sie wiaze, bo jak sobie srodkowego dobrze dociagne to juz wiazanie to pikus.
ale nie latwo bylo mi kupic buty.... co sie namierzylam to moje :-D pan w sklepie to juz tracil nadzieje :-D
w koncu stanelo na Northwave Freedom (Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.actionsportsct.com/images/P/24075.jpg) i baaardzo polecam :-) (tyle, ze one jak pisalam nie maja BOA :-p)

Witam w piątkowy poranek :D dopiero niedawno wstałam i jeszcze leżę w łóżku :)))))
Phel
współczuję koszmaru, moja siostra mówiła, że w 3 trymestrze są najbardziej realistyczne i miała różne sny, ale też te przyjemne ;]
white zazdroszczę wypadu w góry! Sama bym pochodziła, ale przez te bóle brzucha nawet na częste spacery chodzić nie mogę:/
shy ja to mam mega niestrawności, już myślałam o diecie lekkostrawnej. Wieczorami żołądek mnie tak boli, a zgaga wypala mi przełyk... nic nie pomaga :(

oo tak przerwy na calusy, robienie 'orzelkow w sniegu', lepienie balwana... i siusiu :-)
dobrze, ze misie w zimie spia to mnie zaden w krzaczkach nie zaskoczy :-D

a to o BOA piszesz ;) ja slyszalam, ze sie czasem ten mechanizm lubi luzowac i czesto trzeba dociagac.
ja mam takie, w ktorych srodkowy but jest dociagany koleczkiem, a zewnetrzny wiazany. w sumie latwo sie wiaze, bo jak sobie srodkowego dobrze dociagne to juz wiazanie to pikus.
ale nie latwo bylo mi kupic buty.... co sie namierzylam to moje :-D pan w sklepie to juz tracil nadzieje :-D
w koncu stanelo na Northwave Freedom (Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.actionsportsct.com/images/P/24075.jpg) i baaardzo polecam :-) (tyle, ze one jak pisalam nie maja BOA :-p)

własnie ja nie chce wiązanych bo ja mam coś takiego ze mi bardzo marzną stopy i dłonie z resztą tez, więc jak jeżdże nawet pół godziny to nie czuje palców u stóp i musze odwiązywać buty zeby nimi troche poruszać i potem znowu wiącać i tak co troche:wściekła/y: wkurzające ale nie wiem czemu tak sie dzieje:szok: więc wolałabym jednak z tym systemem bo rach ciach i gotowe a nie bawie się w wiązanie co chwile

ale wiesz jeszcze nie wiadomo co wyjdzie w praniu jak będe jakieś wybierała :p:))) spojrze i na takie jak ty masz

a mąż mój ma z tym systemem i narazie nic mu sie nie luzuje :no: ale nie wiadomo moze coś się tam wyrabia z czasem i dlatego takie opinie

ide do sklepu bo jeszcze nic nie jadłam ;p

Cześć dziewczynki :)

ankzoc ojejo ale przygody wczorajszego dnia, a tak Ci zazdrościłam tych całodziennych wrażeń jakie Cię czekają, jak nas opuszczałaś ;-)
Phel o matko:szok: po takim śnie na bank czułabym kopniaki :-D też tak czasem mam...nic przyjemnego, później człowiek dochodzi do siebie godzinami, bidulka :*
White Ty to chyba jeszcze dobrych parę tygodni nie będziesz miała problemu z garderobą :-D spokojna wycieczka z obstawą, myślę że nic się nie przydarzy :tak:
królewna ja również dzisiaj i jutro sama, tatuś na wigilii firmowej w Wawie a ja zamulam, wyjazd może Tobie dobrze zrobi, odpoczniesz ;-)
Shy ja zgagi nie miałam, nie mam i mam nadzieję że się nie pojawi, ale za to miałam niestrawności na początku, pomagało mi tylko objadanie się, dlatego zamiast kaloryferka mam teraz tarkę poziomą :-D może coś niewłaściwego jesz??? czy tak po wszystkim masz??
muro, oliwka, zonqa u mnie też bielusieńko i dzisiaj świeci słoneczko, nareszcie!!!:tak:
Iśku tak świątecznie się u Ciebie zrobiło :))))
Agatka spokojnie zawsze znajdzie się coś do roboty, np pisania na BB (czasochłonne)

A ja sie czuję jakbym bejsbolem dostała, obudziłam się z K o 5 rano, o 6 buziak na pożegnanie, bo do stolicy na wigilie firmową pojechał i do jutra sama:-(, o 7 znowu zasnęłam a teraz nie wiem co się dzieje :baffled:
Chyba się ubieram i na spacer, bo szkoda nie korzystać z takiej śliczniuteńkiej pogody :-)

Miłego dnia mamusie, humorku i dobrego samopoczucia, całusy :*:*:*

mnie tez to denerwuje :D
ja jadłam ciągle mizerie na słono (własnie mi sie zachciało aporpo haha :p)
to od razu ze będzie chłopak bo słone jem a ja wiedziałam juz ze to dziewczynka ! :p
tak samo jak rodzinka męża wymyślała ciągle imiona dla chłopca bo przecież dziewczynka juz jest to teraz bedzie chłopak na pewno:nerd:
No bo ludzie to sie utarli jakis starych glupawych ,, przepowiadan'' Jak mozna powiedziec kobiecie w ciazy,ze zbrzydła,wiec bedzie córka? Z drugiej strony ja ciagle slysze,, ciaza Ci sluzy'' ,,ale wyladnialas, bedzie syn'' No to co bylam wczesniej brzydka? halloo :shocked2:

Alex- fakt, czasochlonne haha. Zrobie sobie foto nowe brzuszka, to tez Wam pokaże tam w innym dziale :)

Madan wiem co czujesz... nie próbowałam rennie w ogóle jakoś stronie od tych wszystkich wspomagaczy ale chyba sobie zakupie bo nie da się wytrzymać .. nie pamiętam kiedy zjadłam kolacje lub np kawałek chipsa;(
Alex chyba to dieta.. moje teściowa tak gotuje bo niestety mi do garów nie da sie dotykać ale na szczęście idę od nowego roku na zwolnienie to będę sobie gotowała sama.
Pytałam Was o rozstępy na biuście ale chyba żadna nie ma bo nic nie napisałyście;(
Od pewnego czasu mam niesamowite uczucie gorąca od środka to chyba Ola mnie tak grzeje ! mogłabym non stop siedzieć przy otwartym oknie;)

reklama
Do góry