reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

U mnie za to ból kości ogonowej i krzyża, jakby mi ktoś kości bejsbolem pogruchotał. Z łóżka albo krzesła mogę wstać tylko przechylając się na bok. Powiem tak, jak czytało się w książce o objawach w kolejnych miesiącach ciąży to pomyślałam "a luzik":-p, a w praktyce zaczyna się robić... ciekawie:sorry2:

Dzisiaj miałam śmieszną sytuację w aptece. Stoję z 10 minut w kolejce przebieram juz nogami, bo coś mnie podbicie bolało (wcześniej robiłam godzinne zakupy). Dochodzę do kasy a przede mnie wciska się gostek ok 35l, elegancko ubrany i mówi, że on jest uprzywilejowany do obsługi bez kolejki, na co ja rozchyliłam kurtkę, wypięłam brzuch i mówię "ja też":-D

reklama
Dziękuję za miłe powitanie!

Phelania, prób jeszcze nie zrobiłam... jakoś nie było mi po drodze, po za tym swędzenie ustało na kilka dni, od wczoraj znowu zaczęłam się drapać. W poniedziałek wybieram się na badania i na usg połówkowe. Liczę na to, że w końcu dowiem się kto mieszka w moim brzuchu.

pscółka i spółka chciałabym zobaczyć jego minę ;] Ja też kilka razy miałam takie "szczęście", że czekając u lekarza, chora, z gorączką musiałam przepuszczać pana, który był honorowym dawcą krwi, a inny weteranem wojennym. Pomimo, że im nic nie dolegało- przychodzili po jakieś skierowania, trzeba było ustąpić, bo im się należy!

pscółka moja Kornelka pierwsze trzy miesiące życia jadła i spała.I to na jedzenie trzeba było ją budzić.Dwa miesiące musieliśmy ją karmić co dwie godziny,żeby nadrobiła zaległości,a później jak pozwolili Nam zrobić przerwę nocną to budziła się raz.Odkąd skończyła 5 miesięcy to nie je w nocy,czasem się przebudzi,ale wtedy mam herbatkę przygotowaną koło łóżeczka,więc nawet nie wstaje.:-)
Życzę Wam spokojnej nocki,ja padam na cyce,więc idę spać

Witam Was późną porą ;-)
alex, madan Witajcie :tak:
beti Przez Ciebie teraz nie zasnę!! Już leżałam w łóżku..już zaraz szłam spać i ta Twoja kanapka..nie wiem czy zaraz nie przejdę się na mini ucztę do kuchni :-D
Nef, Dotkas Super macie te córeczki haha :-)
Phelania,Nef Ja biorę Alana i Gosię ale Wy zdajecie za mnie sesję. :-p
pscolka Dobrze zrobiłaś! Ludzie to jednak są okropnymi egoistami!! Ja dziś jechałam metrem i mimo rozpiętej kurtki NIKT nie ustąpił mi miejsca..dopiero jak się przesunęłam to jakaś pani mi ustąpiła a po obydwu jej stronach siedziało dwóch typków po 30 lat..

A my dziś kupiliśmy takie buciczki bawełniane dla dzidzi z misiem koala są takie słodkie chyba sobie postawie obok łóżka, żeby ciągle na nie patrzeć :-D

a ja znowu spać nie mogę:baffled:

pscolka
oj, to dziecko ci skutecznie wyreguluje spanie... po kilku zarwanych nockach będziesz miała nadal lekki sen, ale TYLKO dla dziecka:-D
a historyjka z apteki - bomba:-D

mm83 ja miałam z tym problem jak za dużo połaziłam, jednoczesnie pojawiło się plamienie i ból spojenia
trochę się pobyczyłam, a teraz chora, to wyleżałam i wyspałam, na razie jest ok

aaa19 a co mi tam, idę na ten układ, zwłaszcza, że zakuwanie zawsze dobrze mi wchodziło, a mój Gosiek teraz przeziębiony i marudny, że hej :-D
ja to jak nakupiłam ciuszków w poprzedzniej ciąży, to regularnie je wyciągałam i przekładałam:-D
alez mi to przyjemnośc sprawiało, a dziecko później szast prast i wyrosło...
ale warto było choćby dla tej przyjemności w ciąży:tak:

Nef ty nie możesz spać a mnie dziś w nocy złapały takie skurcze że dziś ledwo chodzę :szok::crazy:już bardzo dawno nie miałam takich :crazy:

Wczoraj poprałam, posprzątałam i mi trochę złość na Ł. przeszła choć już w ciągu dnia przepraszał i prosił bym się nie denerwowała to mimo to dzień popsuł.

A dziś ma urodziny więc wczoraj z Filipem zrobiliśmy mu z masy solnej serducho ale nie wiem czy zdąży wyschnąć. Później zrobimy babeczki i coś pysznego na obiad i jakiś deserek.

Życzę miłego dnia

Dzień dobry :-)

Nef jak widze o której piszesz posty to mnie się moja poprzednia ciąża przypomina. też o tej porze na necie siedziałam...oj to udręka dla mnie była.

Pscółka niezła akcja, dobrze gościowi powiedziałaś!! chciałabym widzieć jego minę!

zonqa w nogach skurcze? może jakiś magnez by się przydał??

ja czekam aż mi pralka wypierze i zmykamy do dziadków.

Miłego dnia
:-)

reklama
Ja sie witam od fryzjera :D siedze wlasnie pod suszarka z tona folii aluminiowej na glowie i odbieram prawie hbo :D w kazdym razie mam nadzieje ze odswiezona fryzurka mi humor poprawi bo ostatnio wokol jesienna zmula.

piszecie o bolach-mnie od 2 dni jak chodze (np do tramwaju jakies 4min.) lapie bardzo silny bol w podbrzuszu niemal na srodku ale ciut po prawej stronie o odczuciach identycznych jak kolka- coz to takiego???? przechodzi ja siadam na lawce..ale utrudnia to zycie bardzo bo praktycznie nie moge chodzic poza domem- miala ktoras cos takiego??????????:eek::eek:o:no::no:

Pozdrawiam was cieplo i zycze milego dnia. pisze z kom. wiec nie odpisze kazdej bo niewygodnie bardzo.

WITAM NOWE KWIETNIOWKI!!! :)

Do góry