reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

reklama
Witam nowe koleżanki

Ja dziś nie mam humoru bo się ściełam z deczka z Ł. tak więc biorę się za pranie i sprzątanie.

A później będę lepiła Z Fifkiem prezent na jego jutrzejsze urodziny z masy solnej

Zmykam bo nie mam weny do pisania

Miłego wieczorku

zonqa trzymaj się kochana, oby jutro był lepszy dzień :tak:

dziewczynki znikam, muszę jeszcze nas spakować...postaram się odezwać jutro wieczorem jak już będę u Mamy...dobrej nocki Wam życzę

Ostatnia edycja:
Witam się i ja wróciłam z pracy i zabieram się za robienie tortu;)Zazdroszczę Wam tych dzieciaczków kochanych;)Witamy Nowe Brzuchatki;)Weekend będzie Rodzinny więc pewnie nei dam rady zajrzeć!! Dorotka WIDZĘ że Córcia druga Cie uskrzydliła;)udanego WEEKENDU bez żadnych chorób i niespodzianek!!

mamakruszynki - a dzdzi po urodzeniu sporo spało?

Nef - współczuję. Obawiam się, że to wszystko jeszcze przede mną:dry:, bo dość szybko planujemy drugie dzidzi z racji na mój nie za młody wiek

Do nas także jutro się goście zjeżdżają, więc weekend wyjęty z życiorysu:-D

Witam nową brzuchatkę;-)

ja z Filipem w ciąży miałam straszny problem ze spanie...o 2-3 w nocy się kładłam..wcześnie wstawałam a w dzień nie było mowy o położeniu się.
Filip nie miał jakiegoś większego problemu ze spaniem odkąd się urodził. Ale 3 lata całej nocy nie przespałam..bo najpierw pobudki na jedzenie...a jak to się skończyło to my kończyliśmy z pieluchami i trzeba było na sikanie wstawać;-)od stycznia pięknie przesypia cale noce :-)

a teraz zupełnie inaczej...jestem okropny śpioch :-D

Witam nową mamusię!! :tak:

No to udanego weekendu życzę...i w domku i na wyjazdach ;-):tak:

Ja mam mega lekki sen, noce przesypiam chyba tylko jak jestem do granic padnięta albo chora. Moja mama ma to samo, z tym że ona ogłuchła na jedno ucho, więc jak się położy na tym zdrowym to nic jej nie rusza:-D
Moja szwagierka to będzie miała dobrze, ona jest w stanie zasnąć nawet w ciągu dnia i to przy wiertarce udarowej chodzącej za ścianą. Gdybym nie była świadkiem to bym nie uwierzyła:-D

reklama
Do góry