reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Witam nowe koleżanki

Ja dziś nie mam humoru bo się ściełam z deczka z Ł. tak więc biorę się za pranie i sprzątanie.

A później będę lepiła Z Fifkiem prezent na jego jutrzejsze urodziny z masy solnej

Zmykam bo nie mam weny do pisania

Miłego wieczorku

zonqa trzymaj się kochana, oby jutro był lepszy dzień :tak:

dziewczynki znikam, muszę jeszcze nas spakować...postaram się odezwać jutro wieczorem jak już będę u Mamy...dobrej nocki Wam życzę

Ostatnia edycja:
Witam się i ja wróciłam z pracy i zabieram się za robienie tortu;)Zazdroszczę Wam tych dzieciaczków kochanych;)Witamy Nowe Brzuchatki;)Weekend będzie Rodzinny więc pewnie nei dam rady zajrzeć!! Dorotka WIDZĘ że Córcia druga Cie uskrzydliła;)udanego WEEKENDU bez żadnych chorób i niespodzianek!!

mamakruszynki - a dzdzi po urodzeniu sporo spało?

Nef - współczuję. Obawiam się, że to wszystko jeszcze przede mną:dry:, bo dość szybko planujemy drugie dzidzi z racji na mój nie za młody wiek

Do nas także jutro się goście zjeżdżają, więc weekend wyjęty z życiorysu:-D

Witam nową brzuchatkę;-)

ja z Filipem w ciąży miałam straszny problem ze spanie...o 2-3 w nocy się kładłam..wcześnie wstawałam a w dzień nie było mowy o położeniu się.
Filip nie miał jakiegoś większego problemu ze spaniem odkąd się urodził. Ale 3 lata całej nocy nie przespałam..bo najpierw pobudki na jedzenie...a jak to się skończyło to my kończyliśmy z pieluchami i trzeba było na sikanie wstawać;-)od stycznia pięknie przesypia cale noce :-)

a teraz zupełnie inaczej...jestem okropny śpioch :-D

Witam nową mamusię!! :tak:

No to udanego weekendu życzę...i w domku i na wyjazdach ;-):tak:

Ja mam mega lekki sen, noce przesypiam chyba tylko jak jestem do granic padnięta albo chora. Moja mama ma to samo, z tym że ona ogłuchła na jedno ucho, więc jak się położy na tym zdrowym to nic jej nie rusza:-D
Moja szwagierka to będzie miała dobrze, ona jest w stanie zasnąć nawet w ciągu dnia i to przy wiertarce udarowej chodzącej za ścianą. Gdybym nie była świadkiem to bym nie uwierzyła:-D

reklama
Do góry