reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Doberek:-)
Jak się dzisiaj miewacie?Ja coś kiepsko się czuję,nie mam siły zwlec się z łóżka,ale niestety mój mały tajfunek nie pozwala leżeć bezczynnie.Teraz powinna mieć drzemkę,ale ani w głowie jej spanie,i właśnie mi śpiewa:-).
M dzisiaj w pracy do 23:30,więc pożytku z Niego żadnego,obiecał że ostatni raz poszedł do dodatkowej pracy.
Życzę miłego dnia ciężarówki:-)

reklama
Cześć brzucholki

Ja jak zwykle porządki sobotnie... mąż pojechał do dziadków na chwilkę, a ja pranie, sprzątanie, obiadek...
... moje male już fika na dobre, codziennie czuję kopniaczki, to mnie uspokaja, bo wtedy wiem że jest oki...
Miłego dnia

Dzień dobry :)

Ja ostatnio cierpię na bezsenność, a jak już zasnę to mam koszmary i to najgorsze w swoim rodzaju, budzę się przerażona, zalana potem...
zonqa też miałam skurcze, bardzo bolesne, po których łydki bolały mnie przez kilka dni. Łykałam magnez i niewiele pomogło, na necie wyczytałam, że niedobór wapnia też powoduje skurcze. Teraz zażywam to i to, odpukać na razie ze skurczami mam spokój :)

Hejka:) Pscolka bardzo dorze zrobilas:) hehe mogłas zrobic zdjęcie jaka miał mine:-) U mnie tez jakoś leniwie dalej w łóżku leże, ale trzeba sie zabrać za porządki jakieś ;-)

Kobitki czy wy wszystkie czujwcie jUz ruchy swoich malenstw? Bo ja to nie bardzo :no: Mąż tylko jak przyłożyć głowę do brzuszka to mówi ze słyszy takie chlupanie i bulgotanie, ale ja nic:zawstydzona/y:

Witamy sie i My ;)

aaaa19- nie ma problemu sesje masz zdaną:-D
mamakruszynki tez bym Ci przespała caly dzien:eek:ale u mnie niestetytez nie da rady młody zaczał chodzic i wszystko zdejmuje-istny dom wariatów:confused2:
iza- ja czuje pukanie leciutkie jakby motylko w obrebie podbrzusza i tyle ,Alana czulam dopiero w 23.tc:-)wiec spokojnie:)

Wpypije kawke zrobie młodemu jesc i musimy isc na jakies zakupy na Targ bo zaraz nic nie bedzie(sobota)na tej wichurze wszystko wczesniej zamykaja siesta:-Dza 3 tyg robimy roczek Niuniowi i M sobie zazyczył paleczki kurczaka w miodzie (pomysł na) zobaczymy czy dobre jak tak to moze zrobie z frytkami na młodego urodzinki:-)Bo kompltetnie nie chce mi sie nic....

Hej Kochane Brzuchatki:)

Gdzie te czasy jak nie czulam kopniaczkow?Teraz nawet budza mnie w nocy:))) Istne szalenstwo w nocy, nad ranem i wieczory-w dzien w miare spokoj:) ...to niesamowite, nadal nie wierze, ze to nasze Malenstwo...

Kurcze dziewczyny, tyle juz jestesmy tutaj-jeszcze 4 miesiace...A ja zupelnie nie czuje sie gotowa do roli mamy:)

Pscolka ten koles cos odpowiedzial? Super akcja:-D

Ale powiem wam jaki mialam sen po tym jak ktoras wrzucila fotke kobiety w ciazy z szescioraczkami:)
Otoz snilo mi sie, ze mialam dziewieczoraczki:) I tak jak teraz nie znam plci i nie chce tak jak bylam w ciazy z dziewiecioraczkami tez nie chcialam i kazdy, kogo spotykalam zgadywal p kolei plec tych 9 dzieci...bylam niezle wkurzona, tak jak teraz gdy slysze wrozby co to niby mam w brzuchu na podstawie mojej cery czy faktu, ze dzisiaj zjadlam czekolade :laugh2:

reklama
Do góry