reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

Doberek:-)
Jak się dzisiaj miewacie?Ja coś kiepsko się czuję,nie mam siły zwlec się z łóżka,ale niestety mój mały tajfunek nie pozwala leżeć bezczynnie.Teraz powinna mieć drzemkę,ale ani w głowie jej spanie,i właśnie mi śpiewa:-).
M dzisiaj w pracy do 23:30,więc pożytku z Niego żadnego,obiecał że ostatni raz poszedł do dodatkowej pracy.
Życzę miłego dnia ciężarówki:-)

reklama
Cześć brzucholki

Ja jak zwykle porządki sobotnie... mąż pojechał do dziadków na chwilkę, a ja pranie, sprzątanie, obiadek...
... moje male już fika na dobre, codziennie czuję kopniaczki, to mnie uspokaja, bo wtedy wiem że jest oki...
Miłego dnia

Dzień dobry :)

Ja ostatnio cierpię na bezsenność, a jak już zasnę to mam koszmary i to najgorsze w swoim rodzaju, budzę się przerażona, zalana potem...
zonqa też miałam skurcze, bardzo bolesne, po których łydki bolały mnie przez kilka dni. Łykałam magnez i niewiele pomogło, na necie wyczytałam, że niedobór wapnia też powoduje skurcze. Teraz zażywam to i to, odpukać na razie ze skurczami mam spokój :)

Hejka:) Pscolka bardzo dorze zrobilas:) hehe mogłas zrobic zdjęcie jaka miał mine:-) U mnie tez jakoś leniwie dalej w łóżku leże, ale trzeba sie zabrać za porządki jakieś ;-)

Kobitki czy wy wszystkie czujwcie jUz ruchy swoich malenstw? Bo ja to nie bardzo :no: Mąż tylko jak przyłożyć głowę do brzuszka to mówi ze słyszy takie chlupanie i bulgotanie, ale ja nic:zawstydzona/y:

Witamy sie i My ;)

aaaa19- nie ma problemu sesje masz zdaną:-D
mamakruszynki tez bym Ci przespała caly dzien:eek:ale u mnie niestetytez nie da rady młody zaczał chodzic i wszystko zdejmuje-istny dom wariatów:confused2:
iza- ja czuje pukanie leciutkie jakby motylko w obrebie podbrzusza i tyle ,Alana czulam dopiero w 23.tc:-)wiec spokojnie:)

Wpypije kawke zrobie młodemu jesc i musimy isc na jakies zakupy na Targ bo zaraz nic nie bedzie(sobota)na tej wichurze wszystko wczesniej zamykaja siesta:-Dza 3 tyg robimy roczek Niuniowi i M sobie zazyczył paleczki kurczaka w miodzie (pomysł na) zobaczymy czy dobre jak tak to moze zrobie z frytkami na młodego urodzinki:-)Bo kompltetnie nie chce mi sie nic....

Hej Kochane Brzuchatki:)

Gdzie te czasy jak nie czulam kopniaczkow?Teraz nawet budza mnie w nocy:))) Istne szalenstwo w nocy, nad ranem i wieczory-w dzien w miare spokoj:) ...to niesamowite, nadal nie wierze, ze to nasze Malenstwo...

Kurcze dziewczyny, tyle juz jestesmy tutaj-jeszcze 4 miesiace...A ja zupelnie nie czuje sie gotowa do roli mamy:)

Pscolka ten koles cos odpowiedzial? Super akcja:-D

Ale powiem wam jaki mialam sen po tym jak ktoras wrzucila fotke kobiety w ciazy z szescioraczkami:)
Otoz snilo mi sie, ze mialam dziewieczoraczki:) I tak jak teraz nie znam plci i nie chce tak jak bylam w ciazy z dziewiecioraczkami tez nie chcialam i kazdy, kogo spotykalam zgadywal p kolei plec tych 9 dzieci...bylam niezle wkurzona, tak jak teraz gdy slysze wrozby co to niby mam w brzuchu na podstawie mojej cery czy faktu, ze dzisiaj zjadlam czekolade :laugh2:

reklama
Do góry