reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

iza - niezłahistoria z kukułką, chyba mężowi dzisiaj przeczytam:-D "Przed obiad" -:-D niezłe hasło, u mnieto by się odnosiło do trzeciego śniadania na które zazwyczaj wciągam owoc
Notka - niesądziłam, że po powrocie do pracy będzie tak diametralnie ciężej, ale trzymamnie przy życiu wizja, że to tylko do 7 grudnia. Po;-)dziwiam dziewczyny, którebędą pracowały dłużej, albo mają pod opieką starsze dzieciaczki, bo ja toprzynajmniej mogę się zdrzemnąć kiedy mam ochotę. Mam nadzieję, że dzieckopójdzie w moje ślady i połowę doby będzie przesypiało.:-D A co do snu z moją osobą- mamnadzieję, że to nie był koszmar:-D

witaj Alex:-D

Ja chyba nie mam zachcianek. mdłości przeszły, awersji do jedzenia też już nie mam, ale jakiegoś konkretnego smaka na coś też nie. nadal jem 5-6 małych posiłków.
Zdrówka dla Wszystkich brzuchatek;-)

reklama
Cześć dziewczyny, jestem Gosia mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć :)

Termin mam na 10 kwietnia więc chyba się kwalifikuję ;)

Nef,Dotkass słodkie te Wasze dzieciaczki:-),do mojej niestety jeszcze nie dociera jeszcze że będzie miała rodzeństwo.
madan witamy kolejną kwietnióweczkę:-)
pscółka ja przed urodzeniem Kornelki byłam mega śpiochem,potrafiłam spać do 13,i jakoś mi teraz przeszło,to znaczy może nie przeszło,bo bardzo chętnie bym się wyspała,ale nie mam problemów żeby wstać o 6 do małej,i nie chodzę nieprzytomna przez cały dzień:-)

mamkruszynki bedziesz miała problem zazdrości o rodzeństwo z głowy, bo Kornelka jest na tyle malutka, ze nawet nie bedzie pamiętała, że była jedynakiem:tak:

Madan witaj, alez dzisiaj obrodziło nowymi kwietniówkami:-D

pscolka
nawet nie wiesz jak ja na poczatku ciąży zazdrościłam tych drzemek kwietniowych ciężarówek... a moja Gosia była na etapie rezygnacji z popołudniowej drzemki i w zamian aktywowała dobrze znaną młodym mamom zasadę - jak ja nie śpię, to nikt nie śpi:-D

hehehe, Nef, pocieszę Cię...minie za jakiś rok, półtora i będziesz mogła sobie pospać tylko później drugie nie da ;-)

hehehehe, nie mogę...moje dziecko wychowane na wygodach związanych z taką przyziemną pomocą jak pilot, zabrała mi go, żebym nie mogła przełączyć Jej bajki...na co Jej powiedziałam, że mam sposób na to, by przełączyć inaczej, że ja pilota nie potrzebuję...Amelcia nie dowierzając zapytała "a jak?", na co ja: "palcem" :-D po chwili, gdy dziecko nie chciało mi oddać pilotów podeszłam do dekodera i zaczęłam przełączać palcem kanały, jakie było Je zdziwienie, a oczy to miała jak 5 zł...nagle dziecko Anioł, umowa, że bajka jak się skończy będę mogła bez histerii włączyć to co ja chcę :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry