reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Jak ja byłam u mojej dentystki, to ona powiedzxiała, że jej sprzęt promieniuje miejscowo, tylko na kawałek szczęki, więc spokojnie można u niej robić usg w ciąży, a dodatkowo jest ochrona na brzuchu specjalnego fartucha.
ja bym miała wątpliwość, nawet mój własny szwagier robiąc mi fotkę na rtg, zawsze pyta czy nie jestem w ciąży:-D
a aparat jest z tych bardzo nowoczesnych, bo miałam też robioną nim tomografie komputerową
no i to co do mnie najbardziej przemawia - ja za to i tak nie płacę, więc bez różnicy czy zrobie fotkę teraz czy za pół roku
a ekonomia tych aparatów jest oczywista - one kosztują kilkaset tysiecy, więc MUSZĄ się zwrócić.

Dziewczyny jak to jest z waszymi zachciankami?

Ja nie mam kompletnie żadnych, zero mdłości ale tez całkowity brak apetytu, nawet jak mam na cos "chcicę" to jak już tego spróbuje, albo zjem to coś 2x, to mi przechodzi i mogłoby nie istnieć
i dalej mam -2 kg:zawstydzona/y:

Nef to Ty jak ja, ja wczoraj nie mogłam zasnąć do 2:00 bo się wyspałam przedwczoraj cały dzień z osłabienia wirusowego...
ja się położyłam o 1:30, ale zasnęłam dopiero nad ranem:dry: ciężko było sie zwlec z łóżka, ale teraz nie czuję na szczescie zmęczenia.... a niby się nie można wyspać na zapas
Cześć dziewczyny, mam na imię Ola :) czy można się do Was przyłączyć???:-)

Witaj alex:tak:

reklama
Dorotko mam całkiem podobne zachcianki do Twoich ;-)tylko ja makarony zjem..ale bez większego zapału ;-)

alex witaj :-)

zamówiłam prezent mikołajkowy dla Młodego na allegro i dzisiaj dotarł- mam z głowy :-)

reklama
hih:-D spoko kobitki otworze male przedszkole:-) bo naprawde z nudow nie wyrabiam:no:
a wiecie co mi sie marzy chlopczyk:) no ale jak bedzie dziewczynka to tez dobrze:) byle by zdrowe:-)

Do góry