reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
a mnie własnie moja Gosia rozwaliła, opowiadam jej coś o dzidziusiu, że będzie woziła w wózku i dbała, żeby dzidzia nie płakała, a ta moja gwiazda przynosi mi butelkę mleka dla lalki i wpycha do pępka " nie płacz dzidzi, nie płacz" :-D

klaudia- nie strasz:szok:mandarynki na chłopaka:blink:zartuje....trudno to bedzie chłop,wesolo bedzie;p
Alex2-dzieki ale ja dziekuje za dodatkowe KG do tej ory nie zgubilam nadprogramowych 13kg:no:

Teraz nie czas na to ale ja jestem trochę świrnięta na punkcie aktywności, więc coś wspólnie wymyślimy hehe
Na pewno słyszałaś o Ewie Chodakowskiej, robi teraz wielki boom w Polsce swoją osobą i jest powiem że wszędzie, ja już zbieram jej płyty z ćwiczeniami, które na pewno w przyszłości wykorzystam :-) z resztą to nie problem bo pojawiają się w gazecie Shape którą kupuję co miesiąc od 15 prawie lat :-)

Ja wierze że będzie dziewuszka :-)

Nef, dobre :-D:-D:-D

moja Ami wczoraj na USG jak usłyszała, że będzie druga Amelka (raczej bo wiecie na 100% to się dowiem jak urodzę ;-)) to siedząc na kolanach u R odwróciła się do niego i mu w twarz: "widzisz, ja miałam rację, mówiłam Ci, że tam jest siostra" żebyście widziały Jej minę, taką poważną :-D

Alex2 -cos mi sie obiło o uszy o tej kobietce....Wiesz tylko do cwiczen trzeba miec samozapracie a u mnie to ciezko:-:)dry:
Nef-córe masz boską:-D

Spokojnie nad motywacją też się popracuje :-) wciągnie się jeszcze parę osób i zobaczysz jak to działa :-) ale ile endorfin się wytwarza, a ile chęci do życia :happy: trzeba spróbować i się nie poddawać a później nie będziesz mogła bez tego żyć...to tak jak z pisaniem tutaj na forum, wciąąąąąąąąąga!!!!;-)

Dotkass Gratulacje:happy:!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Tych zachcianek to mi będzie brakowało po ciąży :-D Ja też jestem na etapie mandarynek i pomarańczy. mniammmmm, uwielbiam. A oprócz tego na kolacyjnkę muszą być kanapki z żółtym serem ogórkiem zielonym i mnóstwo majonezu kieleckiego :sorry2:

Do góry