reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ja nie mam go czym nasmarowac...
mam tylko tran, daje mu herbatki z miodem i cytrynka i mleko z miodem
jak M wroci z pracy wysle go do sklepu po syrop lipomal

reklama
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków!!!
A mnie boli dzisiaj lewa noga a najbardziej tak jakby ..pośladek :baffled: Normalnie aż ciężko mi się chodzi a muszę trochę posprzątać bo syf jest...
Bishopka MARCHEWKA Z GROSZKIEM!! Przez Ciebie muszę to zjeść MNIAM :-D
Dotkas Ja miałam jeszcze nie dawno taki stary komputer co by dyskietki weszły ale już pojechał sobie na wysypisko :-p A teraz to ja nawet z płyt nie korzystam tylko pen-drive
klaudia U mnie też się ciuchy walają i później muszę przebierać to wszystko a jest cały stos :-p
Notka Mój maluszek też taki "nieśmiały" za dnia ale jak wczoraj mi zasadził 4 mocne kopniaki wieczorem to aż w szoku byłam:szok:

Oj a Wy tylko o jedzeniu a u mnie weny na jedzenie brak. Bardziej nie chce mi się gotować.
Ja już po USG ( w odpowiednim wątku zaraz zamieszczę) no i P. był ze mną jak się szefowa jego dowiedziała, że to dziś to sama go wypchnęła z pracy.

Kruczka gratulacje :-)
Dziewczyny ja się witam i życzę miłego weekendu.
Robię dżem dyniowo-jabłkowy, ogarniam chałupę bo teście jadą. Jeszcze meble w salonie czekają na złożenie a Małemu dziś w dzień znowu nie chciało się spać. Ledwo wszystko ogarniam, ale musiałam do Was zarzeć :-)

Ja dzisiaj odpoczywam popoludniu byłam na małych zakupach i w sklepie zrobilo mi sie słabo...zapłaciłam za zakupy i duszkiem wypilam sok..ale do smiechu mi nie było bo dawno takie cos mi sie nie stało....a co gorsze byłam z mała wiec musiałam sie trzymac..poszłysmy na ławke posiedziec kolo sklepu i dopiero ruszyłysmy w droge powrotna do domku...

pozdrawiam i zycze udanego weekednu..

Paulina i super, że byliście razem :-)

Kruczka, wyczekany siusiak...hurrra

aisak, dobrze, że nic poważnego się nie stało :no:

miłego weekendu...

mi się udało całą sypialnię zrobić już na tip-top, tak więc jeden pokój z generalnych porządków mam już z głowy, ale brzuch mi stwardiał i plecy bolą strasznie, więc zaraz mykam się położyć :tak: dobrej nocki

reklama
Jejuuu ale Wy macie produkcję...;-) ja zalatany dzień więc padam teraz na cyce..przekopałam się przez te Wasze wypociny i się pogubiłam...nie moge się wyluzowac po tych wieściach z USG że czekamy na dziewuszkę:-D...ja się cieszę bardzo, ale M jakiś taki niezbyt uchchany:zawstydzona/y:...trochę to smutne więc i mi humor trochę padł:zawstydzona/y:...lece spać...kolorowych mamuśki!

Do góry