reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

to ja się pochwalę, że moja Gosia dzisiaj pieknie jadła w przedszkolu, a nadwrazliwa matka już włosy z głowy rwała:-D ale chyba moja agitacja coś pomogła, bo tak samo mówiłam jej, żeby sama podeszła do dziewczynki Emilki, podała jej część itd. i co mi mówi przedszkolanka? Że właśnie się odwazyła do dzieci, ale interesuje ją tylko Emilka, przytula ją, chodzą sobie za rączkę, tylko koło niej chce siedzieć na stołówce. I była dzisiaj w przedszkolu pani psycholog, która stwierdziła, ze Gosia ma bardzo silny instynkt opiekuńczy. Bo ona się tą emilką opiekuje :tak:

Byłam też u gina i wsio ok.

A z moich ciągotek żywieniowych - boczek na parze, taki ciepły, mniam

kruczka gratuluje siusiaka:-D

aisak oj bidulko, ja tak kiedyś osłabłam w sklepie i usiadłam między ciuchami na podłodze i nikt się mną nie zainteresował z obsługi sklepu (HM) chyba lepiej w takiej sytuacji pójść gdzieś w widoczne miejsce

reklama
witam sobotnio,

mój w pracy do 14:00, czekam na niego i jedziemy na zakupy, w lodówce puściutko :sorry:

Nef, i super, że Gosia zaczęła jeść...ogromne brawa dla Gosiuni 38884brawo.gif

Ella, nie przejmuj się...mam nadzieję, że mężuś szybko oswoi się z myślą, że będzie miał 3 kobietki w domu :tak:

miłego dnia

Cześć brzuchatki:-)

Mój też w pracy a ja biorę się za porządki, a później zakupy na obiadek i do garów;-)
Jutro jedziemy na obiad do męża dziadków koło Wrocka także niedziela rodzinna:-)

Witam sie i ja :happy:
Syn mój zrobił śniadanko, a mąż wziął się za porządki i myje okna :szok: chyba czyta w moich myslach, bo myślałam aby umyć w poniedziałek jak się porozchodzą wszyscy do szkoły i pracy. Obiad mam na dziś wymyslony, tylko zakupy mi zostały, ale to czekam na męża, bo jedziemy razem. Miłej sobotki :-)

Wpadłam i ja się przywitać:-)

Widzę, że wszyscy szykują się do rodzinnych weekendów- my też. Sobotnie śniadanko zjedzone a niedługo ma wpaść kuzynka z dziećmi na kawę więc teraz porządki i ogarnianie domu...Jutro może3 teściowa,..no nic..udanej soboty Wam wszystkim życzę:tak:

Dzień dobry sobotnio i jak widać rodzinnie.

My to wstyd się przyznać pół godziny temu z łóżka się zwlekliśmy, P. miał wczoraj wychodny wieczór więc odsypiał, a ja tak sobie z nim leżakowałam, mała w brzuchu się kręciła i nie wiem kiedy zleciał mi ten czas od 8.

Życzę miłej, rodzinnej soboty

Witajcie

ja juz wszystko porobiłam , no jeszcze muszę murzynka dokończyć i się będę lenić, tylko chodzą za mną skrzydełka na kolacje, tylko nie wiem czy ktoś pojedzie do miasta, zaraz mi język ucieknie

pozdrawiam

Dziewczyny żeby Was nadgonić to musiałabym siedzieć i nic innego nie robić.
Muszę się pochwalić że czuję ruchy,i to na pewno jest to:-) My w weekend się nigdzie nie wybieramy,bo szanowny mąż przyjechał wczoraj służbowym samochodem do domu.A tak mi się marzyły zakupy ubraniowe:no: No nic,idę ogarnąć obiadek,a Wam życzę miłego weekendu.

reklama
Do góry