reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
ladies, Ty się uspokój...już ślinię klawiaturę a Ty musiałaś o serniku i kremówkach...o żesz Ty ;-)
hehe a ja sernika zabardzo nie lubie wlasnie ale moj M kupil sporo twarogu na ''pierogi'' a mi sie tak niechcialo ich robic ze sernik mu zrobilam , udalo mi sie wykrecic!:) hehe

dobrze ze ja przy obiadku / bo inaczej zoladek mialabym przyklejony do kregoslupa :-p bo o takich pysznosciach piszecie!!!
a ja szarlote bede dzis piec :-) moj synek gosci jutro dwoch kolegow z przdszkola, beda chlopcy mieli na podwieczorek :-)

Dotkas, musimy sie kiedys na jakis makaron wspolny umowic :-D

moje dziecko nie chce sie ruszac :-:)-:)-(

farciarz...nie dasz się zaadoptować??? :-D
ojj nie znioslabys mnie:D hehe, zjadlabys ciasto i wygnala z powrotem:D
nie dam sie:D

notka zjedz cos slodkiego... poloz ie i czekaj..:) cierpliwosci bo moze kopniak pojawi sie po 1-2 h
mozesz tez podotykac brzuch.. czasem dziecko poczuje i odpowie:)

Ostatnia edycja:
Notka, chętnie :-) jak coś zapraszam do siebie, albo jak do Mamy przyjadę nawiedzę Ciebie...chyba, że do jakiejś knajpki się wybierzemy, ale nie wiem czy fortuny nie stracę jak się rzucę na jedzenie :-D...a co do ruchów, może śpi teraz, taka pogoda senna :sorry2:

pozeram wlasnie Snickersa :-) ale polozyc sie nie poloze, bo nie mam jak, chyba ze na biurku :rofl2:
dzieki kochana, ale to dziecko jest takie niesmiale..... ze 3 razy takie mocniejsze kopniecia mialam a tak to takie smyranie, dzis nie smyral :-(

dobra zjadam batona i zobaczymy :tak:

Notka - hmm spróbuj właśnie ta jak pisała ladies a jak nie to usiądz na podłodze i jedną nogę zegnij pod brodę... chyba wiesz o co mi chodzi, ja jak z Mają układam puzzle często tak siedzę, wtedy dostaję kopniaki bo sciskam malucha

reklama
Dziewczyny:)))

Kurcze znowu mam nadrabiania i nadrabiania-macie taka produkcje, ze szok:)

Od 2-3 dni nareszcie czuje regularne ruchy...juz zawsze wieczorem, a teraz doszlo w ciagu dnia:) Naczekalam sie, ale nareszcie mam swoja nagrode:)))
Postaram sie utrzymac do konca ciazy niespodzianke czy to chlopczyk czy dziewczynka-mam nadzieje, ze damy rade powstrzymywac lekarzy:) Powiem wam, ze sa zdziwieni, bo ponoc wszyscy chca wiedziec?

Dziekuje wszystkim za trzymane dzisiaj kciuki, bardzo pomogly.

Zabieram sie za nadrabianie;)

Do góry