reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Cześć dziewczyny,
mam takie pytanko czy nadal utrzymuje się wam napięcie w piersiach? Ja jak do tej pory miałam obolałe a sutki to już koniec świata i nagle nic :( trochę się martwię bo ruchów jeszcze nie czuje. Skąd ja mam wiedzieć, że jest wszystko ok?!:-(

reklama
Cześć dziewczyny,
mam takie pytanko czy nadal utrzymuje się wam napięcie w piersiach? Ja jak do tej pory miałam obolałe a sutki to już koniec świata i nagle nic :( trochę się martwię bo ruchów jeszcze nie czuje. Skąd ja mam wiedzieć, że jest wszystko ok?!:-(
ja miałam spokój przez dłuższy czas, dopiero teraz znów pierwsi szczególnie z rana dają się we znaki...nie zamartwiaj się na zapas :tak:

dziewczynki proszę Was, jeśli nic złego się nie dzieje, nie doszukujcie się problemów w tym, że nic Wam nie dolega ;-):-)

Widzisz Dotkass straszna panikara jestem.
Liczyłam według twojej metody i jak nic będzie chłopak!
Ja 25 M26 w chwili poczęcia.
Casting na imię trwa..........! ;-)

Dorotko ja miałam taki prawie cały zeszły tydzień. Ehh to był dramat.
głowa do góry i oby było lepiej :-)

a jaką masz metodę do obliczania płci??

Kruczka gratulacje :-D

my dzisiaj idziemy na imieniny do szwagierki....będzię wyżera hehehe.
Moja teściowa piecze pyszne ciasta i już sie doczekać nie mogę :-D:tak:

Miłego dnia

Witam, ja oczywiście miałam coś zrobić ale siedzę i czytam :-p
Dotkas To pewnie przez tą pogodę bo jest okropnie!!
aisak Dobrze,że nic Ci się nie stało..mi też jakiś czas temu zrobiło się słabo na szczęście byłam z mamą!
mamakruszynki Gratuluję pierwszych ruchów. :tak:
Kruczka No i masz swojego wyczekanego siusiaka, gratulacje ;-)
Nef Jak byłam mała to ja zawsze mniejszymi lubiłam się opiekować. To dobrze, że Gosia coraz lepiej się odnajduje w przedszkolu :tak:

Wszystkim mamuśkom życzę udanego weekendu ;-)

Widzisz Dotkass straszna panikara jestem.
Liczyłam według twojej metody i jak nic będzie chłopak!
Ja 25 M26 w chwili poczęcia.
Casting na imię trwa..........! ;-)
tak wychodzi chłopak, a kiedy będziecie wiedzieć???

Dorotko ja miałam taki prawie cały zeszły tydzień. Ehh to był dramat.
głowa do góry i oby było lepiej :-)

a jaką masz metodę do obliczania płci??
ja mam co drugi dzień w tym tygodniu taki, mam już dość poważnie, chętnie bym przespała do porodu, albo lepszych czasów :-( w zależności co nastąpiło, by wcześniej ...a co do metody, podaj mi wiek swój i ojca dziecka w dniu poczęcia (zgodnie z miesiącami), tzn, jeśli poczęcie w lipcu, a któreś z Was urodziny ma po lipcu to wiek wg m-cy nie rocznika :tak:

Dotka no właśnie co to za humorek :unsure: ale powiem Wam, że do tej chwili miałam zaj....y humor ale mąż wpadł po pracy tylko na obiad i dalej poleciał załatwiać sprawy i wróci dopiero wieczorkiem... i zaś sama cały dzień :oo2: no cóż ale to w interesach, a kaska potrzebna :-p

reklama
hej :) widze ze nie miałam duzo do nadrabiania :p

ja tylko na chwile więc nie odpisuje szczegółowo

mamakruszynki: gratulacje ruchów :p
moja Lena to juz taka tancera jest ze szok :D silna babka z niej :D:D

wróciłam z zakupów z kurtką i kilkoma bluzkami :D takze jest ok :p

dzis mamy gości także ja juz lece :)
miłego weekendu :)!!

Do góry