reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

mamakruszynki ja chyba takie babsko rozniosłabym na miejscu!!!!! Jak w ogóle można tak do kogokolwiek powiedzieć??? Nawet do młodej (14-to letniej dziewczyny w ciąży) przecież to totalny brak szacunku!!!! To że kobieta jest w ciąży i rodzi dziecko powinno się spotykać z szacunkiem, przecież nawet z ekonomicznego punktu widzenia rodzenie dzieci jest rzeczą pozytywną...... Straszne, naprawdę.

Notka z tego co wiem to tlenek tytanu jest powszechnie stosowany w lekach, kosmetykach itd. uchodzi za nieszkodliwy. Więcej niestety nie wiem.... Ale faktycznie jako taki związek wydaje się, że powinien być bezpieczny, jednak z tego co się uczyłam o dodatkach do żywności i leków, niestety lista tych 'nieszkodliwych' co jakiś czas ulega zmianie, bo np. do latach badań i stosowania okazuje się że niektóre związki działają niekorzystnie. Więc 100% pewności nigdy nie ma.

reklama
Witajcie.
Współczuję "przygód" autobusowych, ja na szczęście nie mam takich przebojów.
A ja, po udanej wizycie zakupiłam sobie książkę "ciężarówką przez 9 miesięcy" i kupiłam także detektor tętna płodu.

satyna czyli się nie myliłam z tym terminem połówkowego...a tak poza tym witam nową kwietniówkę :-)

pisze z łóżka z tel więc trochę ciężko...głowa mi pęka...życzę dobrej nocy i do poklikania jutro

Jakie szczęście, że nie muszę teraz zbyt często korzystać z komunikacji miejskiej. Pamiętam jak w ciąży z Krzysiem jeździlam do pracy-masakra. O wolnym miejscu czy o łyku świeżego powietrza można było tylko pomarzyć. Za każdym razem było mi niedobrze :no:

a moj syncio spi:) a ja zamierzam ogladac perfekcyjna pania domu:) i posiedze sobie troche sama
i potem lece spac:)
fajerwerki u nas wala od 2 dni i beda walic jeszcze dni kilka.. a mnie wkurzaja niesamowice!

do jutra dziewczyny spokojnych snow:)

Ja się witam po nocy dopiero bo późno kończyłam a na dodatek tyle czytania tutaj zastałam :-p Już połowę zdążyłam pozapominać :-p

Co do historii z komunikacji miejskiej to ja miałam kiedyś problem z kolanem (przejściowy) a mianowicie bolało mnie kiedy je zginałam. Korzystając z małego ruchu w metrze postanowiłam lekko je wyprostować bo i tak nikt nie stał ale Pan dziadek z naprzeciwka uznał to za szczyt chamstwa więc wywalił swoją nogę do przodu..udawałam, że tego nie widzę więc on jeszcze bardziej..prawie na kolana mi ją położył :szok: Jeszcze mruczał coś pod nochalem w stylu "och jak mnie boli, och jaka ja biedna". To bóle są zarezerwowane dla tych 60+ czy co?!
A dodam, że w autobusach to mnie najbardziej WKUR... dresiarze co puszczają muzykę z telefonu na maxa i to jakieś techno czy inne *****..:wściekła/y:

Dotkas Ja Ci się nie dziwię , że się wkurzyłaś ja to bym się chyba ugotowała ze złości !!
ankzoc Współczuję przygód ale może chociaż limit na pół roku wyczerpałaś :-p
yoohoosek Biedna jesteś...mam nadzieję, że przejdzie Ci szybko i będziesz wcinała smakołyki za wszystkie czasy!!!
mamakruszynki Haha co za babsztyl trzeba było napuścić męża :-p

Mam pytanie co do basenu, mogę iść na basen gdzie jest woda ozonowana? Muszę robić coś dodatkowo? Bo czytałam o jakiś tabletkach albo tamponach..ja jestem ciemna w tym temacie i nie wiem czy powinnam czy nie :-( A dziecko mi chyba sportowiec rośnie bo bym ciągle siedziała w wannie/pod prysznicem :-p

DObranoc dziewczyny!!

Cześć brzuchatki,u Nas dzisiaj pięknie i słonecznie,czy ciepło to nie wiem bo w łóżku jeszcze leżymy.No prawie leżymy,bo mama wywija fikołki,przed chwila tak mnie kopnęła w moje bolące cyce że gwiazdy zobaczyłam:no: Zawsze się boję żeby mnie w brzuszek nie kopnęła.
ladies a co to komuś się sylwester już marzy że fajerwerki puszczają?
Do później idę ogarnąć dom

reklama
I ja się witam, pierwszy dzień na zwolnieniu:-) Trochę się obawiam, bo zmieniłam pracodawcę, a oni ponoć kontrolują a ja mam w zwolnieniu 1 i nijak leżeć nie potrafię, polatałabym po targu :-D

Do góry