reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

cześć dziewczynki,

u nas też słońca brak, ale nie pada, niestety szaro-buro, Ami dziś ze mną w domku może z nią będzie mi raźniej ogarnąć sypialnię, której dokończyć nie mogę, będziemy miały frajdę przeglądając ciuszki dla dzidzi, które stoją w pudłach zniesione już ze strychu :-)

yoohoosek, siostra chciała mi dać tą poduchę, ale podziękowałam, wygodniej było mi w poprzedniej ciąży poduszkę dużą sobie ułożyć, żeby było mi wygodniej spać :tak:

Shy, gratuluję pierwszych kopniaczków

jeśli chodzi o wątek zamknięty, wysłałam w zeszłym tygodniu prośbę o utworzenie dla nas, miał być najpóźniej na piątek (2.11), ale coś jest nie tak, bo nadal go nie ma...piszę do admina, ale jak narazie cisza :-:)dry:

mamakruszynki, mam te przepisy, "całą książkę" wraz ze spisem treści, ale niestety w Wordzie, jak chcesz żebym Ci wysłała to podaj mi na prv adres meilowy

miełgo dnia kochane

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka 36 - oj żebyś wiedziała jest strasznie uczuciowa, ale to ma po mnie... potrafi popłakać się na bajce czy filmie, okazuje uczucie i współczucie... to trzeba przyznać, ale potrafi też nieźle dać w kość, a jak się na nią złoszczę to słyszę " mamusiu nie krzycz na mnie, teraz jest mi smutno i przykro" a ja oczywiście mięknę

Dotkass - ech fajnie, że razem będziecie przegląda ciuszki na pewno Ami będzie happy... no Maja będzie musiała pocieszyć się zakupami bo nie mamy nic

Hej Dziewczeta:)
U mnie przepieknie i slonecznie, chyba wybiore sie nad morze na spacerek..
Wlasnie wlaczylam sobie program idealna niania-widzialyscie? Ja ogladam on line bo nie mam polskiej tv wiec w sumie nie wiem czy to stary czy nowy program?

Calusy dla wszystkich i trzymam kciuki za badania dzisiejsze:)

Cześć

Shy gratuluję kopniaczków, u mnie ostatnio P. przyłożył rękę do brzucha a tu akurat pstryk, ale się ucieszył, bo pierwszy raz tak wyraźnie poczuł.

Zawsze spałam na brzuchu i pewnie dalej mogłabym spać, bo brzuszek mi mocno nie wystaje, ale jakoś sama się tym stresuje, a poza tym zawsze P mi mówi, że gniotę Antosia. Staram się spać na boku, ale przeważnie budzę się na plecach. Zastanawiam się jak to będzie dalej.

No a ja dziś dzień prawie wolny, ale tradycyjnie mam trochę do pobiegania, muszę iść po bolerko do sukienki, później zajęcia i znowu jadę do domu na tydzień, także jak wrócę to nie nadrobię Was.

ankzoc, no to napewno będzie miłe, bo przy przeglądaniu wrócą wspomnienia związane z pierwszymi krokami Ami, jedzonkiem, słówkami, ogólnie z Ami- bobo :-) ale jak sobie przypominam to chyba sporo mam ciuszków takich dziewczęcych, więc narazie odłożę wszystkie, a po 22.11 jak już się dowiemy kto w brzuszku rośnie będziemy przebierać...oby nie było potrzeby ;-)

myszka_1405 - o kurcze, to co teraz tak szybko rośnie dzidzia czy twój maluszek będzie długaśny jak córcia :confused: A tak zmieniając temat to wieczorami czytam was w kom i jak Maja zobaczy twój gif dzidzusia to zawsze krzyczy "mamo zostaw dzidziusia aż pójdzie sobie" :-D a najlepiej jak się coś zatnie i ten twój bobo dostaje powera i zagina jak szalony. mała ma wtedy ubaw

Shy -super gratulacje
hehehe :-) slodziachna :-D
a co do dzidzi to nie wiem, chyba ze cos zle pomierzyla, no ale tak jak sprawdzalam to mierzyla od glowki do stopki, a powiedziala ze nozki sa zgiete i na zgietych bylo 16 ;-)

Paulina popatrzyłam na suwaczek, Ty za 4 dni bierzesz ślub!!!!! Trzymaj się tam, w wolnej chwili możesz wysłać foteczkę sukni, bo ciekawa jestem jak wygląda :)

zapomniałam Wam opisać mój sen...poszłam na wizytę do gina, wzięłam ze sobą książkę tą wydrukowaną "język niemowląt" i zostawiłam ją niestety w poczekalni i jak wyszłam już jej nie było, strasznie rozpaczałam (jakbym nie mogłą sobie jej znów wydrukować :confused:)...no nic najważniejsze...weszłam do gabinetu i od razu zaczęłam słyszeć bijące serduszko a na wielkim monitorze widziałam dzidzię (taką jak ma yoohoosek w sygnaturze dosłownie w takim formacie :-D), patrzę...przyglądam się i nagle krzyczę: "o nie jaki wielki siusiak"...na co przyglądam się dalej i widzę, że to przecież pępowina, na chwilę się uspokoiłam, ale po chwili widzę, że jednak siusiak jest, nieco niżej i nieco mniejszy, ale jest...jakie było moje zmartwienie :zawstydzona/y::dry:

Pchla_Szachrajka - to jest nowy program, dla mnie to taka mega reżyserka i ściema...

Paulina_ - no to kochana życzę ci przepięknego dnia Waszego Ślubu :-)

Dotkass - wiesz co, ja sprzedawałam po Mai ciuszki, bo nie wiedziałam kiedy będzie 2 bobo czy będzie tej samej płci no i czy sezonowo się wstrzelimy, a tu niespodzianka Maja majowa dzidzuś kwietniowy i do tego będzie prawdopodobnie dziewczynką... a ja na prawdę miałam wszystkie ciuszki typowo dziewczęce, króliczki, hello kitty, róże itd. Trochę mi żal a z drugiej strony będę mogła kupić nowe, ale teraz zostawiam już po Mai ;-)

reklama
hey dziewczyny!:))
a u mnie fajerwerki bo jest jakies swieto:) i teraz jakos tez hindusi beda swietowac wiec beda fajerwerki dluuugo...;/
moja kolezanka jest w ciazy w 19 tyg byla na usg powiedzieli jej ze bedzie chloopak a w 23 tyg powiedzieli ze dziewczyna...
myslalam ze usg wpolowie ciazy jest wiarygodne.. teraz sama nie wiem co mam myslec.. w 20 tyg mam juz ostatnie usg wiec dla mnie wazne jest to co uslysze....
spotkalyscie sie z takimi pomylkami???
#

wogole moj syn sie dzisiaj obudzil z przerazona mina i mowi do mnie'' mama nie ma bananow!!'' haha padlam..:D opowiedzial mi sen ze jakis pan zabral wszystkie banany i schowal do tatusia samochodu. a on musi je odzyskac...
pierwszy raz opowiedzial mi swoj sen:)) niesamowite. i zazdroszcze mu snow:D

mamakryszunki mi sie oberwalo w brzuch kilka razy naszczescie nie mocno ale dzidzi podobniez dobrze chroniona jest:) jak widac moj bobas ma sie dobrze a kilka razy oberwal od mojego starszego synka

shy
gratuluje kopniaczkow!!:))

aaa19
jesli chodzi o basen to trzeba uwazac zeby nie zlapac poprostu jakiejs infekcji..:)
ja tez zamierzam sie wybrac na basen mam taka ochote!!:)

ankzocja tez wszystkie ciuszki posprzedawalam po synku
niektorych mi szkoda bo mialam duzo fajnych i pieknych ciuszkow..teraz by sie przydaly ale coz zrobic:) trzeba kompletowac wszystko od nowa

Ostatnia edycja:
Do góry