reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

czesc :-)
bishopka, dasz rade na L4 ;-) rany jak mi bylo glupio isc, ale no coz, skoro daja to znaczy ze trzeba brac ;-)
hehehe :-D
zreszta ja PLANUJE wrocic po macierzynskim wiec chcialabym troszke odpoczac ;-)

reklama
Witajcie mamuśki ja jak co dzień od 6 już na nogach:sorry: niby na zwolnieniu a i tak rano muszę córcię wyszykować do przedszkola a później ciężko mi się położyć i spać, więc zbieram się jem śniadanko... i zasiadam do lapka.. a po 11 lecę po córcię!

Jeśli chodzi o spanie ja przed 1 ciążą spałam tylko na brzuchu i przestawić się to była jakaś masakra, no ale trzeba było i jakoś naturalnie moje ciało wybrało lewy bok. I powiem wam, że po porodzie jakoś już nie potrafiłam spać na brzuchu! I nadal nie potrafię :dry:

mamakruszynki - o matko pocisnęła baba nie ma co, w głowie się nie mieści :wściekła/y:

Oliwka 36 - kochana nie martw się ja sama jestem najlepszym przykładem, nie czułam ruchów, brzuch mi jakoś specjalne nie rośnie a dzidzia pięknie rośnie, ma 10 cm i na pewno u ciebie jest tak samo :-) powodzenia na wizycie

krolewnazmarcepana - zdróweczka życzę

Iśku - 4 tydzień... strasznie długo. Kuruj się i wracaj do zdrówka

Bishopka -gratuluję udanej wizyty i wypoczynku na L4 hmm czemu wpisali ci 1?? Następnym razem powiedz lekarzowi...

ladies - a to z jakiej okazji macie te fajerwerki :confused:

aaaa19 -skąd tacy ludzie sie biorą?? masakra Jesli chodzi o basen to wydaje mi się, że woda ozonowana jest lepsza niż chlorowana i jeśli nigdy nie miałaś problemów po basenie, to chyba nie ma co się stresować. Mnie nigdy nie dopadały takie przypadłości i nie zmierzam się tym stresować

ankzoc;9174504[URL="https://www.babyboom.pl/forum/members/oliwka-36-117125.html" pisze:
Oliwka 36[/URL] - kochana nie martw się ja sama jestem najlepszym przykładem, nie czułam ruchów, brzuch mi jakoś specjalne nie rośnie a dzidzia pięknie rośnie, ma 10 cm i na pewno u ciebie jest tak samo :-) powodzenia na wizycie
to u mnie jak na usg mierzyla dzidzie to wyszko ze ma ok 16 cm.... ale tak z miary z glowki wychodzilo na 16,2 tc.... i zobacz tylko tydzien roznicy ;-)

U mnie dziś pochmurno, ale przynajmniej nie pada.

Bishopka a Ty tylko na L4 masz napisane że masz leżeć, czy naprawdę powinnaś leżeć??

Ja jeszcze się nie przestawiłam na 'ciążowe spanie'. Też najbardziej lubię na brzuchu, więc będzie ciężko. Dostałam nawet jakiś miesiąc temu taki rożek, w kształcie literki C z mootherhood do spania właśnie, z tego co mi się wydaje to on do spania na lewym boku (na którym zupełnie spać nie mogę), ale ja jakoś potrafię się w niego 'wkomponować' i spać w każdej pozycji :p

Felidae ja jeżdżę do pracy z Muchoboru na Śródmieście;-) także kawał drogi, a po pracy bardzo często zajeżdżam do mamy w okolice Dworca Glównego:-) dziękuje serdecznie za słowa otuchy...

myszka_1405 - o kurcze, to co teraz tak szybko rośnie dzidzia czy twój maluszek będzie długaśny jak córcia :confused: A tak zmieniając temat to wieczorami czytam was w kom i jak Maja zobaczy twój gif dzidzusia to zawsze krzyczy "mamo zostaw dzidziusia aż pójdzie sobie" :-D a najlepiej jak się coś zatnie i ten twój bobo dostaje powera i zagina jak szalony. mała ma wtedy ubaw

Shy -super gratulacje

reklama
Do góry