reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Pscółka zawsze robiłam w Vistaprint ale teraz kupiłam grupon na kalendarze w Colorado podoba mi się i też zawsze po jednym idą do dziadków na święta jeden zostaje u nas...

Mania jeszcze spi trzy razy - koło 9, koło 13 koło 17 nocne spanie ok 20 to o 17 jest najkrótsze i trwa ok 30 min.

dziś miałyśmy krótki spacer w przerwie deszczu... ledwo zniosłam wózek z 2 schodków - aż się zastanawiam jak ją znosiłam z 3 piętra :D

reklama
pscółko - zaczęłam się "produkować" nt. wklejania suwaczka, ale w między czasie anila mnie wyprzedziła. Fajnie, że będziesz miała suwaczek, bo nieraz czytając o Szymku chciałabym odnieść się do jego "wieku". Hmmm...coś mi chyba umknęło. Z wpisów Phel wywnioskowałam że udało Ci się schudnąć 9 kg w 9 tygodni?? Jak to zrobiłaś?

Apaulinka tak jak dziewczyny piszą trzeba malucha czymś zająć, żeby z początku się nie złościł, ale generalnie to buczenie inhalatora działa relaksacyjnie ;-) ja mam philips family i to 2,5ml przez maseczkę szybciutko schodzi.

Pscółka ja też czekam na Twój suwaczek :-D

Czekolada u nas też drzemki w dzień były po 30 min, a w nocy co 1-2h, ale teraz odkąd mu ząbek wylazł to się trochę wydłużyły i 1 w dzień czasem się nawet i 1,5h zdarzy, a w nocy to zazwyczaj 2 razy się budzi, choć i 2 noce całe ostatnio przespał.:-) więc trzymam kciuki, żeby i u Was szybko minęło

Od kilku dni się wzięłam za sprzątanie generalne i wystawiam ciuchy i inne rzeczy po dzieciakach, ale wreszcie tez wystawiłam 2 nowe biustonosze, moze którejś z Was by przypasował to zostawiam link do moich aukcji Przedmioty użytkownika domini-cz-ka - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. .

pscólka- zazwyczaj 3, pierwsza ok.10, potem 12-13 i ok.16; dzisiaj na szczęście mała zasnęła od razu po mm- a ja mam cyce pełne:szok: ciekawe,o której się obudzi- coś mi się zdaje, że będzie cycanie na śpiocha :-D
wawka- no właśnie, gdzie link :-) też jestem ciekawa tych klocków

reklama
Pscółka - zazdroszczę tej zguby u Ciebie kilogramowej! Bardzo! Bardzo! I czekam na suwaczek!!! :)

ja nadal "mieszkam" z siostrą, nawet Młody się przyzwyczaił, że nie śpi u siiebie w łożeczku. Późno już, idę spać i nie napiszę wszytskiego, co chciałam.

Ja jestem za WZ! :)

Do góry