reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Pscółka zawsze robiłam w Vistaprint ale teraz kupiłam grupon na kalendarze w Colorado podoba mi się i też zawsze po jednym idą do dziadków na święta jeden zostaje u nas...

Mania jeszcze spi trzy razy - koło 9, koło 13 koło 17 nocne spanie ok 20 to o 17 jest najkrótsze i trwa ok 30 min.

dziś miałyśmy krótki spacer w przerwie deszczu... ledwo zniosłam wózek z 2 schodków - aż się zastanawiam jak ją znosiłam z 3 piętra :D

reklama
pscółko - zaczęłam się "produkować" nt. wklejania suwaczka, ale w między czasie anila mnie wyprzedziła. Fajnie, że będziesz miała suwaczek, bo nieraz czytając o Szymku chciałabym odnieść się do jego "wieku". Hmmm...coś mi chyba umknęło. Z wpisów Phel wywnioskowałam że udało Ci się schudnąć 9 kg w 9 tygodni?? Jak to zrobiłaś?

Apaulinka tak jak dziewczyny piszą trzeba malucha czymś zająć, żeby z początku się nie złościł, ale generalnie to buczenie inhalatora działa relaksacyjnie ;-) ja mam philips family i to 2,5ml przez maseczkę szybciutko schodzi.

Pscółka ja też czekam na Twój suwaczek :-D

Czekolada u nas też drzemki w dzień były po 30 min, a w nocy co 1-2h, ale teraz odkąd mu ząbek wylazł to się trochę wydłużyły i 1 w dzień czasem się nawet i 1,5h zdarzy, a w nocy to zazwyczaj 2 razy się budzi, choć i 2 noce całe ostatnio przespał.:-) więc trzymam kciuki, żeby i u Was szybko minęło

Od kilku dni się wzięłam za sprzątanie generalne i wystawiam ciuchy i inne rzeczy po dzieciakach, ale wreszcie tez wystawiłam 2 nowe biustonosze, moze którejś z Was by przypasował to zostawiam link do moich aukcji Przedmioty użytkownika domini-cz-ka - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. .

pscólka- zazwyczaj 3, pierwsza ok.10, potem 12-13 i ok.16; dzisiaj na szczęście mała zasnęła od razu po mm- a ja mam cyce pełne:szok: ciekawe,o której się obudzi- coś mi się zdaje, że będzie cycanie na śpiocha :-D
wawka- no właśnie, gdzie link :-) też jestem ciekawa tych klocków

reklama
Pscółka - zazdroszczę tej zguby u Ciebie kilogramowej! Bardzo! Bardzo! I czekam na suwaczek!!! :)

ja nadal "mieszkam" z siostrą, nawet Młody się przyzwyczaił, że nie śpi u siiebie w łożeczku. Późno już, idę spać i nie napiszę wszytskiego, co chciałam.

Ja jestem za WZ! :)

Do góry