reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
tak sobie myslę czym si emoi chłopcy bawili i nie mogę sobie przypomniec
taki rowerek biegowy ta fajna rzecz, nawet w domu mógłby się do niego przymierzać

u nas były klocki z wadera, maszyny rolnicze takie większe
może jakieś puzzle z jego ulubioną bajką, takie duże, farby do malowania rękami tylko jak później upilnować:confused:
pizama w ulubione postaci
duza waderowska wywrotka
jezdzik oj bardzo długo nam słuzył

mini kosz dla dzieci
kręgle

wiosna/lenka - tak tyle schudłam, ale to nie teraz, tylkokilka lat temu. Dieta 1200 kcal i sporadyczne ćwiczenia, bo spadało samo :) Alerozwiązania na samej diecie przy spadku powyżej 10 kg nie polecam, bo skóra nienadąża w takim tempie. Teraz odchudzam się ćwicząc, bo z racji karmienia niechcę się głodzić. Zaczęłam blogować w tym temacie, jak się rozkręcę technicznieto wrzucę link. Nie mam dzisiaj siły,żeby podziałać w temacie drugiego suwaczka,;-) mężuś musi poczekać do bliżejnieokreślonej przyszłości:-D:-D
O kurcze, wszystkie czekają na suwaczek, a mi niewychodzi... :-D Do tej pory nie wstawiałam suwaczka, bo nie czułam takiej potrzeby,ale od wczoraj mamy pierwszy ząbek i pomyślałam, że taki suwaczek byłby fajny.Skubaniec ma tylko jeden i ledwo co wyszedł, a już mnie dotkliwie gryzie przykarmieniu, oj czarno to widzę...:-(
anila - a w którym miejscu wstawia się ten kod, tam gdzietreść, czy tam gdzie strona www, czy jeszcze gdzie indziej? Ja gdyby niekarmienie piersią przeszłabym znowu na dietę 1200 i pewnie efekty by były, aczkolwiek jak Szymektak będzie mnie gryzł, szczypał i drapał to długo nie wytrzymam. Dzisiaj już Mmusiał się nim zająć, bo mnie szlag trafił i po prostu musiałam porobić cośinnego niż zajmowanie się Szymkiem, bo mnie wszystko drażniło. Skubaniec nieśpi od 11 ... aktualnie wyje w kąpieli...
izik - jejku, jaką cudowną nockę miałaś. :tak:Szymek padł o18:30, ale co z tego jak o 20:50 już kolejne karmienie, a o 22:10 kolejnekarmienie, pisk i ibum. Pospał do 2:40, a pobudka już o 5:17. Dzisiaj jedna drzemkaw ciągu dnia, ciekawe czy to będzie miało wpływa na jakość snu w nocy?
lenka - u mnie nadal 8 na początku wagi:-(, ale dziękićwiczeniom mieszczę się w spodnie sprzed ciąży. Może jeszcze trochę do zimyschudnę co by nowych rzeczy nie kupować.:-D Do wagi bez nadwagi jeszcze 8 kilo, ado wagi takiej w sam raz 16:szok:
Phel - ja chyba będę prosiła rodzinę właśnie o Duplo, tylkoróżne zestawy, żeby miał trochę więcej tych klocków jak już zacznie się nimibawić.

edit: o wow ząbek udało się wstawić :)

mi się bardzo nie chcę cwiczyc, czasami hulam hula hopem

tak mnie węzły bola z jednej strony, mam nadzieje że to tylko echo infekcji bo katar nadal mam, chyba jak nakarmie olka na noc to wezmę paracetamol

no i suwak jest:-D

kupiłam olkowi te ryzowe cosik z hippa ( nazwa mi uciekła) takie troszke małe mi się wydaja i jak olek troche rozmemłał to się zaczeły łamać na duże kawałki :cool:

mam okazję zapisać chłopców na treningi z piłki nożnej, 55 zł za osob ę na miesiąc, 2 razy w tyg trening plus areobik, tylko te godz mi nie pasują, raz od 17 -18.30 i wtedy bym jakos się z olkiem wyrobiła a raz 18-19.30 a olek w tych godz je kaszke , kapie się i cyc do spania zazwyczaj, niby tesciu raz by ich zawoził, ja bym ewentualnie odebrała jakby m się sprężył z dojem, tylko jak znowu przyjdzie taka zima to klops, a wiosna byłoby już inaczej, inie wiem cy dam radę, a oni tacy napaleni, zreszta póki było ładnie ti trenowali z tatą

Pscolka: jaki piękny suwak :-D U nas mała jak jej wyszły dwie dolne jedynki to tez trochę podgryzała ale przestała. Nie wiem czy to przez to, że mówiłam do niej, że nie wolne :szok:? Może zrozumiała?

My jutro od rana u teściów więc nie muszę obiadu gotować :-D

lenka - spodobały mi się suwaczki, więc wstawiłam od razu 3:-D a z treningami, z pewnością warto, zwłaszcza jeśli w razie czego możesz kogoś poprosić o podwózkę:tak: tylko wiesz, żeby nie było tak, ze to będzie tylko na Twojej głowie, więc niech się panowie jasno zadeklarują tj. mąż i teść

wawka - niestety tak mnie dzisiaj zaskoczył, że wymsknęło mi się tylko "ała", a że akurat go usypiałam no to wiadomo, że się przebudził i nici ze spania:dry:

Ostatnia edycja:
Pscolka: rozumiem, że to, że Ciebie ugryzł było zaskoczeniem i dla Ciebie i dla niego :-D

Widzę, że generalnie pustki na forum z powodu długiego weekendu. Ja jutro też będę mniej aktywna ponieważ mamy wyjazd do rodziny. Załączam tak dla rozweselenia:

a6abb472c7e44de18d1ec0a8a6a3bb2f_original.jpg

Załączniki

• a6abb472c7e44de18d1ec0a8a6a3bb2f_original.jpg
    a6abb472c7e44de18d1ec0a8a6a3bb2f_original.jpg
    50,8 KB · Wyświetleń: 47
  • a9c2a80fa1b61486ed40763378ca0f35.jpg
    a9c2a80fa1b61486ed40763378ca0f35.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Pscolka piękne suwaczki;-) Lenka Zdrowka, oby infekcja sie nie rozwinęła dalej:dry: Pewnie ze dla Twoich chłopców to fajne takie zajęcia ,szczególnie jak mówisz ze im todobrze wychodzi z tata. Tylko faktycznie zmobilizuj Panów bo szkoda żebyś pozniej sie denerwowala ze wszystko jest na Twoje głowie . Hehe Panowie z reguły uwielbiają biegać za piłą ;-)

Do góry