reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

wiosna - wszystko fajnie, ale ja nie nauczyłam się ściągaćlaktatorem :-(tj. próbowałam, ale nie szło nic, ani kropelka. Może w weekendponowię próbę. A Tobie udawało się od razu? Jakieś rady?
zibka - dzięki za info, ja też właśnie mam Żywiec. Ha hafilmik niezły. :-D tylko nie pokazujcie tatusiom :-D Szymek zazwyczaj ma dobre dni, ale dzisiaj dał popis przykoleżance, co tylko próbowałam go odłożyć to płacz. Koleżanka wyszła, a onbanan na twarzy - zazdrośnik mały:-D

reklama
zibka dobre

pscołka a moze kolezanka się Szymonkowi nie spodobała:-D
ja ma reczny laktator i tez duzo nie sciagne, tak zazwyczaj 70 ml, , dzisija np nie mam , bo nie było kiedy, pił czesto i nie było długiej przerwy miedzy posiłkami, wiec nie miałam jak, jesli dasz rade to przystaw szymka do jednej piersi a z drugiej odciagaj,leoiej wtedy leci, ale jest to mega trudne, udało mi się tak aż JEDEN raz:baffled:

wawka jak przeczytałam jak Twoja mała wstaje to widzę Maje heh to samo tak pupę podnosi wspina się i prawie na nogach stoi tyle że na paluszkach i na głowie :) trzyma się i nagle i pada :) Taki rozrabiaka mi rośnie wymuszacz kombinator jak tak kombinuje to usteczka złączy razem zaciska i się uśmiecha jak taki brój

zibka - a ta oliwa to z której strony:-D:-D pytam serio:-D u mnie to też raczej blokada

lenka - Szymek jest tak ruchliwy, że nie mam już wolnej ręki, żeby laktator obsłużyć, a w nocy to nawet ręczny za głośny:-( spróbuję może rozgrzać cyca

pscółka - rady? hmm...pij dużo wody. Ja przed odciąganiem mleczka piję. Z tym że ja mam łatwo, bo mała całą noc nie je, przed g.8:00 zje z jednego cyca, a za dwie godz. odciągam z drugiego na kleik (ten cyc "nie pracuje" całą noc, więc jest czas na wytworzenie mleczka). Planowałam długie karmienie, więc na początku postawiłam na dobry laktator. A przy odciągniu usiądź wygodnej pozycji, pomyśl troszkę o synku...Życzę powodzenia!

Dzien dobry :-) U nas juz pobudka przed 6:/ Pscolka powodzenia w odciagabiu mleczka;) a ja dziś wieczorem muszę sie pochwalić ze mam wychodne:)) idę na piwko :)) fajnie,cieszę sie. M zostanie z Lenka a ja mogę sie troszkę odstresowac i doladowac akumulatory:-D a i jak sie odstrzele to i m trochu będzie zazdrosny:-D:-D Haha. Phel wszystkiego Naj Naj i dużo Zdrowka dla chłopców :) u nas juz lada dzien tzn 5 dni i 6 miechow stuknie;-) leci ten czas oj leci..

reklama
I my sie Witamy z rana z kawka:p

Ogólnie dzis bylo lepiej dzieciaki pospali do 7.30 wiec ladnie :pPP Zaraz wstaje ogarne smiadanko dla starszego pocwicze z 30 min na rowerku ,i ide z Alutkiem po zakupy dzis mielone z buraczkami mniam :p

Pscólka podziwiam mamusie które jeszcze karmia ja pewnie tez bym karmila myslalam tak do roku :p
No ale nie wyszlo:/ i malo stresu :p bo to przy produkcji mleka napewno nie pomaga.

Do góry