reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Dzien dobry :-)
To do nas dolecialo dzisiaj wrr co za pogoda
Pokonalysmy kaszel- dzis wspaniala spokojna noc
A mi sie tak strasznie nie chce z lozka wychodzic przez te ponurosci za oknem
Zozolka ja ogolnie jestem zachwycona wozkiem - jest lekki, zgrabne, ma genialna funkcję zmiany kierunku jazdy ktora czesto wykorzystujemy... Tylko trafil nam sie ferelny stelarz...

A na all kupilam pare spodenek... I bluze... Na zime brakuje mi juz tylko pare polspiochow po domu :-)

A spiworek do wozka kupilam z grubego polaru w tx maxx bardzo fajny a do spacerowki jest. Pokrowiec na nozki ocieplany wiec powinno byc mani cieplo

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

u nas paskudna pogoda no makabra, a miło być tak ładnie i ciepło dziś i jutro. plany praniowe muszę zweryfikować. i jeszcze kicham jak oszalał. chyba i mnie coś rozkłada. Olek jeszcze się trzyma, ale boję się, że teraz go weźmie bo jak ja kicham i koło niego robią to bardziej narażony. ręce pryskam tribiotykiem przed podejściem do niego. ale czy to wystarczy ?...
Zdrówka !

Fel zdrówka
ja tez kichająca i pociagająca, uroki posiadania starszaków

nie wiem co ze szczepieniem, termin byl 2 tyg temu, nie byłam bo biegunka, tydz temu zaczął się olkowi katar, nie jest źle, bo głownie z rana jest troszkę wydzieliny, ale jakaś infekcja jest, do tego węzeł powiekszony na szyi , i chyba jednak się jeszcze wstrzymam, nie chcę nie potrzebnie jechać do przychodni, do tego tego jeszcze by nazapisywał 5 syropków, 3 psikadła do nosa
co myslicie]

do spacerówki miałąm dodany taki ala spiworek, do tego koc jak bedzie strasznie zimną i wio za spacer

u nas wieję, popaduje, ale jakoś strasznie zimno nie jest, mam nadzieję ze się jeszcze doczekamy tej złotej jesieni

olo dzisiaj konczy 5 miesiecy:-D

kiedy to zleciało no kiedy

Zdrowka Kobitki dla Was i maluszkow:) Tasia ja ostatnio zebraliśmy z m 2 grzyby:/ a wczoraj cały kosz kozakow:-):-) Za tydzien tez jedziemy:)) juz sie nie mogę doczekać :) Lenka ja miałam z Lenka iść na szczepienie 28 sierpnia:/ a tu szpital i po szpitalu 2 tyg trzeba odczekać i teraz mamy sie zgłosić ok 7 października bo młoda ma gardło zaczerwienione :crazy: Wiesz lepiej odczekać niz jechać na darmo jeszcz przy takiej pogodzie zeby Olka nie daj Boże cos chwycilo. U nas tez leje i nic sie nie chce: młoda marudna nie wiem juz o co jej chodzi:/ teraz spi to mogę sie zrelaksować na BB . A Lenka dużo zdrowia dla Olka z okazji 5 miesięcy ;-) Kruczka wszystkiego dobrego;-)

Witam Was moje drogie :) kurde czytam , czytam i jakoś wdrożyć się nie mogę po takiej przerwie :p

Ja siedzie w domku z Maluchami, od października wracam na uczelnie :) Remont w toku, ale już powoli ogarniamy więc jest ok. Mamy kuchnie w końcu, bo na polowej ciężko się gotowało ;p jeszcze nie skończona ,ale połowa mebli no i kuchenka jest :-D Będę czytać teraz i postaram się być na bieżąco :) bo tak to nie wiem o co chodzi:tak:

A! Coś pisałyście o dzieciach- ja chce trzecie! nie wiem co mi sie stało,ale mogłabym mieć juz kolejne. Tylko nie mogę bo miałam cc musze odczekać ok 18 miesięcy, tak mi doktorek rzekł :sorry: Też jak pomyśle,że kolejna ciaża miałaby być taka jak poprzednia (a jest prawdopodobieństwo) to się boje :sorry: jeszcz nastraszył mnie ,że moga mi macice wyciąć , jak łożysko wrośnie..... Narobił mi stracha nie powiem.....

Pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
Lenka - Olek 5 miesiecy - wszystkiego dobrego! :) a Mania 6... kiedy to zleciało...ale dzis marudna ta moja córcia...reklamacje z wózkiem załatwiłam - prześlą mi stelaż zastępczy...Pola - fajnie że wróciłaś :D pozdrawiam...

agula: życzę zdrówka dla maleństwa. My na szczęście wyszliśmy obronną ręką. Katar u małej już mniejszy, chyba jej przechodzi.
Kruczka: najlepsze życzenia z okazji rocznicy.
anila: nie zazdroszczę wózka. Jak się kupuje to wszyscy są mili ale jak dochodzi do reklamacji to się zaczyna sajgon. Super, że Ci się udało załatwić wymianę stelaża.
Wiosna: ja mam łóżeczko koło swojego. Niestety ale mała budzi się kilka razy w nocy, poza tym miota się przez sen i nie ma na razie opcji na przeniesienie. Jak zacznie spać spokojnie to wtedy przeniosę.
Phel: dzięki za info o o wyprzedaży w F&F.
pscólka: ale mnie zaskoczyłaś swoimi ślubami. Ty to niezła agentka jesteś :)

U nas nic się ciekawego nie dzieję. Zainspirowana anką także siedzę na tablicy i gumtree i szukam ciekawych rzeczy. Na allegro jeszcze nie mam odwagi. Te aukcje... jakoś nie umiem się do tego zabrać. Dziś odbieram używany kojec dla małej. Odkupuję od kolesia, który mieszka niedaleko mnie :). Jak mała będzie raczkować to się przyda gdy będę musiała coś ugotować lub wyjść na chwilę z pokoju.

A właśnie któraś pytała o spanie osobno. Szymek już chyba prawie 2 miesiące śpi sam w pokoju. Zdecydowałam się wrócić do swojego łóżka bo on nie śpi spokojnie, a przez to i ja się nie wysypiałam. Poza tym ja nadwrażliwa jestem i na każde przebudzenie reagowałam smoczkiem lub cycem, a teraz wstaję tylko na karmienie jak już da sygnał dźwiękowy.

wawka - zołza to dla mnie największy komplement jaki mogłam usłyszeć od ponownego męża:-D poprzednio mówił, że ja za dobra byłam to teraz stawiam go do pionu:-D

reklama
coś w tym zołzowym zachowaniu jest ;-):-D, nie można być za dobrym:rofl2:

anila dla Marysi tez wszystkiego naj z okazji pół roczku, a ja doskonale pamiętam jak pisałaś ze ci się nie spieszy do porodu bo za zimno jest a ty nie masz takich ciuszków typowo zimowych a urodziłaś w bardzo mroźną noc:-D

Do góry