reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Phel mamy coletto Marvo Polo- wozek swietny ale drugi raz zepsul nam sie mechanizm skladania stelaza i sie nie blokuje co jest niebezpieczne bo stelarz sklada sie gdy podjezdzie na krawezniki! Wrrr jestem strasznie zla

anila wspólczuję kłopotow z wózkiem, powinni Ci dać nowy i tyle

phel fajnie ze znow jesteś na forum :-D

fel czuję to samo co Ty, dobrze ze nie jestem sama bo już się zastanawiałam czy aby na pewno wszystko ze mną w porządku

kruczka dużo miłości

my mamy fridę ,olo zadowolony podczas czeszczenia chyba ze głodny albo spiący

izik zdrówka, ja od kilku dni chodzę od rana zachrypnięta:confused2:

agula zdrówka dla maleństwa

u nas te zimno tylko ze nie pada, musze zaraz napalic w piecu bo chłodno

miłego popołudnia

zozzolka - katarek kupiliśmy w superpharm
Kruczka - my za 3 dni mamy 9 rocznicę pierwszego ślubu, alejej nie obchodzimy, przerzuciliśmy się na obchodzenie rocznicy drugiego ślubu.:-DKino zrobiliśmy sobie w piątek i dzisiaj w domu. Miejsca w pierwszym rzędzie,nachosy z sosem serowym, brak reklam przed sensem, cóż chcieć więcej:-D:-D.
agulaaa - dużo zdrówka:tak:
anka - trzymam kciuki i koniecznie pochwal się fotką pofakcie.:-) Gdzieś czytałam, że dzieci w tym wieku tak mają z tym nocnym płaczem,ale zabij ale nie pamiętam dlaczego, wiem tylko że to przechodzi.
Phel - to zaiste ciekawe, my tak niedaleko od siebie, a umnie dzień nawet nawet:cool2:

karenka - ja mam fridę na takie codzienne glutki, ale przy katarze to bez odkurzacza to nie da rady, zwłaszcza gęstym. Czasem jak Szymek się w nocy przyduszał to musiałam użyć Fridy i powiem, że o kant tyłka z tym, Soplek też miałam, efekt z grubsza podobny, no chyba że to kwestia małej wydolności moich płuc:-D

hmmm...Dziewczyny macie łóżeczka dzieci w waszych sypialniach czy śpią w osobnych pokojach? Ja do tej pory mam łóżeczko małej obok swojego. Teraz zastanawiam się nad przeniesieniem łóżeczka do innego pokoju, bo gdzieś czytałam że najlepiej przed 6 m-cem to zrobić, by dziecko nie zdążyło się za bardzo przyzwyczaić. Co myślicie?

Ja właśnie licytuję śpiworek do wózka, zależało mi na czerwonym albo szarym, bo w takich kolorach spacerówka. Zobaczymy, czy ktos mnie przebije. :)
jaki ten spiworek bo chce tez kupic a na allegro jakos nie wiem które do spacerówki by sie nadały moze któras doradzi zeby na nasze dzieciaczki ok było ?

Zozzolka Katarek tu wpiszesz nazwę swojej miejscowości, wybierzesz apteki lub sklepy i sprawdzisz gdzie najbliżej ciebie można kupić.
wpisałąm najblizej mam 80km ale moze w najblizszym tygodniu tam bede to akurat cóz zrobic jak tu wrony juz zawracaja i psy d..... szczekaja :crazy: no ale w mieście mieszkam no ba :-p

Ostatnia edycja:
Kruczka - my za 3 dni mamy 9 rocznicę pierwszego ślubu, alejej nie obchodzimy, przerzuciliśmy się na obchodzenie rocznicy drugiego ślubu.:-D
bardzo ciekawa ta rocznica :rofl2: chyba juz pisałąs cos na ten temat ale przypomniec sobie nie mogę ale mega fajnie macie:tak:

Anila ja tez mam coletto ale starszy model Austin 4 i jest tak mega fajny ze az kupiłam spacerówkę inną Espiro bo mnie cholera brała taki twardy ciezki i spacerówka strasznie wysoko osadzona jaki jest ten twój model to nie wiem mój badziewny strasznie argumentem dla m przekonywującym do zakupy nowego wózka było ze nam Ola wypadnie z niego jak zacznie chodzic bo musiała by skakac z wysokosci około pól metra :eek: ale jak go kupowalismy to jakos nie miałam nałozonej tej spacerówki na niego i jak już kupilismy nowy to kolezace wypadło roczne dziecko z podobnego modelu przy wysiadaniu mama szukała czegos w torbie a dziecko wyszło samo upadajac na twarz o efektach nie bede pisac :-(
ja juz mam tak napsute w głowie ze wszedzie widze zagrozenie ale ze pechowa jestem to chuchanie na zimne i tak mi nic nie daje :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
zozzolka - bo my dwa razy braliśmy ze sobą ślub, a wmiędzyczasie rozwód.;-) Generalnie co Cię nie zabije to Cię wzmocni i teraz jestsuper:tak:
Phel - to do nas już tylko sam wiaterek doleciał, bezdeszczu:-D

Ja jak na razie zrobiłam śpiworek do wózka z takiego baby sak zapinanego na zamek i zatrzaski, niestety wiązało się to z wycięciem dziurek na szelki, ale sprawdza się super. Oczywiście pewnie gotowe śpiworki lepsze, ale jak już miałam ten i Szymek z niego wyrósł (wiosną używałam jako rożek) to stwierdziłam, że niech się jeszcze do czegoś nada.

Do góry