Phelania
Mama 2 urwisów :P
anila- a jaki macie wózek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaki ten spiworek bo chce tez kupic a na allegro jakos nie wiem które do spacerówki by sie nadały moze któras doradzi zeby na nasze dzieciaczki ok było ?Ja właśnie licytuję śpiworek do wózka, zależało mi na czerwonym albo szarym, bo w takich kolorach spacerówka. Zobaczymy, czy ktos mnie przebije.
wpisałąm najblizej mam 80km ale moze w najblizszym tygodniu tam bede to akurat cóz zrobic jak tu wrony juz zawracaja i psy d..... szczekaja no ale w mieście mieszkam no baZozzolka Katarek tu wpiszesz nazwę swojej miejscowości, wybierzesz apteki lub sklepy i sprawdzisz gdzie najbliżej ciebie można kupić.
bardzo ciekawa ta rocznica chyba juz pisałąs cos na ten temat ale przypomniec sobie nie mogę ale mega fajnie macieKruczka - my za 3 dni mamy 9 rocznicę pierwszego ślubu, alejej nie obchodzimy, przerzuciliśmy się na obchodzenie rocznicy drugiego ślubu.