reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Oj dziewczyny, ale się uaktywniłyście. Trochę mi zajęło, aż wszystko przeczytałam.
Phelania: nie zazdroszczę z tym autem. Często tak jest, ze auto się psuje w najgorszym momencie. Trzymam kciuki za szybką naprawę.

U nas przeziębienia ciąg dalszy. Ale za to przyjeżdża moja siostra z trzyletnią córką więc Michalina będzie maiła się z kim bawić.
Czytając wasze wypowiedzi uświadomiłam sobie, że też muszę jakiś kombinezon na zimę kupić. Myślałam także o śpiworku do wózka .Ale czy jak będę miała kombinezon to czy śpiwór to nie będzie za dużo?

Aha. Mamy już drugiego ząbka :)

reklama
Płodna noc na forum, nie ma co. :) ja mam kombinezon i kurteczkę. I kombinezon na spacerki, kurteczka do autka. Mam też spodnie ocieplane na polarze, może jeszcze będą dobre zimą, bo mały rozmiar. :/
Dzisiaj pięknie, cieplutko, spacer uskuteczniony, poszłabym na drugi, ale wykąpałam się i nie chce leźć na dwór po umyciu wlosów. Obeszlam swoje miejsca grzybowe i małe wiaderko maślaków jest. :)
U nas chyba zebysie ruszyły, bo budzi sie czesto z placzem...
Lecę trochę na tablicę popatrzeć.może coś wyszukam fajnego. :D

wawka - ja przy pierwszym kupilam spiworek. Byl w zestawie z wozkiem. Jak go kupilam tak lezy na strychu. Maly w zime na spacery mial rajtuzki, kombinezon, kocyk i taka oslonke na nogi z wozka. Jak bylo kolo 5 stopni to zamiast kombinezonu mial spodnie dresowe.

Phel - na moim grudniu chyba tylko jedno dziecko pozbylo sie pampersow na jesien. Reszta na lato. W lato o tyle latwiej, ze pranie szybciej schnie, a jak Ci sie dziecko zesika na dworze to wyjmujesz z torby majtki, spodenki i po sprawie. Latwiej tez jak musi sikac. Zdejmujesz spodenki i majtki i juz moze maly sikac pod krzaczka ;).

Lenka, Fel - mi sie marzyla 3, ale nie wiem czy moje cialo 3 ciaze zniesie tak dobrze jak 1 i 2. Poza tym u nas ryzyko wady serca teraz jest dosyc wysokie. Nie wiem czy mialabym sile przechodzic to raz jeszcze.

A ja się czaję na śpiworek do wózka, bo mam zamiar spacerować, kiedy tylko się da. :) Wiec sam kombinezon może być czasami za mało... :) szukam na tablicy póki co. :)

wiosna my też mamy Quinny Speedi xs i 3 tyg temu przeszliśmy na spacerówkę, bo w gondoli Domcia miała podkurczone już nóżki. Fajnie się sprawdza, bo można rozłożyć praktycznie na płasko.

A ja dziś się restartowałam w lesie na grzybkach. Zebrałam 2:-D

reklama
zozzolka- ja kupiłam nie dawno Sopelek i dałam 19 zł, i ku mojemu zdziwieniu Emilka lubi taki sposób czyszczenia noska.

Nam udało się dzisiaj wyrwać na zakupy, akurat po obiadku młoda strasznie marudna była, więc był dobry moment na spanie. Kupiłam jej czapkę na zimę w Smyku, rozglądałam się za jakimś kombinezonem ale na razie marny wybór :eek:

Do góry