reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

Hihi no cieżko jest z kom bo cały czas muszę odwiedzać stronę , no a co do tych prenatalnych to ja tylko usg mam cały czas na szczescie. Ale to jUz chyba pisałam :-p

reklama
dogadujemy się dziś że hohoh:-), ja miałam na razie tylko usg prenat w 13 tyg. w pon idę na drugie , tj 20 tydz. mam nadzieję że wszytsko u maluszka ok.

no dogadujemy się super hahah:-D
chodzi mi o to czy jest to badanie usg przepływowe, czy zwykłe 2d, 3d,4d jakie? i już nie męczę hahaha nie mogę normalnie :-D:-D:-D

no dogadujemy się super hahah:-D
chodzi mi o to czy jest to badanie usg przepływowe, czy zwykłe 2d, 3d,4d jakie? i już nie męczę hahaha nie mogę normalnie :-D:-D:-D
=

ok. powoli:confused: moja lekarka( ta od prenatalnego usg ) powiedziała ,że na kolejnym zbada przepływy, bo teraz( czyli na ostatnim w 13 tyg) mogą być niewiarygodne. więc w pon ma nam zbadać te przepływy. i ma być 3 lub 4 d. niech mnie ktoś poprawi jak sie myle, bo padne, hahaha:-)

ale teraz jak się takl głębiej nad tym zastanowie, to kiedyś znajoma mi mówiła , że jej lekarz juz na pierwszym prenatalnym zbadał wszytskie ptrzepływy . kurcze to jak to jest w końcu:baffled:

Dobra dziołchy bo my tutaj niezłą komedię odstawiamy hahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D

też idę spać bo jak tutaj dalej tak posiedzę to pęknę ze śmiechu!!!!!!

Dobrej nocki :*:*:* do jutra, mam nadzieje że lepiej nam pójdzie:-)

Jutro dołączą do nas nasze doświadczone mamusie i pomogą zrozumieć :)

reklama
Do góry