reklama
jejku dziewczyny, nadrobić Was to masakra jakaś człowieka nie ma kilka godzin i się otrząsnąć nie można:-)
okna mamcia pomyła- wreszcie widzę co się za nimi dzieje:-).
Pisanie o jedzonku jest baaardzo niehumanitarne - bo mi ślina cieknie, a kg lecą
ale ja jutro mam zamiar wziąć się za pieczenie świątecznych pierników. na obiad nie mam pomysłu.
śnieg za oknem- chyba chciałabym już choinkę ubierać
okna mamcia pomyła- wreszcie widzę co się za nimi dzieje:-).
Pisanie o jedzonku jest baaardzo niehumanitarne - bo mi ślina cieknie, a kg lecą
ale ja jutro mam zamiar wziąć się za pieczenie świątecznych pierników. na obiad nie mam pomysłu.
śnieg za oknem- chyba chciałabym już choinkę ubierać
klaudia011
Fanka BB :)
a ja sie zaczynam stresować przed jutrzejszą wizytą! ehh jaki człowiek głupi.
zrobiłam Mlodemy mikołajkową "sesje" ;-)tak żeby się odstresować , nawet chciał współpracować hihi
mmmm któraś pisała o wafelkach śmietankowych....mmmmm
oj jak ja teraz lubię słodkie
AgataWro witaj :-)
zrobiłam Mlodemy mikołajkową "sesje" ;-)tak żeby się odstresować , nawet chciał współpracować hihi
mmmm któraś pisała o wafelkach śmietankowych....mmmmm
oj jak ja teraz lubię słodkie
AgataWro witaj :-)
Ostatnia edycja:
iza876
Hihi u mnie tez pelnoooo śniegu :-) Niebawem trzeba wziąć psa na spacer bo tez lubi śnieg :-) Agatawro witaj jak sie czujesz?
Agatawro witam, mój termin w sumie też jest ruchomy, wg OM mam na 10-tego wg USG na 15
muro masz jakiś dobry przepis na pierniki? Ja w tamtym roku zrobiłam ich sporo i były pyszne, ale lubię próbować nowych rzeczy
Widzę, że już sporo z Was ma prezenty Ja mam problem co dla mojego siostrzeńca, ma 4 latka i jest bardzo rozwinięty jak na swój wiek. Jakieś pomysły?
muro masz jakiś dobry przepis na pierniki? Ja w tamtym roku zrobiłam ich sporo i były pyszne, ale lubię próbować nowych rzeczy
Widzę, że już sporo z Was ma prezenty Ja mam problem co dla mojego siostrzeńca, ma 4 latka i jest bardzo rozwinięty jak na swój wiek. Jakieś pomysły?
klaudia011- dziekuję,za przywitanie
madan - ja nawet nie patrzę na OM,bo tam mam termin 25 marzec
Iza876 - obecnie w miare dobrze, cos wrócily mi tylko wymioty z rana.W 15 tc bylam na podtrzymaniu, plamienia i bóle.Jutro mam wizytę, ciekawa jestem ile maluch juz ma g.
madan - ja nawet nie patrzę na OM,bo tam mam termin 25 marzec
Iza876 - obecnie w miare dobrze, cos wrócily mi tylko wymioty z rana.W 15 tc bylam na podtrzymaniu, plamienia i bóle.Jutro mam wizytę, ciekawa jestem ile maluch juz ma g.
madan- nie mam sprawdzonego przepisu, ale postanowiłam zrobić z tego: Wielkie Żarcie - Przepis - Świąteczne, pyszne pierniczki
często robię różności z przepisów z internetu, kieruję się komentarzami. mam nadzieję że tym razem też przepis okaże się sukcesem:-)
często robię różności z przepisów z internetu, kieruję się komentarzami. mam nadzieję że tym razem też przepis okaże się sukcesem:-)
iza876
No mi tez często powracaly niestety:-( to dobrze ze jUz wszystko wporzadku z dzidzia) a wiesz koto mieszka w brzuszku?;-)
reklama
Podziel się: