reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

aaaa, no ja mam takie same doświadczenia jak Notka, ale to było jakiś czas temu...i z tego co kojarzę to Notka jak ja płaciła za poród :dry:,moja przyjaciółka ta co rodziła w październiku (nie płaciła) i też miło nie wspomina pobytu, nie wspomnę o porodzie i opiece około porodowej- masakra, jak mi opowiedziała to aż się dziwiłam, że w tym samym szpitalu rodziłyśmy :sorry2:

Ella, to ja nie wiem a takim razie co to może być, przytulam mocno :-(

Notka, miałam iść z Ami do Guliwera, ale jakoś nie było czasu, zastanawiam się czy przed świętami się nie wybiorę jak pojadę do Mamy :-) sama chętnie bym poszła ;-)

reklama

beti84
- zdrówka życzę

tiramissu84 - gratuluję

Ella1 - oj kochana ty to się masz...:-( zdrówka życzę i wypoczywaj

Oliwka 36 - powodzenia

aaaa19 - współczuję koszmarnego pobytu :dry: przykro mi, że trafiłaś na takiego gina...

Dotkass - sama nie wiem co jest grane... kurcze chyba pójdę sama sobie zrobić wyniki krwi!

iza876 - a może warto powtórzyć badania, kiedy miałaś robione

Notka - będę musiała... spróbuję się najpierw wkręcić do nas do szpitala jakoś, jak się nie uda to prywatnie

lenka21* - moja chce każdą zabawkę z reklamy... a przecież wiem że ją to w ogole nie interesuje ale co tam!

Dotkas, my w niedziele do Guliwera :-) w swiateczny trans sie wprowadzac ;-) jeszcze mi mrozu i sniegu do szczescia brakuje
uwielbiam ten czas!!! :-)
a 20 grudnia urodzinki mego syneczka, 15 XII w sobote robimy bibe urodzinowa z totrem :-) nie moge sie doczekac, mam nadzieje ze snieg juz bedzie!!

zjadłam ogorkowa (mezus gotowal i do miseczki zapakowal :-D ) uciekam po mego strszego Skarba :happy2:

Ostatnia edycja:
hej pisareczki:pPP

Godzina 16.00 a tu 5 stron postów:szok:nie doganiam was kochane wolniej:-D...Kurcze zazdroszcze wam sniegu u nas licho zimno i bez sniegu nie lubie takiej pogody....
Tak piszecie o prezentach...M moj kochany dostanie Xboxa za dobre zachowanie i pomoc przy młodym ,(nie to że tamto jak rzucilam fajki to dziennie zbierałam kase do skarbonki 10zł) i tak sie uzbierało na porzadny sprzecik z grami:p, ja chcialam od M bransoletke oryginalna Lilou z imieniem synka i data urodzenia:)a mojej cioci z kóra zawsze spedzamy swieta to kosmetyki + fotoksiązke z roku życia Alanka:-)..a niunio na roczek dostanie namiot-tunel
DUŻY NAMIOT DLA DZIECI - DOMEK 3 CZESCI +GRATIS (2807635674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a na Mikolaja sie zastanawiamy:)

Dotkass,aisak- ja to juz bym chciala wiedziec co moj mały chcialaby pod choinke ,choc bym poszla do sklepu i bez zastonowienia kupila:-Da tak... to sie glowisz troisz a za chwilke mu sie znudzi:-D...

Iza- z tym siukkku to u mnie to samo a duzo nie pije cala noc jest moja:-Dwiecej chodze siusiu niz spie:-D

aaaa19-dobrze ze z wami juz wszystko ok i odpoczywaj!!!!

zonqa- u mnie tez żurwina odpada-słodosc...

Ogólnie od kilku dni mam tak nabrzmiałe piersi jakbym miala nawał pokarmu:-D:szok:i zaczynaja pobolewac ale bardziej przy sutkach...:zawstydzona/y:

Juz mi młody sie obudzi z drzemki poobiedniej...ehhhh

Smile_- oduczylam Alusia spac 2 razy w ciagu dnia;) Kladzie mi sie ok 14 i spi do 16....i to na tyle:) Wiec jestem zadowolona:p

Notka- O BOŻE!!! ogórkowa obślinilam monitor...A mnie dzis czeka chinczyk lub kebab..bo nie mam nic w domu a M pojechał do pracy i zabrał cala kase:no:To mi narobilas smaka;) masz moze jakis fajny przepisik na ogórkowa???

Ostatnia edycja:
Phelania ;-) mezus zupke dla mnie gotowal... widzialam wczoraj ze ogorki na tarce scieral
xboxa kupilismy w ubiegla sobote, sobie rodzinnie od Mikolaja :-D
ja 2 lata temu kupilam mezusiowi na gwiazdke ps3 ;-)

tez lubie Lilou, mam ze 4, dostalam przy roznych okazjach, bardzo fajny prezent :-)

uciekam...uciekam ;-)

Notka - a masz pozłacane? Bo ja dostałam od M na ur z aparta właśnie coś takiego ale ze złotą zawieszką, chciałam żeby się nie straciło koloru jak będzie w kontrakcie z wodą. I zastanawiałam się nad tymi pozłacanymi?

Ostatnia edycja:
Notka, śnieg i mróz jest u mnie a to tylko 70 km od Ciebie, dawaj, nastroisz się jeszcze bardziej świątecznie ;-):-)...

...ja tak zapraszam, zapraszam i w końcu wszystkie jednego dnia się zjedziecie :-D ale wiecie co...mi to pasuje, miejsce jest...ale fajnie by było w lato się tak spotkać, ognicho zrobić :-D

Phelania, to, że Ci powie nie znaczy, że za chwilę zabawka nie pójdzie w kąt...my niestety sami sobie krzywdę zrobiliśmy :zawstydzona/y: Amela ma wszystko co chce, rozpieszczamy Ją, a raczej R- nie jest w stanie Jej odmówić- ja czasem sprowadzam Go na ziemię, ale nie zawsze mi się udaje...i wydaje mi się, że przez to Ami bawi się i rzuca w kąt...ale Lego, samochody a od pewnego czasu lalki (w sumie odkąd w ciąży jestem) to na porządku dziennym :-)

Cześć dziewczynki, ja ostatnio rzadko się pojawiam, ale weny brak do tego masa nauki i ogólnie jakoś tak średnio.

Co do prezentów swój sobie kupiłam sama :) znalazłam wczoraj śliczną torebkę, szkoda by mi było kasy, ale że to mój prezent na święta czemu nie. Mężowi kupiłam książkę, bo ostatnio jak zaszliśmy do empiku ja pooglądałam swoje rzeczy poszukuję go, a on międy regałami książkę czytał to mu kupiłam. Reszte prezentów to tylko dla moich chrześniaków i bratanicy, co też już mam na szczęście z głowy. Chrześniakowi ma 5 lat kupiłam samochód metalowy do samodzielnego skręcenia, no i cena do tego fajna.

O takich pysznych rzeczach do jedzenia piszecie, a u mnie dziś naleśniki, brak weny, chęci itp.

Pisałyście o szpitalach warszawskich, ja mimo nie mieszkania tam polecam Inflancką, podobno oddział odnowiony i w ogóle super. No i ktoś pytał o możliwość cesarki "rodzinnej" tam jest taka możliwość bo mój brat miał być przy cesarce, ale za późno dojechał i nie zdążyli go przygotować. Właśnie moja bratowa tam rodziła pierwsze dziecko, teraz jest w ciaży (termin ma 4 dni wcześniej niż ja) no i też tam jeździ mimo że ma daleko. Bardzo sobie chwalą szpital i lekarza (mogę zapytać o namiary).

Gorzej w Lublinie bo już mam mętlik gdzie rodzić.

Miłego wieczoru, życzę!

Paulina, naleśniki pychotka...co do Inflanckiej mam zupełnie odmienne zdanie, słyszałam od znajomych same nie pochlebne opinie...i czy odnowiony??? nie powiedziałabym, przyjaciółka jeżdziła oglądać szpitale we wrześniu przed porodem i byli przerażeni, ale ile osób tyle opinii :-):tak: no i jeśli chodzi o cc wraz z mężem to w Warszawie chyba wszędzie można (tylko chyba za opłatą)

reklama
Dotkass właśnie oni nie musieli płacić za wspólną cesarkę. Wiem że oni bardzo zadwoleni z Inflanckiej. Wiesz co teraz chyba się ten remont kończył, bo bratowa mi mówiła, że na pierwsze USG jeszcze w czasie remontu jeździła.

Do góry