reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

agatawro to gratuluje:) ja niestety jeszcze dokładnie nie wiem:( na badanie idę za dwa tyg i mam nadzieje ze sie okaże :-) Muro no to szkoda:) tak to spotkalybysmy sie na porodowce:-)

reklama
Hej
Lekarz zobaczył wyniki moczu i powiedział że nie jest źle ale mam przyjść na wizytę tydzień wcześniej, także jakby było coś pilnego to wezwałby mnie dzisiaj :sorry2:
U nas tyle nasypało śniegu od 16 że jestem w szoku :szok: oby tak dalej. Przynajmniej jedna zima podczas której nie muszę stać na przystanku o 6 30 czekając na autobus do pracy :tak:
Byłam w ciucholandzie żeby kupić sobie jakąś szerszą kurteczkę albo płaszczyk ale niestety nic nie było :wściekła/y: trzeba zrobić rundkę po sklepach albo zajrzeć na allegro. Pomału nie mieścimy się w moją kurtkę :szok:

yohoosek - może dużo wypiłaś przed pobraniem? inna sprawa, że oni teraz pobierają próżniowo i mi prawie zawsze krwiak się robi

ella - jaki on biedny? my się męczymy 9 miesięcy, nie zaszkodzi jak przez weekend pobiega ze szmatą;-)

AgataWo, witaj :-)

muro, ja też chciałabym już choinkę ubrać, ale narazie bałagan, muszę ogarnąć w salonie zanim rozłożę choinkę, bo znów sztuczna w tym roku, ponieważ Święta spędzamy poza domem, więc szkoda by mi było prawdziwej jak nas nie będzie, a z Ami ubieramy choinkę napewno przed naszym wyjazdem do Mamy, a drugą u mojej Mamy, ale już prawdziwą :-)

klaudia, no widziałam na FB zdjęcie, cudne...poważnie :-)

U nas tak zapowiadali snieg i cos nic.
Pierniczki mmm, tez cos musze upiec :)chyba ubiore szybciej w tym roku choinkę :-D, bo juz nie mogę sie doczekac.
beti84 ja kupilam jakis czas temu fajną dlugą kurtkę zimową, o rozmiar wieksza ale ladnie sie układa, wiec nie wyglada jak wór po ziemniakach :tak:, bede miala na przyszly rok spokojnie.

Dziekuję dziewczyny za przyjęcie mnie do siebie :)

Ja w tym roku zafundowałam sobie kurtke " parka" jest rozciągliwa i ma rownież sciagacze także nawet kilka sezonów przechodzę:) hihi oczywiście pewnie w przyszłym roku spodoba mi sie cos innego:-):-)

reklama
zmykam już powoli do łóżka, plecy dają mi się we znaki...ale dwa pomieszczenia mam z głowy...jupiiii, co prawda małe, bo wiatrołap i wc na dole, ale zawsze o 2 mniej :-D

dobrej i spokojnej nocki...i kolorowych snów, nawet erotycznych, wtedy przynajmniej endorfinki się w organiźmie utworzą i wstaniemy jutro z dobrym humorkiem ;-):-p:-D

Do góry