reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

Ostatnia edycja:
reklama
dokładnie, zależy na kogo się trafi...aczkowiek najgorsze opinie słyszałam o Inflanckiej i to był jedyny szpital w Wawie przed którym broniłam się rękoma i nogami :no:

ankzoc; ja mam pozlocanie rozowe odkad dowiedzialam sie o ciazy ;-) do tej pory nic sie nie starlo mimo ze nigdy jej nie sciagam. Oczywiscie ryski sa na calosci i sznureczki wyblakly ale i tak ja kocham ;-)

Ostatnia edycja:
Dotkass- jakie trzeba warunki spelnic zebyscie mnie przyjeły do grupy zamknietej:)?
trzeba pisać to tyle, no i musimy "zagłosować" na zw czy któraś nie ma nic przeciwko :tak::-)

placki się smażą, pachnie...mmmmm...a ślinę mam aż do pasa, a że nie podjadam w trakcie gotowania, smażenia itp, to muszę poczekać, aż wszystko usmażę, a trochę tych ziemniaków starłam :dry:

Ostatnia edycja:
Udało sie...mezus skonczył wczesniej i pojechał ze mna do sklepu :) nie musiałam dzwigac siatek..kupilam produkty na pierogi ruskie i wszystko do czyszczenia płyn do wykładzin, płyn do szyb, płyn do czyszczenia mam wszystko pod ręka i moge brac sie za porzadki swiateczne... :)mam cicha nadzieje ze ten płyn do wykładzin bedzie wart sam siebie..

ankzoc ostatnio byłam na początku ciazy, a raczej na początku 2 miesiąca jak sie dowiedziałam . I byłam dzisiaj zrobic krew i mocz i jutro odbiór wyników. Także mam nadzieje ze wszystko wporzadku:tak: phelania no właśnie :-(A jak tak często latam w nocy do wc to pózniej zasnąć zaś trudno:(( no cóż trzeba jakoś przetrzymac:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry