reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Hej dziewczyny!!
Cały czas coś/ktoś mi przeszkadzał w odpisaniu i trochę mi się tego nazbierało!! ;-)
Bardzo Wam dziękuję za rady w sprawie twardego brzucha. Dzwoniłam do swojego lekarza- kazał mi leżeć i brać nospę do 6 razy dziennie. Gdyby się powtarzało mam dzwonić ale dzisiaj nie miałam już takiego uczucia a poza tym moje maleństwo tak kopało w nocy,że zasnąć nie mogłam więc jestem spokojniejsza :-)

Ella Ja czytałam jeszcze o tym w internecie i najlepszy ponoć magnez i nospa ( tak jak napisałam wyżej mi lekarz powiedział,że do 6 razy dziennie) no i leżenie na lewym boku najlepiej. Na pewno wszystko jest ok ale dla spokoju możesz się udać do lekarza, koniecznie daj znać co powiedział :tak:

No i się kurczę pogubiłam bo tyle tego jest!!
ankzoc Ja oglądam jeszcze na kinomaniak.tv albo iitv.net :tak:
A horrorów się boję !! Nie mogę po nich spać i nigdy już nie obejrzę żadnego. :-p
Tak piszecie o ulubionym serialu.. moim są "Chirurdzy" i na moje nieszczęście jest teraz ostatni(9 :-D) sezon :-( Nie wiem co ja bez nich zrobię haha. Ale ja jestem serialomaniaczką i oglądam oprócz tego ponad 10 innych

A co do porodu to boję się ale mam jeszcze czas,żeby się psychicznie przygotować ..nawet mój M zaczyna częściej mówić,że będzie ze mną więc wiem,że dam radę!! :-D

Miłego dnia!!

reklama
Ella1; lekarz zalecil ogolnie kontrole czy wszysto jest ok a zlozylo sie na to kilka rzeczy (spiecia brzucha, tarczyca, ukl. krzepliwosci, badania itp)

hej dziewczyny podałyście stronki kinomaniak.tv i kinopecetowiec, ale tam przekierowuje mnie na stronki gdzie muszę założyć konto?? Macie tam pozakładane konta?

Ella1 - oj kochana dbaj o siebie pamiętam, że ja z Mają musiałam brać nospę i magnez na pewno 2 raz dziennie ale myślę, że mogło być więcej musiałabym spojrzeć w kartę jak będę u gina w pon

iza876 - ból jest, ale gdy już jest po wszystkim to w przeciągu sek zapominasz o bólu

pscółka i spółka - u mnie to było tak, że dzięki temu że mąż widział jaki to wysiłek, później jakie przeżycie gdy się widzi dziecko, przecina pępowinę... no niestety ja później mdlałam, kroplówki itd był dla mnie mega opiekuńczy...

madan - po prostu nie nastawiaj się na nic... bo to nic nie zmieni, a swoją psychiką i strachem możesz się zablokować

aaaa19 - super, że już lepiej ;-)

hej dziewczyny podałyście stronki kinomaniak.tv i kinopecetowiec, ale tam przekierowuje mnie na stronki gdzie muszę założyć konto?? Macie tam pozakładane konta?

przekierowuje, ale nie trzeba mieć konta:) ja przynajmniej nigdy nie musiałam się logować, zazwyczaj jak jest taki serwer to oglądam na putlokerze.

czesc seriali mozna ogladac bez limitu na stronie tvn :-) ja juz zakonczylam brzydule :-p:zawstydzona/y::-p uwielbiam ja :-D moze w jakis inny sie wkrece ;-) w ciazy z wiki meczylam dr housa :-)

tu też można oglądać seriale za darmo Seriale online oglądaj na iiTV.info i jest w czym wybierać :)

Ja też oglądałam Housa, gotowe na wszystko, ale już się skończyło... Teraz mi został Big Bang i How I met... i od czasu do czasu 2 broke girls. A z pl seriali to bardzo lubię lekarzy i przepis na życie.

Może ktoś coś poleci? :)

Hej laseczki,

jak zawsze witam sie wieczorowa porą:p M juz w pracy troszke mi pomogł z młodym, wiec posprzatane w domku jest:)az miło jutro znajoma z pracy przyjedza ehhhh sobie poplotkujemy:)

Alex 2- oj tam oj tam a wiadomo?Po USG 3d zaczne sie rozgladac po sklepach bede pewna:-D

Ja tez sie horrorów boje i ogladam tylko z M choc on takze za nimi nie przepada hihihi

madan
- polecam !!! ryczalam jak bóbr sssuper film!! iPtak | Odrobina nieba / Little Bit of Heaven, A (2011)

Hej dziewczyny
u mnie dzisiaj była akcja pt. sprzątanie... tylko mnie nie było w domu:-D

tesciowa się zlitowała i zaoferowała się, że pomyje mi okna i żaluzje, bo ja nie dość, że w ciązy to jeszcze od 2 tyg. chora i jakoś się nie poprawia.
Tesciowa wzięła sobie do pomocy siostrę i maglowały mi kąty przez 3 godz., a M wywiózł mnie z dzieckiem do szwagra, coby nas nie zawiało. Dodatkowo M z teściem uporzadkowali działkę, wynieśli liscie.
Wszystko co złe na teściową mówiłam, tfu, tfu, nieaktualne:-D Dzisiaj tesciowa najzłotsza:-D

Jeszcze strasznie mi chciała firany poprać, ale nie pozwoliłam, bo mam gipiurowe, piekielnie drogie i chyba by mi serce pękło gdyby się coś pozaciągało. Po jednej sztuce popiore sobie sama ręcznie.

No i na koniec dnia, M mnie zawiózł na zakupy wyprawkowe dla dzidziusia... i już pełnia szcześcia:tak:

Czesc dziewczyny
Nie było mnie 3 dni i powiem szczerze że nie odpowiem każdej z osobna.

ladies gratuluje tak dzielnego synka

a u nas tak to wszystko w porządku ale chyba przechodzimy jakiś kryzysior, mój G siedzi w domku i szuka pracy i to go chyba strasznie dołuje, bo coraz gorzej nam się jest dogadać, mam nadzieję że szybko to minie.
Podczytuje was ale w najbliższym czasie nie dam rady odpisywać bo humorku brak.

Buziaczki dla każdej z osobna i dużo zdrówka

reklama
A ja wróciłam właśnie z teatru i się wygrzewam z herbatką :-)
madan Ja też oglądałam Gotowe!! ale niestety koniec..zależy co lubisz ale ja polecam: Chirurgów, Suits ;-)
Nef Widzisz jaka kochana teściowa :-D A dzidziusiowych zakupów to Ci zazdroszczę bo my mamy masę rzeczy dla dzidzi ale to wszystko dzięki babciom bobasa haha

Do góry