reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Czesc dziewczyny,
Wczoraj się nie odzywałam bo byłam padnięta czekaniem na to usg, a później jeszcze nam autko padło i troche nam powrót do domku zajął czasu. Kurcze jak się wali to wszystko na raz.
Ale najważniejsze że z dzidzią w porządku co prawda nie chciał się pokazać żeby nagrać film więc pani doktor gratisowo umówiła nas na drugie nagranie :) więc za 3 tygodnie zobaczę maluszka znowu.

reklama
Witam i ja
Dzwoniłam do ginki i czekam mnie nadprogramowa wizyta w czwartek z powodu tych bóli brzucha. Oczywiście lekarka sie wystraszyła i kaząła jechać na IP ale jej wytłumaczyłam, że to tylko przy ruchu a jak leże to prawie nic nie boli ale wolę sie upewnić że to tylko taka "uroda" mojej ciąży.
Poza tym odpoczywam i nic sie nie dzieje...jak mała fika to boli badziej, jak śpi to spokój.,

Ja w poprzedniej ciązy przytyłam 11-12kg, po ciązy zostalo mi 5 kg od wagi startowej, która tez była beznadziejna, a rok później wzięłam się za siebie i doprowadziłam do same wiecie jekiego rezultatu. Brzuch wyglądał 10x lepiej niż w ogóle przed ciążą więc nie ma reguły;-) Teraz już mam 12kg+ (choć tak jak Smile bynajmniej sie nie opycham tylko jem normalnie) i jestem owym faktem kompletnie przybita...czeka mnie tyle pracy od czerwca nad sobą że nie wiem jak to ogarnę przy dwójce dzieciaczków.:zawstydzona/y: Rozstępów nie miałam i teraz też jeszcze odpukać.

Miłego dzionka!

hej :p ja jakoś nie mam ostatnio weny na pisanie :p
dzis byłam na badaniach i dopiero przyjechałam :p

siedzimy sobie teraz ii nie moge sie doczekac jutrzejszej wizyty :D
sprzedalismy samochód i czekam teraz az mąż mi kupi taki którym będe mogła jeździć :D:D

Smile ja myślę że Twój smrodek też chciał poczuć kopniaczki dlatego przytulił się do brzusia :tak: i nic nie powinno się dziać, powłoki brzuszne powinny na tyle chronić maleństwo, że taka mała zarazka nic nie uszkodzi :tak: może maleństwo się wystraszyło braciszka :-) będzie git, a tatuś na pewno zdąży!!!

aneczka dobrze że z dzidzią wszystko ok!!!:-) a jak się wali to u mnie tak samo, wszystko na raz!!!

Witajcie kochane nie było mnie trochę dopadł mnie jakiś podły humor ostatnio, do tego z Mają do końca nie jest ok, Pani dr twierdzi, że ma pogorszenie słuchu i dostała jakiś lek sterydowy :dry:

Mam do nadrobienia z 40 stron postaram się przeczytać co tam u was ale nie wiem czy dam radę odp

Hej brzuchatki;p

U mnie juz humorek lepszy;) (Widac po suwaczku:) 8 grudnia mam USG 3 d to zobacze Marcelka:tak: Chociaz Alan bedzie miał z kim grac w pilke hihihihi.

Aneczko- witaj wśród rodzynkowych mam :-DBedziemy miec wesolo z samymi facetami:-pNo i bedziemy wybierac przyszle synowe hihihihi

Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty USG...

Ta pogoda mnir dobija młody mi szaleju w domu dostaje:no:...ehhhh nie lubie takich dni a słyszalyscie ze od soboty ma byc snieg????:szok:

Cześć :)
Ja dziś tylko nadrobiłam wpisy i znów nie mam czasu, z reszta humorku jakoś też nie :/ chyba ta szarówka za oknem tak działa na człowieka...Zajrzę wieczorem zobaczyć wieści z dzisiejszych wizyt za które trzymamy kciuki :-)
ypra 100 lat! zdrowia, miłości i spełnienia marzeń!

przepraszam dziewczyny ze wam nie odpisze. nie nadrobie ale mam urwanie glowy jutro zabieg synka.. on kaszle i beda go badac i decydowac czy beda mu robic czy nie mam mega stres w dodatku
mam do was pytanie bo sie stresuje
bo wczoraj wcieralam marynate w wolowine oczywiscie surowa.. umylam rece, i potem obieralam sobie mandarynki i wcinalam
i zauwazylam ze tak jakbym miala jeszcze troche tej marynaty przy paznokciach i sie wystraszylam...
ze moze niedokonca dobrze umylam te rece... zarlok ze mnie straszny i chyba zaspieszno mi bylo do tej mandarynki..
moglam zalapac toxo od tej marynaty z mieska????:(( bo juz sie tym stresuje ..
sama nie wiem .. wkoncu umylam rece.. nie wiem czemu jeszcze tam nzajdowalo sie jej troche

zawsze jestem uwazna.. mam osobna deske,noz do miesa.. a tu taka gafa...

reklama
jestem zla na siebie.. ze bylam taka nieuwazna
podobno wolowina jest dosyc bezpieczna...
warzywka owoce myje dokladnie.. uwazam bardzo na toxo.. a tu taka gafa;/
nie wiem czy poprosic o badania na toxo lekarza
boje sie ze pomysli ze jestem wariatka..

Do góry