reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

A ja mam doła:sorry:byłam pewna ze bedzie dziewczynka a tu chłopczyk:( tzn ciesze sie ze jest zdrowe i wiem ze jest to najwazniejsze ale jednak byla ta nadzieje,na 3 sie nie zdecydujemy wiec to byla ostatnia szansa.M mowi ze bedzie ok mamy ciuszki zabawki po Alausiu i wogóle ...ale jadnak ...ehhh nie mam weny do pisania ...Jakos mi dzis wszystko obojetne....:eek:

reklama
Ja miałam kaloryfer i ten mi też wrócił. Mam nadzieje, że teraz będzie podobnie. Nawet dzwoniłam do mamy przedtem i sie o to pytałam :p. Ona dopiero po 3 ciąży miała zmienioną skórę. Taką mniej elastyczną. Zobaczę co to u mnie będzie... w lato :p

Phelania - a tam. Siusiaki fajne są. Ja tam cicho bym chciała chłopaka. Niedobry doktor jednak dziewczynką straszy :p... A z tymi ciuchami to chyba nie będziecie mieć łatwo. U nas Antek też grudniowy i w małych rozmiarach mamy kombinezony, sweterki grube, spodnie, bodziaki z dł. rękawem.. Nie za bardzo na lato ;/

Całkiem zapomniałam, że Antek ma urodziny 22 i trzeba coś przygotować :/... Chyba zrobię urodziny na dwie tury. Tutaj zaproszę teściów na 'szybkie dmuchanie świeczek na torcie', a imprezę zrobimy na święta u moich rodziców pod Opolem :p

A z tą macicą to chyba lepiej żeby była wyżej niż niżej - tak mi się wydaje. Jak się zbyt wolno podnosi to trzeba leżeć, leżeć i leżeć.. Oszczędzać się, nie nosić i miec nadzieje, że się podniesie, bo w innym wypadku może dojść do wcześniejszego porodu.

Dzieki dziewczyny jestescie kochane:* Kwestia przyzwyczajenia ...ale juz jutro bedzie ok ..Jak wracalismy z M z usg wybieralismy juz imie i padło na Marcel:-Dwiec Dotkass moze dopisac do listy;-)

Smile_- mojej siory synek urodził sie w czerwcu(ma juz 3 latka)ale dała wczesniej dla Alanka jak był jeszcze w brzuszku:) wiec mam ciuszki do 3 lat:-DAlankowi musiałam dokupywac ...bo niestety bylo ich za malo.

Phelania - takiej to dobrze. My musimy kupić wszystkie ciuchy od nowa z racji zmiany sezonu :p...

A zakochałam się w ciuchach ZARY dla dzieci. Antkowi tam kilka razy coś kupiłam, ale nie powalały mnie te ciuchy.. a dla dziewczynek to po prostu cuda. Nie tak jak w innych sklepach sam bijący po oczach róż.
Płaszcze - Niemowlę dziewczynka (3-36 miesięcy) - Dzieci - ZARA Poland

Witajcie. Jestem z Wami od samego początku lecz bardziej jako bierny słuchacz. Chciałabym się z Wami podzielić moimi troskami. Kopnął mnie dziś prąd i to dość mocno. Strasznie się wystraszyłam więc zadzwoniłam do lekarza - kazał przyjechać. Na szczęście z Adasiem wszystko dobrze. Ważna informacja to taka, że taki prąd z sieci niesie ze sobą tylko jedno zagrożenie dla naszych Maluszków - może zatrzymać akcję serca. Nigdy nie lekceważcie takiej sytuacji - chyba że szybko poczujecie ruchy dzidziusia. Uświadomiłam sobie, że to ogromne Błogosławieństwo bycie matką ale i ogromna odpowiedzialność nie tyle za swoje zdrowie i życie co za nasz mały Cud.
Prędko się pewnie nie odezwę (nie cierpię pisać) więc życzę Wam Kochane dużo zdrowia i samych szczęśliwych chwil do rozwiązania. Dbajcie o siebie i swoje Maleńswta. Piszcie dużo bo czytanie Was jest dla mnie nie lada rozrywką i wielkim wparciem. Dziękuję i pozdrawiam

Witam się wieczornie,
ja mam jutro wizytę i się stresuję,mnie w sumie obojętna płeć dzidziusia,dla mnie może być druga dziewczynka,ale mężusiowi po cichu marzy się synek.Najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa:-)
Idę spać,wtedy szybciej będzie jutro :-)

Hej dziewczyny!
Dotkas Jutro w C&A jest promocja 20% na ubranka dziecięce więc warto zajrzeć :tak:
beti Proszę szybko leczyć ten katar!! Zdrówka ;-)
Pchla Ale Ty masz cudownego męża..truskaweczki to ja bym zjadła MNIAM :-D No i spóźnione życzenia imieninowe!
Shy Wszystkiegoooooooooooo najlepszeeeeeeeeeego :-D:-D
laszka Najważniejsze,że nic Wam się nie stało! Buziaki dla Ciebie i Adasia!
Smile Piękne są te rzeczy dla maluszków w Zarze ale tam się najbardziej na przecenach opłaca kupować :tak:
Nef Moja droga chyba zapomniałaś o naszej umowie!! Gdzie jest Gosia?! Bo liczba rzeczy do nauczenia wzrasta :-D

Trzymam kciuki za wizyty a chorowitym i obolałym życzę powrotu do formy!!

reklama
aaaaa - ja nie lubię wyprzedaży :p. W Zarze chyba jeszcze nic przecenionego nie kupiłam... Chociaż jak widzę ceny sweterków dla dziewczynek za prawie 100zł to mi ciary po plecach przechodzą. Ja miałam wyrzuty, że za 2 sukienki dałam tam 360zł --- a to by były jakieś 4 sweterki dla dzidziusia!!! :szok:

Do góry