reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witajcie

za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymam mocno &&&

Ja coś nie mam nastroju, w domu wszystko wporządku, mąż stara sie jak może a mi źle... dobija mnie ta praca, jak pomyślę, ze muszę...nie daje rady już chyba bardziej psychicznie, niż fizycznie:cool:

reklama
Shy sto lat!! spełnienia marzeń! :)
alex ja na zaparcia dodam jeszcze kiszoną kapustę tj ogólnie kiszonki ;)
Pchła serdeczne życzenia imieninowe Katarzynko ;) samych słonecznych dni!
beti zdrówka!
Wszystkim dziś wizytującym samych dobrych wieści i jak najmniej wstydzioszków oraz potwierdzenia wymarzonej płci ;) a nasz bobasek szaleje na całego aż cały brzuch podskakuje :-D

Odnosnie farbowania-mi lekarz mowil, ze mozna, przeciez nie farbujemy wlosow codziennie. Pare razy w ciagu ciazy nie zaszkodzi...
Ja tez mam problem z wlosami-przed ciaza mialam pofarbowane u fryzjera na ciemny braz, a potem jak frytzjer kladl mi farbe na odrosty to juz nie chwytala i nie pokrywa tak samo:( Wlasciwie to nie wiem co robic, bo nie moge wyrownac tego, zadnym szamponem brazujacym ani niczym:(Moze wy macie jakies pomysly?

Pchla u mnie również same bulgotki w brzuszku, a jestem w plecy z jakieś 2 tygodnie za Wami więc jeszcze pewnie też poczekam :(((

QUOTE]
Alex ja czuje ruchy i to juz bardzo regularne i dosyc mocne-zaczelo sie po skonczeniu 19tc. Za to moj maz nie moze, i on jedynie bulgotki slyszy:)MNie ruchy juz nawet wybudzaja nad ranem...tak sie nie moglam doczekac a teraz to spac nie moge:))):-p

Pchełka – doprawiasz jakoś tą pieczoną marchewkę? Wszystkiego najlepszego imieninoweg:-)o

Krolewnazmarcepana – jak pobolewa to zwolnij trochę, bo widzę, że Cię nosi:-D

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty&&&&

hej dziewczyny, ja już po wizycie, zaraz wszystko zrelacjonuje w odpowiednim wątku :))

Powodzenia dla innych brzuchatek! :)

Hej dziewczyny! Witam poniedziałkowo, cały dzień mi zabrało nadrobienie was z weekendu
ad FARBOWANIA- ja farbuję i w mojej książce, której tytułu nie pamiętam (taka mała fioletowa) też piszą, że można.
ad.RUCHÓW- już sama nie wiem, czy faktycznie coś czuję:no:. Czasami mi się wydaje, że coś tam się ruszy, ale rzadko i nieregularnie. No i na pewno nie przypomina mi to ani bąbelków ani motylków heh.
ad. SMAKÓW to mój T. ostatnio w sklepie stwierdził, że ma smaka na śledzie i że jemu się też należy bo w końcu oboje oczekujemy na dziecko heheh:-).
I jeszcze odnośnie tego, co kilka dni temu napisała Dotkass o tym pilocie i przerzucaniu palcem to się tak uśmiałam. Rety- ta technologia tak idzie do przodu, że maluchom nawet nie przyjdzie do głowy, że coś się da jeszcze manualnie zrobić ;) Meega tekst!:-D

Pchełka – doprawiasz jakoś tą pieczoną marchewkę? Wszystkiego najlepszego imieninoweg:-)o

Krolewnazmarcepana – jak pobolewa to zwolnij trochę, bo widzę, że Cię nosi:-D

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty&&&&

Dziekuje!!!

Marchew wpier wgotuje troszke, ale ja lubie lekko twarda, wiec moze z 10 minut gora. Pozniej wrzucam do piekarnika i lekko polewam olejem rzepakowym(samo zdrowie!)i leciutko oregano, poniwaz swieza bazylie daje do pesto i lekko na rybke wiec jest mocno ziolowo:) Wrzucic fotki pozniej jak to wyglada?

powiedzcie mi drogie Panie, Wy też te ruchy czujecie tak bardzo nisko w podbrzuszu? bo ja tak nisko, max do pępka
no i nie wiem, standardowo, czy się martwić, że nisko, czy cieszyć, że się rusza?

reklama
Karenko-prawidlowo odczuwasz ruchy. Ja tez czuje najczesciej bardzo nisko. A nie masz prawa czuc duzo powyzej pepka bo macica jeszcze tam nie siega.
Wklejam zdjecie, ktore pokazuje jak rosnie macica w danych tygodniach. Mam nadzieje, ze to cos wyjasni:)))

Zobacz załącznik 518409 macica.jpg

Do góry