reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

shy - wątróbka nie wskazana jest w ciąży bo w niej jest najwięcej toskyn tak mi pani doktor mówiła

ankzoc
- ja nei miałam nic takiego codziennie chociaż parę razy ale czuje maluszka, ale ja bym się nie martwiła bo dzidzia jest na tyle mała że może odwróciła się nóżkami w stronę kręgosłupa i nie czujesz... Co do płci to mam tak samo w pierwszej ciąży wiedziałam ze będzi chłopak a teraz pani doktor przypuszczała na 70 % chłopaka ale ja tak nie do końca to czuję więc zobaczymy badania mam w poniedziałek.

bishopka
mocno tulę i
[*] dla Twojego synka

notka
biedny synuś dużo zdrówka dla niego :)

oliwka ja też chce kwiecień :)

teva
to super że wszystko w porządku :)

aisak
u nas też takie drogie ceny usg - bo za usg połówkowe liczą sobie 280 i to najtaniej

ladies
hehe fajne istne wakacje :)

co do soku z marchewki bardzo lubię ale niestety teraz w ciąży tylko się trochę napije i od razu taka zgaga że aż mi się płakać chce

A my mieliśmy dzisiaj plany ale nasz króliczek pokrzyżował je wszystkie. Rano dziwnie się zachowywała zawieźliśmy ją do weterynarza a on po badaniu stwierdził niewydolność nerek i niestety 3 godziny później zdechła :( a była z nami 7 lat jej jak dziwnie tak bez niej a mi łezka cały czas w oku się kręci.

reklama
aneczka852 przykra sprawa. Długo był z Wami..na pewno smutno....

u nas szaro-buro i kolejny dzien nic sie nie chce heheh!
Chyba wolę żeby śnieżek spadł i żeby trochę przymroziło..może wtedy samopoczucie będzie lepsze

Bishopka, przytulam najmocniej jak umiem.... mysle o Szymonku
[*]
to musi byc ciezki dzien dla Ciebie, duzo sily kochana

aneczka, dziekuje kochana, noc mielismy nieprzespana, meczyl sie moj Okruszek, nosek zapchany na maxa i jeszcze suchy kaszel sie pojawil :sad:
przykro mi z powodu kroliczka :-( ja bardzo mocno przezywam zawsze gdy "domownik" odchodzi

musze isc ze swoja koteczka do weterynarza, wyrywa sobie futerko z brzuszka :confused::confused:

Bishopka: przytulam CIe w tym ważnym dniu!

wiecie co ja nie mam weny... wczoraj czułam sie okropnie, mięsnie mnie bolą... nawet nie pojechałam z Maja na angielski ;/
dzis Maja pojechała do babci na jeden dzien, jutro ją przywiozą, nadal czuje sie okropnie.. ale mam zamiar chociaż pierniki upiec, b o mają leżeć conajmniej 4 tygodnie :p także wybieram sie zaraz do sklepu a potem odpoczywam :p

teść mi miał przywieźć wózek bo ktoś chce go obejrzeć, ale oczywiście zapomniał ;[ i musiałam sie z panią na sobote umówić :p będe dzis go męczyć telefonami dopóki nie spakuje wózka do samochodu :D
ale jak go nie kupią to będziemy mieć dwa wózki w mieszkaniu hahahaha :p
aa najwyżej podrzucimy do szwagra ;p on ma gdzie trzymać i będzie bliżej żeby przywieźć jak cos :p
ale miejmy nadzieje, ze sie wózek spodoba i sie go pozbędę juz :p

Bishopa mysle o Tobie, mocno tule..

Dotkass pamietam ze masz dzisiaj usg, powodzenia , trzymam kciuki!I mam nadzieje, ze juz wszystko dobrze, caluski xxx

reklama
a wiecie najlepsze co sie stało wczoraj do teściowej przyszło wezwanie z zusu żeby słożyła wyjaśnienia czy zatrudniła mnie jak byłam w ciaży i takie tam czy jestesmy spokrewnione ;| hahahaha masakra, bo kontrolują tak jakby mieli coś z tym zrobią a dobrze wiem ze nie mają prawa nic z tym zrobić :p ja tam juz jestem zatrudniona pare lat ale byłam na wychowawczym haha :p
aa i ma wyjaśniać czy mnie zatrudniła jak byłam juz w ciąży, a przecież nie ma takich przepisów, że nie można kobiety w ciąży zatrudnić:angry:

no i mnie wkur.żyli bo nie wiadomo kiedy kase wypłacą, to może skoro oni tak przeciągają a i tak muszą wypłacić to ja napisze pismo, że mają mi z odsetkami wypłacić tą kase.. :baffled:

Do góry