reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Witam,
przyszłe mamy.
Mam termin na 18.04.2013 (samodzielnie wyliczony)!
Na razie mam 2 testy i badania HCG oczywiście pozytywne :)
Szukam właśnie lekarza prowadzącego Kraków macie kogoś do polecenia i najlepiej na NFZ?
Trzeba sprawdzić czy wszystko jest ok i czy serducho już słychać!
Pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki za wszystkie!

reklama
U nas smoki były do 3 lat :-( i wstyd przyznać z mojego lenistwa jak sie pracuje to jakos człowiekowi żal każdej godziny snu...a flaszkę pól roku później oj była tragedia bez kaszki malinowej. Ciekawe czy uda mi się uniknąć tych błędów przy drugim maluszku niby wiem co i jak .. ale nie wiem czy sie da :cool: ( pewnie wszystko w mojej głowie)

Dziewczyny Wy tez się tak łatwo wzruszacie?
Oglądam sobie porody i jak tylko widze radość mam od razu łezka mi się kręci i już się nie mogę doczekać swojej dzidzi.. :)

czesc dziewczynny !!!
ja tez dołączam do kwietniowek :-D, jestem w anglii wiec tylko testem bo skan jest dopiero w 12 tygodniu ale robilam tes ktoey pokazuje w jakim tygodniu moge byc i wyszedl 7 tydzien, niepokoja mnie troszke nole w podbrzuszu czy wy tez takie macie jak na okres i czasami klucie bez krwawienia bez plamienia

To jest okropne. Płacze z byle powodu :D Dziś nie czułam się najlepiej.. mdłości mdłościami ale razem z uczuciem omdlewania nie jest to najprzyjemniejsze. Także cały dzionek spędzony w łóżeczku..

Asik82 bóle podbrzusza też mam. I wcale mnie to nie martwi :) Takie małe pobolewanie a przynajmniej wiem że coś się dzieje :)
Też mieszkam w Anglii. Położna przyjmuje od 8 tygodnia ciąży więc możesz śmiało iść się zapisać i dowiedzieć więcej :)

Ja mam wizyte u położnej dopiero 31 sierpnia :(

no wlasnie wizyte mam umowiona na wtorek i moze sie cos dowiem za 3 tygodnie lece do polski i pojde do ginekologa ale teraz wystraszylam sie ze w 1 trymestrze nie mozna latac chociaz jak czytalam na stronach to jest napisane ze w 3 i szczerze powiedziawszy zglupialam.
Olk86a jak cos sie podowiadujesz pisz wiem ze kazda jest onna kobieta ale zawsze cos wiemy wiecej :-)

też mam bóle podbrzusza o jakich mówicie i też sobie tłumaczę, że to dobry objaw;-)

A do tego nerwowa jestem strasznie...

reklama
Do góry