reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Agnieszka spokojnie wszystko będzie ok każdego dnia nasze maleństwa zdobywają nowe umiejętności i te 3/4 dni robi bardzo dużą różnicę więc się nie stresuj na zapas

a to nasze maleństwa w 7tc

322388_3652 7tc.jpg

Słodziaste

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam wszystkie mamusie i te nowe i te "starsze" i życzę zdrówka u nas juz coś w pracy lata. Koleżankę jakaś grypa powaliła, więc wczoraj zakupiłam *spam* i piję na wszelki wypadek bo juz kichałam.
U nas będzie aż 6 lat różnicy...:/ nie będzie łatwo...
Smile_ tego nikt nie wie, jest opcja zamknięcia i jest opcja iż kliniki na Chałubińskiego staną się filią borowskiej i nie będzie to SPSK1 a ASK ( akademicki szpital kliniczny) Zobaczymy jak to się potoczy. Ja chodzę do lekarki z borowskiej i juz przy niej zostanę...
Co do USG i mnie dr sprawdzała akcję serca zrobiła zapis ale to zostało w dokumentach przychodni...( 6 tydzień i jeden dzień)

Ostatnia edycja:
Felidae nie przejmuj się różnicą wieku. Jeśli nie będą miały na początku ze sobą dobrego kontaktu to będzie to na pewno później jak podrosną. Dacie radę. Jak dzieci kochane to i siebie nawzajem też będą kochać:tak:

Ciągnie mnie dziś brzuch po pracy ale mieliśmy straszny dzień (jak co dzień)

Dzisiaj miałam pierwsze usg, 5 tyg 6 dni i było już widać serducho:-D i co lepsze to bijące:-D ale to jeszcze nic. Jak na razie słuchajcie są dwie fasolki:tak: cieszę się przeogromnie, chociaż lekarz uprzedził, że jedno jest mniejsze i może się wchłonąć.
Za 3 tygodnie kolejne usg, żeby zobaczyć co z druga fasolką, bo teraz była za mała.
Koleżanki z Warszawy, czy znajcie jakiegoś lekarza specjalizującego się w ciążach mnogich?

pscólka, ogromne gratki!! Trzymam kciuki za drugiego malca!

ja byłam dzis na pierwszej wizycie, ciąża potwierdzona :D, jest jajo płodowe ponad 4mm, dzidzi nie widac jeszcze, ale mówił że to normalne i mam się nie martwic. Za 3 tyg będę znów, wcześniej nie dam rady bo będę na urlopie.
Ogólnie wszystko książkowo :)

Ewwe - smok to u nas rzecz święta. Mamy obecnie 3. Potrzebne do zaśnięcia. W nocy wypluwa, ale po jakimś czasie zaczyna rączką szukać. Sama nie wiem. Myślałam żeby się pozbyć do końca roku tego czegoś, ale mam coraz większe wątpliwości co o tego.

Byliśmy dzisiaj w żłobku u nas 'na wsi' :D. Antek nie chciał wyjść. Od poniedziałku będziemy chodzić na 1h dziennie, a od 1 września na 5h, ale tylko Antek. Może od stycznia na 8h.

Smile_ hahahaha skąd ja to znam <lol> nasz ma fote jak jednego miał w ręce a w buzi dwa ha ha ha. Ale łatwiej było pozbyć sie smoków niż flaszki :eek::baffled: przynajmniej u nas...

reklama
Felidae - noo u nas też nie raz w buzi są dwa. Chociaż staram się je chować od razu po przebudzeniu, ale zarazka często je szuka i znajduje. Najgorzej jak schowam sama i później nie mogę znaleźć :/
U nas flaszka tylko raz w nocy z kaszką i mm. Żadna woda nie przechodzi. Musi być kaszka i koniec. A talerza i łyżki mu w nocy nie dam, więc flaszka zostaje ;)

Do góry