reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Ewafoto - jesli chodzi o allegro to spr sobie bo czasami wychodzi drożej, odkąd sprzedawcy płacą prowizję od sprzedaży i za wystawiony przedmiot na allegro zrobiło się drożej

pscółka i spółka - dzięki za link wygląda bardzo fajnie i pewnie posłuży trochę dłużej niż taki kosz

Notka - wiesz laryngolog się zdziwiła, ze mała teraz taka dzielna i że nie skarżyła się na prawe uszko bo też ma chore a jedynie na lewe. A magnez to bierzesz kochana??? Bo ja tak i bóli głowy nie mam ;-), dużo zdrówka życzę na ból gardła polecam tantum verde mnie 3 tabletki postawiły na nogi!

white_orchid - to powodzenia a potem się pochwal kocykiem i my złożymy zamówienia u ciebie ;-)

aisak_85 - to normalne, że wzruszamy się w takich sytuacjach ;-)Cieszą się dziadki co im się dziwisz ;-)

mamakruszynki - zdrówka dla Kornelki, ja też szybko się denerwuję. Gratuluję ruchów :-)

lenka21* - ty to szalona jesteś :-D boshe co ty wyprawiałaś z tym mężem :-p

Ella1 - powodzenia na usg

reklama
cześć ;-)
u mnie nerwów brak, choć dziś mnie coś kłuje po lewej, dobrze że już jutro usg, chyba z 2 miesiące nie widziałam dzieciaczka, a tak się dłużyło jakby były wieki ;-)

nie będę się rozpisywac, mam troszkę na głowie, w każdym razie
Miłego wieczorku ;-)

Ella, pchła, margot trzymam kciuki za wasze jutrzejsze USG
Ella koniecznie napisz jak było bo ja idę w sobotę rano i nastawiałam się na to mega pozytywnie. No ja mojego maleństwa nie widziałam już ponad 6 tyg!!!

hormony szaleją, tez mi czasami odbija, ale przynajmniej można na coś zwalić, choć jak to mówię M to mnie wyśmiewa

Mamokruszynki zdrówka dla córci

i nie pamiętam co dalej:zawstydzona/y:

2h siedziałam na zebraniu, dzieci już najedzone, jeszcze mycie i spać,
ja ostatni raz włosy farbowałam pod koniec czerwca więc miałam mega odrosty, w 1 trymestrze gin mi odradzał a teraz non stop coś i dopiero teraz mi się udało, no i troszkę skróciłam:-)

dla wszystkich wizytujących jutro &&&&&&&

kurcze, a ja mam od 3 dni plamienia i humor do dooopy:-( Dlatego nawet was nie nadrabiam

staram się nigdzie nie łazić, tylko małą do przedszkola odprowadzam i przyprowadzam, a to 15 min w jedną stronę z dzieckiem, a sama 2x szybciej.

do tego trochę mnie brzuch pobolewa, takie czasami lekkie kłócie z boku (jajnik?) i w dole (spojenie łonowe?)
qrwa:wściekła/y:
zastanawiam się czy jutro nie podjechac na usg, mimo, że byłam tydz. temu na wizycie i było wsio ok.

A najgorsze, że musze w ten weekend pojechać na szkolenie:-(
Muszę, bo mam obowiązek doszkalania się w moim zawodzie, a to prawdopodobnie ostatnia okazja w tym roku.

reklama
Nef, może po stosunku masz plamienia ? jesli tak, to pooszczędzaj się. Jeśli nie miało Twoim zdaniem żadne zdarzenie na to wpływu, to lepiej podjedź do gina, dla pewności. Polecam leżakowanie na lewym boku, nie denerwować się !!!! i może magne B6 na bóle, no spę, aby się nie kurczyła szyjka. Nie zaszkodzi, a może pomóc.

Dotko, wzajemnie kolorowych snów.

Do góry