reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
aaaaaaaaaaaaaaa skasowałam sobie całego posta chyba się w tyłek ugryzę!!!!!! :angry:

nie dość że mam dzisiaj ujowy humor od samego rana...to jeszcze na koniec złośliwości ze strony laptopa wrrr

Nef może to skonsultuj z ginem jeśli masz taką możliwość? uspokoisz się wtedy. Oszczędzaj się....

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!!

no i dużo zdrówka dla chorowitków!!!

Dzieki dziewczyny, kochane jestescie.

Wiecie, ze tylko tutaj moge wspomniec, ze boje sie i jednoczesnie ciesze na usg? 'Normalni', 'nieciezarni' ludzie srednio mnie rozumieja..Dam znac co i jak jutro. Dziekuje jeszcze raz.:happy2:

Pchla Jestem z Tobą bo też mam jutro wizytę ! Będzie dobrze :-)

Nef koniecznie skonsultuj się z lekarzem, odpoczywaj dużo ;-)

Ja idę spać niedługo bo jutro też wizyta, pochwalę się jak wrócę !

dziękuję dziewczyny za wsparcie, bo juz łapię doła

miałam wczesniej epizody z plamieniem i gin mnie uspokajał, ze tak wysoka ciąża jest już bezpieczna, że tylko żywa krew moze zagrazac.... ale teraz 3 dzień plamienia i te bóle brzucha... niby nie jakies straszne, ot macica pracuje, ale z dodatkiem plamienia to już mam wizję odklejajacego się łożyska, czy inne bzdury:-(

No i prawda taka, ze 3 dni temu przecholowałam, cały dzień na nogach... i taki efekt:no:

spróbuje sie jutro umówić na wizytę, choćby dla własnego spokoju, bo juz mi wyobraźnia za bardzo działa

dzisiaj siedzac se ogladałam film i co...?...aaaaaaaaaaaaaaa chyba malenstwo dało znac o sobie..i napewno niebyły to jelita :p heheheh i leze leze i czekam na nastepne ruchy hehehe

pozdrawiam was miłych snów spokojnej nocy ..

Dzien dobry z rana. wpadlam sie przywitac przed wycieczka na badania i zyczyc wam pieknego dnia :)
za kciuki nie dziekuje zobaczymy po jak bedzie ;)
wczoraj jeszcze przyjaciele wpadli wiec nie bylo jak odpisac.

Nef-do lekarza migiem! Zadnego krwawienia/plamienia w ciazy lekcewarzyc nie mozna! pewnie to nic ale niech o tym niczym lekarz zdecyduje. ja trzymam kciuki.

Za dzisiejsze Usg i wszystkie wizyty, a troche dzis bedzie jak pamietam 3mam mocno kciuki i czekam na relacje. Ja swoja tez zdam wieczorem :)

milego i do milego :)

Witam sie z kawą życząc miłego dnia i owocnych badań dla tych, które dziś się im poddadzą :-)
Nef, przeczytałam w książce "w oczekiwaniu na dziecko", że plamienia w 2 i 3 trymestrze nie są groźne, jednak kiedy towarzyszy im ból brzucha, to trzeba koniecznie skonsultować to z lekarzem. Nie czekaj na nic, w razie "w" idź na izbę. Trzymam kciuki &&&&&&&&

A dziś w tvn-ie będzie chyba coś o rankingu porodówek w Polsce, W DDTvn.

Nef spokojnie , nie denerwuj się, a dla świętego spokoju skontaktuj sie z ginem, będzie dobrze, może rzeczywiście się przeforsowałaś , trzymam kciuki

czekam na wieści z wizyt

miłego dnia

reklama
Nef i ja trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok.
Informuj nas na ile sie da :)

Bishopka - jesli ogladasz to daj znac jak ten ranking wypadl. Ja jestem w pracy wiec nie mam mozliwosci.

Do góry