reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Ja tylko na chwilkę się przywitać i zmykam do rodziców. Mama zrobiła jakieś pyszne śledzie to nie mogłabym sobie odmówić takiej przyjemności. :laugh2: Wieczorkiem wpadnę i poczytam co tu naskrobałyście. Buźka i miłego dzionka

Ja ogladam wałaśnie "Ostry dyżur" dzisiaj cały odcinek o oddziale noworodków i porodach...i wiecie co popłakałam sie :p
i nie o to ze widziałam ból który sprawia sam poród bo tonormalne jak to ze idzie sie do pracy zeby w koncu pokazac czego nauczylo sie w szkole tak samo ból wpisany jest w nasze zycie chodzi mi o proród rodzimy te istotki ktore 9 miesieczcy zyja w nas i to musi ytam troszke bolec :) ale te dzieci które odbieraja zeby sprawdzic w jakim stanie jest urodzone dziecko i własnie jedne zdrowe jedne sie spozniaja z pierwszym okrzykiem i tu juz jest stres a niektore chore...ah

ok witam was dziewczyny z rana...ja obecnie przy kubku kawy " Anatol" i mandarynkach :) mam zamiar troche mieszkanie posprzatac od strony tej najgorszej czyli szafy wyrzucic co nie potrzebne, w kuchni juz zrobilam porzadki teraz chwilka oddechu poki film sie nie skonczy....

powiem wam ze juz bym chciała isc na sale rodzic ...zeby juz bylo te 9 miesiecy hahaha
opowiem wam cos ottnio bylismy na niedzielnym obiedzie u rodzicow..i wyobrazcie sobie to ja czekam na dzien w którym poznamy płec maluszka a moi rodzice kupili juz pierwsze ubrako dla maluszka normalnie zatkało mnie jak mama nam je pokazała heheh nie spodziewałam sie po nich tego hehehale to było miłe :)

Ewafoto, na jeden dzien mam na L4 isc? eeeee....... zaraz wee to sobie odpoczne :-)
a na zwolnienie wybiore sie raz a dobrze, od stycznia

Notka ja ide od poczatku grudnia, czyli juz za 2 tygodnie!!!
Wiem, ze po miesiacu lenistwa bedzie mi pracy brakowac, ale juz odliczam dni, bol plecow nie jest moze wielki, ale odkad towarzyszy mi codziennie to daje sie we znaki :)))

Cześć dziewczynki,ja tylko na chwilkę,nawet Was nie nadrabiam.
Mała przeziębiona,na szczęście nic poważnego,ale maruda straszna.Dzisiaj musiałam wyjść z pokoju,bo już nie mogłam wytrzymać jej jojczenia.Wzięłam trzy głębokie wdechy i dopiero wróciłam do Niej.Jestem przerażona jak szybko się denerwuje.Mam nadzieję że minie jak urodzę,bo wtedy to mnie dopiero wyzwanie czeka.
Idę się położyć puki mała śpi

reklama
Do góry