reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Dotkass - wow kochana... no podziwiam cię... ja to nie dosyć, że nic nie mam to nawet nie mogę zacząć planować bo prawdopodobnie przeprowadzkę zaliczymy w marcu :sorry2: więc przyjdzie mi planować całe mieszkanie a maleństwo wyląduje z nami w sypialni dlatego pewnie na początek kupię taki kosz lub kołyskę małą

Ella1 - zdrówka zyczę

Oliwka 36 - ja tam nie mam problemu z kupowaniem, ale pamietam ja kupiliśmy wózek 2 m-c przed porodem o matko... ile się nasłuchałam :-D w pierwszej ciązy jak tylko poznałam płeć to szalałam z zakupami teraz jakoś spokojniej, mam po córci łóżeczko i krzesełko do karmienia

Ewafoto - gratuluję udanej wizyty i córci ;-) Jesli chodzi o ból pleców mam to samo, ale mi rewelacyjnie pomaga pod prysznicem masaż z gorącej wody masażerami ech. Co ty się martwisz imieniem... nie jest w ogóle wymyślne a najwazniejsze że wam się podoba

beti84 - ja witaminy łykam przed snem a z rana też mnie mdli ale to chyba z głodu bo ja wieczorem nie mogę nic jesć i mam falvit mama

aneczka852 - mnie przeprowadzka czeka w marcu... Dużo zdrówka dla małżonka i przede wszystkim najlepsze życzenia z okazji rocznicy :-)

judi0 -witaj

ypra - moja Maja też nie lubi jak siedzę przy kompie

myszka_1405 - super, ze córcia już zdrowa no i oby wytrzymała do zabiegu :-)

Paulina_ - super, że wasz ślub był tak cudownym dniem :-) Życzę wam mnóstwa miłości i wielu szczęśliwych wspólnych lat

Notka - no jakie hahaha 3 syn :-D

iza876 - powodzenia :-)

reklama
Dzieki dziewczyny, z tym imieniem mnie pocieszylyscie.
Wiem, ze to nasz decyzja jakie imie damy, ale jakos tak milej po prostu jak czlowiek wie, ze sie wiekszosci podoba.

Co do bolu plecow jeszcze - ja zamierzam w weekend kupic lub zamowic worek sako. Patrzylam na allegro, ale chcialabym jechac do jaiegos sklepu i osobscie wyprobowac jeszcze.
Moze wiecie w jakich sklepach mozna to kupic?

Ewa, znam tylko jedno miejsce, kiedyś w M1 były w przejściu a w necie jak szukałam to znalazłam:

Miuki
Warszawa (woj. mazowieckie)

Marokańska 18/67
03-977, Warszawa

tel. kom. 696462181

ZEFIR Sklep Patronacki
Warszawa (woj. mazowieckie)

Kobielska 54
04-389, Warszawa

tel. 228103461

zadzwoń i dowiedz się, a nie wiem czy w Blue City nie ma albo w Reducie na górze, ale nie chcę wprowadzać w błąd :tak:

ankzoc, wow jaki mistrz ten pediatra..... :no: jak dobrze ze u laryngologa byliscie...zapalenie uszu tak bardzo boli, ale by sie Majcia meczyla

mnie znow glowa na maxa boli :-( juz w nocy sie zaczelo
wrocilam wlasnie od internisty, bo cos kaszel mi sie pojawil i od tygodnia gardlo boli
ale jest ok i gardlo tez o dziwo dzis juz duzo lepiej, nie boli prawie wcale :)
chciala mnie na L4 wyslac, ale sie nie dalam ;-)

zjadlam wlasnie dwie drozdzowki z brzoskwiniami i jablkiem i wypilam 0,5l mleka
chyba mozna zaliczyc na poczet obiadu ;-)

Cześć :-)

ja tez chciałam się umówić na to usg, ale pani powiedziała mi że muszą być pełne 17 tyg. a ja dopiero zaczynam, więc wpisała mnie na 15 grudnia, zapytałam jej czy mam robić w takim razie połówkowe czy nie, powiedział żebym nie robiła bo na tym badaniu u n ich dziecko zostanie dokładnie zbadane i pomierzone także czekam na wasze wrażenia z tego badania czy warto czekać czy lepiej iść prywatnie:happy:

hmmm z Twojego suwaczka wyraznie widze, ze wlasnie dzis masz pelne 17 tygodni ;) jutro bedzie 17 + 1 dzien, w sobote 17 + 2 dni... wg mnie spokojnie sie lapiesz :-)

ja juz dzis po pilatesie i gimnastyce, trzeba by sie za jakis obiad wziac :-)

wczoraj tak sobie pomyslalam, ze zwolnilo mi sie troche czasu na tym L4, bo projekt wnetrz mieszkanka architekt nam juz skonczyl, wiec troche zabawy mi odeszlo (do przyszlego roku;)) i fajnie byloby jakos pozytecznie spedzic ten czas...
i chyba wymyslilam :-)
zaczelo sie od tego, ze strasznie podobaja mi sie te kocyki sygnowane przez A. Muche: Kocyki niemowlaka
no przekochane sa :-) tylko cena 150zl za kocyk to troche sporo... i wymyslilam, ze sama uszyje :-) na all znalazlam potrzebne materialy i wg moich obliczen moglabym sobie uszyc taki kocyk za niemal polowe mniej (tak, wiem, ze 80zl za kocyk to dalej nie jakas szałowa cena :zawstydzona/y:). i chyba sobie uszyje ;)

problem w tym, ze zdolnosci manualne mam, ale maszyny do szycia nie posiadam i szyc na takowej nie umiem :zawstydzona/y:
ale i moja mama ma i tesciowa, wiec pozycze od ktorejs, pojde na krotkie nauki szycia, a potem zaczne sama dzialac :-):-) na poczatku pocwicze na szmatkach, potem zrobie kocyk, bo raczej nie jest to jakies mega trudne, a potem wezme sie za robienie takich filcowych literek na imie do powieszenia nad lozeczkiem :-)
zawsze mi sie takie rzeczy podobaly tylko tak dla siebie robic to troche glupio... a teraz mam dla kogo, wiec motywacje mam ogromna :-) trzymajcie kciuki zeby mi zapal nie opadl :-D:-D

reklama
pszczółka jakie słodkie jest to łóżeczko z pościelą :))) ta pościel taka śliczna i można przystawić do łóżka rodziców! jeszcze nie oglądałam żadnych rzeczy dla bejbola, więc może dlatego tak mnie rozczuliło i takie tanie jeszcze :)

Do góry