reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

hej kochane,

Ami dziś w przedszkolu, ale tak nam się wszystkim nie chciało wstawać...

piszecie o chodzeniu za dzieciaczkami, ja chodzę za Ami odkąd skończyła 8 m-cy, poszła dokładnie w moje urodziny, dzień przed skończeniem 9-tego m-ca...wcześniej już próbowała od m-ca chodzić, ale nie wliczam tego, bo to były takie dwa, trzy kroki i tyłek, chociaż jako pierwszy krok mogę zaliczyć :tak: tutaj miała 8 m-cy i 3 dni 20090121 (7).jpg20090121 (8).jpg, chodziła ładnie, tak, że nawet w wózku jeździć nie chciała, a teraz na "stare lata" taki leniwiec się z niej zrobił, że marudzi strasznie czasem, że nogi bolą :-D

miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie dzisiaj od rana ryk bo do przedszkola musieli wstac więc niewyspani , o 6.20 pobudka, niby wczoraj o 19.45 leżeli już w łóżkach a zasnęli po 21:wściekła/y:, i jednego i drugiego musiałam ubierać na śpiocha i do tego wyjącego, masakra, jeszcze do tego wyobraziłam sobie trzecie i :oo::growl:

spadam dom ogarnąć

buziaki

ja jem przy kompie :-p
a Twoja córunia szybko zaczęła śmigać, u mnie starszak miał skończone 13 tylko że jak już ruszył to od razu biegał, a młodszy miał 9 ale więcej czasu spędzał na czworakach , pod koniec 6 zaczął raczkować:happy2:

lenka ja też jem przy kompie, ale najpierw trzeba sobie zrobić hehehe...a Ami tak, ale u nas to genetyczne ;-)...ja zaczęłam chodzić mając 9-10 m-cy moja Mama miała 7 m-c :tak: powiem Ci, że Ami to wogóle szybka we wszystkim, głowy od urodzenia nie musiałam jej podtrzymywać, nie miała jeszcze m-ca jak leżąc na brzuchu podniosła ją sama :szok: 20080614 (1).jpg20080614 (2).jpg miała 4 m-ce jak zaczęła siadać, nie wspomnę o raczkowaniu czy stawaniu przy meblach, ja byłam w szoku

Ostatnia edycja:
a moja córa to zaczeła chodzic jak miała rok i tydzien :D

ja nadal zdycham :p jeszcze mnie kaszle jakbym miała płuca wypluc :p
ale spoko..

zaraz lecimy do lidla z Mają bo dzis są te instrumenty chyba :D to musimy kupić podstawke pod gitare dla mojego brata :D
ale własciwie to nie zaraz bo my dopiero wstałysmy i w piżamach chodzimy jeszcze :D

w sobote mi szwagierka oddała kilka rzeczy od Mai w tym moją piękną białą kurteczke rozmiar 56, jak ją zobaczyłam to sie popłakałam :D bhahaha :D śliczności :D

Dotkass to mala zdolniache masz :-)
a kiedy zaczela mowic?:)

mnie przeraza troche przypadek mojego meza, ktory zaczal mowic w wieku lat... 3:szok: podobno wczesniej nie mial nic ciekawego do powiedzenia, wiec milczal :-D
no wolalabym zeby moje dziecko jednak wczesniej przemowilo i nie wdalo sie w tatusia :-D

krolewna, zdrówka...ja jak oglądałam ubranka po Ami, żeby zobaczyć co mamy to serce zaczęło mi się rozklejać, że takie tycie cudowniusie jest :-)

white, wiesz co też szybko, musiałabym zerknąć w album, ale jest na górze i nie chce mi się śmigać, na pewno przed skończeniem roku, pierwsze słowo to jakoś mniej więcej na równi jak zaczęła chodzić...tak się cieszyłam, a teraz jak gada to czasem mam dość hehehee

Cześć dziewczyny,
Nie przejmujcie się bo i ja po wysłaniu męża do pracy i córek do szkoły oczywiście zasiadłam przy biurku...:tak: Chciałam jakieś fotki dodać, ale nie wiem jak się dodaje takie miniaturki, żeby można było otworzyć na większe? Więc jeśli to nie kłopot to poproszę o info... :-)

U mnie najstarsza córka zaczęła chodzić w wieku 9 miesięcy... :-)

Miłego poniedziałku dla wszystkich...

reklama
Dotkass to mala zdolniache masz :-)
a kiedy zaczela mowic?:)

mnie przeraza troche przypadek mojego meza, ktory zaczal mowic w wieku lat... 3:szok: podobno wczesniej nie mial nic ciekawego do powiedzenia, wiec milczal :-D
no wolalabym zeby moje dziecko jednak wczesniej przemowilo i nie wdalo sie w tatusia :-D

moja widzisz ile ma i nie mówi jeszcze, tzn. jakies mama baba tata, kici to powie ale nic wiecej, cóka koleżanki w wielku Mai mówi już od stycznia praktycznie
a syn kuzynki męża dopiero w czerwcu zaczynał mówić miał wtedy 3,5 roku :p

Do góry