reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
moja widzisz ile ma i nie mówi jeszcze, tzn. jakies mama baba tata, kici to powie ale nic wiecej, cóka koleżanki w wielku Mai mówi już od stycznia praktycznie
a syn kuzynki męża dopiero w czerwcu zaczynał mówić miał wtedy 3,5 roku :p
no na to nie ma reguły, każde dziecko jest inne, każde inaczej się rozwija...nie ma co na siłę, chyba, że nie mówi, bo ma np przerost migdałów, tak mieli synowie mojej siostry, późno zaczęli mówić i strasznie nie wyraźnie, okazało się, że mają przerost i źle słyszą dlatego nie mówią, bo ciężko im się uczyć słów, po zabiegu zaczęli w momemnt mówić :tak:

Cześć dziewczyny

Piszecie o pierwszych kroczkach, także u mnie syn zaczął chodzić mająć 11 m-cy a córcia bardzo szybko 8 m-cy... zobaczymy jak będzie z następnym łobuziakiem:-D

Witajcie kochane po weekendzie... Maja jest ze mną w domu chora.. muszę iść z nią do lekarza, m też chory już 4 dzień... ja póki co się trzymam mam nadzieję, że się nie zarażę :sorry2:
lecę nadrabiać

Melduję sie i ja, co prawda już po kawie, ale jestem :-)
Aniu, zdrówka dla rodzinki.
U mnie moja panienka też chora, leży w łózku od wczoraj, co zrobić, taki sezon.

Cześć Mamuśki,
no i mnie coś złapało, kaszel mam jak stary gruźlik :-( Do pracy chodzić trzeba, a nie chce mi się jak cholera, ale dzisiaj zaczynamy kolejny tydzień więc to mnie pociesza ;-)
Miłego dnia Dziewczyny

Hej Dziewczyny:)

U mnie zimno i deszczowo brrr....nie moge sie doczekac-dzis zaczynam swoja joge ciazowa:))))

A do tego czasu...poniewaz dzis jestem w domku postanowilam upiec drozdzowki z twarogiem...ktora wpada na kawe ?:))

reklama
Cześć dziewczęta,chciałam Wam powiedzieć że jestem gruba!Wyskoczył mi brzuch,wczoraj wieczorem strasznie mnie bolał po bokach,a dzisiaj wstaje a ja mam brzuchol:biggrin2:
A co do chodzenia to ciekawa jestem kiedy moja mała zacznie,puki co robi dwa kroczki i siada na tyłku,chyba że ma się czego trzymać,to łazi wzdłuż.
Zdróweczka dla wszystkich chorowitek
Pytanie do doświadczonych mam,miałyście choinki jak dzieci były małe?Bo ja się zastanawiam jak się u Nas sprawdzi,czy nie zje baniek:biggrin2:

Do góry