reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ja kupuje cos za tydzien i chomikuje na strychu:)))Nie lubie tlumow przedswiatecznych no a potem wszystko takie poprzebierane...:no:Ale stroje dom jakos tydzien przed...:)

reklama
Hej dziewczynki Witam w niedzielę
Wczoraj byliśmy o naszych przyjaciół zobaczyć ich drugą córeczkę. Ma trzy tygodnie i jest taka kochana że już się nie umiem doczekać kwietnia. Zakochałam się w tym maleństwie i powiem Wam coraz bardziej czuję że będę mamą. Piękna sprawa ;-) Miłego dzionka wszystkim.

aneczka, zdrowia !!!!
klaudia, moze i lepiej bo temperatura nam zeszla, ma tylko lekko podwyzszona 36,8 wiec mega poprawa, ale biegunka jak byla tak jest, niby robi ja mniej wiecej 5 x na dzien no ale prawie woda (taka niby proszkowa, jak konsystencja antybiotyku), pije duuuuzo, je prawie normalnie, widac poprawe, i nie wiem co mam robic.... jak bylam na tym ostrym to dali czas do dzis, ze jak nie przejdzie to na oddzial, zeby sie nie odwodnila, ale moim zdaniem to jest kwestia zle dobranego antybiotyku, mamy AMOKSIKLAV a on wlasnie jest znany z tego ze wywoluje biegunke.... sama nie wiem.... :zawstydzona/y:

Witam się niedzielnie,

pogoda piękna za oknem i od razu jakoś weselej ;-)

Widzę, że pociechy wciąż walczą z biegunką, chyba pełno w koło wirusów dopadających dzieci, bo u znajomych dzieci też to mają. Zdrówka życzę!

Pchla narobiłaś mi smaka na ozdoby, i zobaczyłam że w Lidlu od poniedziałku są świąteczne gadżety, jak będę miała czas to zajadę, bo nie mam żadnych ozdóbek na nowym mieszkanku, i chyba tylko jakieś 4 bombki na choinkę zostały mi ;-) Będziecie miały żywą czy sztuczną choinkę? w rodzinnym domu u mnie zawsze jest żywa, uwielbiam jej zapach! ale w Krakowie, to chyba kupimy jakąś małą sztuczną, bo i tak świąt tutaj nie spędzamy.
white takie przeszywające gorąco jest podobno normalne w ciąży, chociaż ja się jeszcze nie spotkałam ;-)
Felidae ja również mam połówkowe w piątek, już się nie mogę doczekać, i wciąż zadaje sobie pytanie, czy chłopczyk czy dziewczynka, bo wciąż nie wiem ;-) no i oczywiście mam nadzieję, że jest wszystko w porządku.

Miłego dnia!

Cześć dziewczęta,piękna pogoda wiec pewnie wszystkie pobiegną na spacerki.
My już wróciliśmy z porannego,M w domu więc poszedł z Nami.Za Nami nie przespana noc,mała nie spała,nie wiem co jej się stało,obudziła się o 22 i do północy nie mogłam jej uśpić,a później bardzo się wierciła i jojczała,mam tylko nadzieję że nic jej nie bolało.
Biegnę szykować obiadek,do później:-)

Oj dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tego dobrego samopoczucia:-( Dziś przeżywam bez wątpienia NAJGORSZY DZIEŃ odkąd jestem w ciąży - normalnie ledwo żyję:baffled: Od kilku dni jestem mega przeziębiona i jakby tego było mało, to jeszcze teraz zaatakowała mnie ostra migrena i wymioty:no: Normalnie katastrofa. Mąż wyjechał dzisiaj w trasę, wróci we wtorek... Jestem wykończona:baffled:

anka, wspolczuje, ja jakos w tej ciazy wogole sie dobrze czuje, ;-) z wiki to mialam chyba do konca ciazy mega mulenie, nie wymiotowalam tylko mnie ciagnelo, ale to do tego stopnia ze czasem nie moglam nic powiedziec bo klucha w gardle, ble ;-)
za to teraz, dziewnie tak bo czasem nie czuje ze w ciazy jestem ;-) tylko sprawdzam czy mam brzuch - czy przypadkiem mi sie nie przysnilo :-) heheheh :-D

hej dziewczynki!

Dużo zdrówka dla chorowitków:tak:

hehe, a tu juz o świętach myslicie? Własnie zauważyłam, że już praktycznie 2 listopada zniknęły ze sklepów znicze a pojawiły się ozdoby swiąteczne, szok:szok:

U nas choinka zywa, mimo, że wyjeźdzamy na święta. Sypie się tych igieł ogrom, straszny kłopot z zamontowaniem na stojaku, tak zeby stało idealnie prosto, zwykle ten pień trzeba samemu trochę podciąć, a pojedyncze igły to jeszcze latem potrafię gdzies pod dywanem znależć:baffled: ale mój M strasznie lubi, więc się tak męcze co roku. :cool2:

A ozdoby mamy plastikowe, ze względu na Gosię.

Swięta jak ja uwielbiam święta, ozdób już nie kupuję, co roku coś więc się nazbierało, no i pierniki już się nie mogę doczekać

zdrówka dla potrzebujących

pozdrawiam

reklama
hej

melduję się po imprezie. Impreza się udała. Tort się udał choć trochę za mało go nasączyłam ale w smaku rewelka. Zrobiłam sałatkę z makaronem, sałatkę jarzynową, do tego wędlinka, jajeczka z majonezem. Jeden i drugi solenizant zadowolony. Ja padłam bo pół dnia stałam i latałam między garami, że wieczorem brzuch mi się buntował i brałam magnez i szybko zasnełam. Walkę Kliczki i wacha obejrzałam raptem 1 rundę :-p:cool2:

Przepisy na tort, masę do tortu oraz sałatkę z makaronem wrzucę na wątek kulinarny

Do góry