reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
dziewczyny co prawda ja dopiero w połowie 16 tygodnia jestem, ale mam pytanie kiedy wykonujecie usg połówkowe?? chciałam je zrobić 10 grudnia wtedy bym miala skonczone 19 tyg i 6 dni albo 17 grudnia i wtedy bym miala skonczone 20 tyg i 6 dni... który termin lepszy?

mm 83
wez termin na 17 grudnia:)
polowkowe najlepiej zrobic miedzy 20 a 21 tyg
u nas tylko w tych tygodniach je wykonuja

mm83 wez ten ktory Ci bardziej pasuje, bo oba sa dobre ;)
ja ide na polowkowe w 19t1d:-) moglam wziac termin 6 dni pozniej, ale stwierdzilam, ze nie chce tyle czekac :)
jeszcze 2 tygodnie :D

ehhh ja lubie placki ziemniaczane z gulaszem albo sosem pieczarkowym... tyle, ze nie robie, bo moj maz uwaza, ze placki ziemniaczane to zgwalcenie ziemniaka (jego ulubionego warzywa :-D). moze chociaz w dziecku znajde kiedys sprzymierzenca jesli chodzi o placki ziemniaczane, bo tak tylko dla siebie to nawet mi sie robic nie oplaca :-p

Dziewczynki, ilość waszych wpisów w ciągu 2 godzin jest naprawdę imponująca... :szok::tak: Tyle że jak dla mnie nie do nadrobienia, bo ja ostatnio jakaś opóźniona jestem, co przeczytam i chce się wypowiedzieć w jakimś temacie, to wy już następny zaczynacie... :tak:Wybaczcie że nie zwracam się do każdej z osobna, ale o każdej z was czytając myślę ciepło...:tak:

Dziękuję wam bardzo za dobre słowo... Staram się bardzo nie dołować, ale jakoś to jest silniejsze ode mnie, a i kłopotów nie brakuje... Mój brat niestety ciężko się rozchorował i jest w szpitalu, córcię też cały tydzień męczyła angina z wysoką gorączką, do tego problemy finansowe... eh szkoda gadać :crazy:

Co do snów, to mi się przeważnie koszmary śnią i naprawdę są zbyt straszne by opowiadać...:no: Ale ostatnio śniło mi się że odbierałam poród sąsiadce(sama z wielkim brzuchem), która nie wiedziała że jest w ciąży( ciąża z zaskoczenia he he ;-)) wszystko poszło dobrze, ale jak sąsiadka zobaczyła że to dziewczynka, to powiedziała że mogę ją sobie wziąć, bo ona kolejnej córki nie potrzebuje... :-)

A na przedstawienie muszę się w chusteczki zaopatrzyć, bo córa grała już ten spektakl do południa i mówiła że bardzo wzruszająco wyszło(nawet burmistrz się wzruszył) więc ja pewnie będę ryczeć... :-D Moja córeczka gra Polskę, a wogóle ona uwielbia grę na scenie... Teraz od kilku lat uczestniczy w zajęciach teatralnych a po liceum chce zdawać do szkoły aktorskiej... :-)

Oj, jak ten tydzień mi się dłuży :baffled: ale dobrze że już piątek i będę miała moją rodzinkę w komplecie przez weekend... :-) miłego popołudnia!

reklama
Do góry