reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Co do usg połówkowego, panują różne opinie. Najczęściej lekarze zalecają między 18-24 tyg. Moim zdaniem lepiej miedzy 21-24 tyg ze względu na to że wtedy lekarzowi będzie lepiej dojrzeć wszystko, chodzi o ukształtowanie wszystkiego nie o płeć. Moja córka nam nie chciała pokazać kim będzie a my nie chcielismy wiedzieć.

reklama
Witam nowe brzuchatki :tak:
Ja byłam na zakupach wiecie takich oczywiście do jedzenia czyli jakieś wędlinki, napoje, warzywka no i oczywiście nie odmówiłam sobie zakupu pączka z marmoladą. :yes::yes:

Eriss termin masz tak jak ja :tak: super

Fajnie:-)
W sumie ja liczyłam że mam 22.04 a położna policzyła standardowo 28 dniowy cykl mimo że mówiłam że mam 32. No ale nie którzy tacy są więc dałam sobie spokój. Stwierdziła że skoro córkę urodziłam w 38 tyg to 2 dziecko tez będzie szybciej.

iza876,Eriss; Witam serdecznie!:-)

Co do placków, to ja podobnie jak Notka lubię ze śmietaną i solą, a mój K uwielbia placek po węgiersku...:-) Może jutro mu zrobię, bo dziś moja mama dopieściła nas pierożkami... :tak:

A ja uciekam na ten spektakl się szykować... Miłego wieczorku!

fajnie jak dziecko od małego jest dwujęzyczne, moi od pazdziernika mają ang 2 razy w tyg, średnio mi się podoba, nie wiem czy będą jakieś efekty.W takich mieścinkach ciężko zapewnić dziecko dobrą edukacje z języka, tym bardziej że nie wiadomo na kogo trafią jak pójdą do szkoły, a prywatne lekcje, nie wiem jak by było z kasą no i do tego gdzie posłać.

Ja się tak męczyłam z nosem, w nocy spać nie mogłam, psiknęłam sobie otrivinem dla dzieci, jaka ulga, gin powiedział ze mogę stosować.A ja naprawdę w nocy już nie wyrabiałam:wściekła/y:

a placki lubię z cukrem lib powidłami, a czasami robię po węgiersku

Witam dwie nowe brzuchatki :-) jak żeście się uchowały do połowy ciąży niemal;-)

kruczka- więzadła bolą też po bokach, ale ja nie wiem co dokładnie jak boli:sorry:

aaaa- link z fejsa boski i jakiż prawdziwy:-)

Placki ziemniaczane....a ja nie przepadam :-D właściwie sama nigdy nie robie u siebie- czasem u rodziców zjadam tak raz na pół roku...:-) I to tylko na ostro- najlepiej z ketchupem.

Dziewczyny jak Was na fejsie znaleźć?:confused: Chyba łatwiej będzie- jak ktoś mnie chce w kontaktach to wyślijcie mi proszę namiary na prive;-)

Tymczasem my tez po obiedzie i sie leczymy...głowa boli nadal i mimo że dopiero popołudnie ja marzę o spaniu..choć spałam w południe 45min...chyba dziś nie jest moj dzień;-)

witam nowe kwietnióweczki, zapraszam do pisania z nami, zresztą jak już napisałyście jeden post to już poooooleeeci ;-) dopisuję Was do listy :-)

Witam nowe kwietnióweczki

ja zajechałam z pracy do mamy a tu zgadnijcie co? placki:-D:-D:-D na słodko z cukrem i śmietanką:-) i zupka
:-D:-D:-D a ja zjadłam tyle, że ledwo się hamuję, by nie zjeść więcej, po cichu liczę, że R nie zje wszystkich, które zostały dla niego i jednak jeszcze będę mogła wepchnąć je w siebie, tymbardziej, że nasza Kropeczka mi teraz bulgocze jakby wołała: "matka dawaj jeszcze, co jest?" ;-):-D

reklama
Do góry